Рецепт Скумбрія малосольная швидкого приготування
Коли хочеться приготувати апетитну і пікантну закуску, не зайвим буде поглянути на цей простий і доступний варіант, як зробити скумбрію малосольного швидкого приготування.
опис приготування:
Така апетитна і смачненька скумбрія малосольная швидкого приготування може бути подана до столу вже через 4-5 годин після початку процесу. Для додаткової пікантності її можна доповнити оцтом з олією, а також цибулею, наприклад.
- скумбрія— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- сіль— 150 грам
- цукор— 150 грам
- перець— 1 За смаком
- Лавровий лист— 2 штуки
- оцет— 1 За смаком(для подачі)
- Рослинна олія— 1 За смаком(за смаком)
2. Гострим ножем наріжте рибку середніми шматочками. Не варто різати занадто крупно, так як скумбрія малосольная швидкого приготування в домашніх умовах повинна встигнути просолитися за 4 годину.
3. Викладіть в глибоку миску. Додайте буквально щіпку солі і перцю, спеції для риби за смаком, лавровий лист. Як слід перемішайте, щоб приправи рівномірно розподілилися.
4. Також наріжте тонкими кільцями очищену цибулину.
5. Додайте до риби, ще раз як слід перемішайте. Паралельно з'єднайте сіль, цукор, залийте 1 літром води (якщо ємність менше, то пропорції потрібно зменшити). Доведіть до кипіння, а потім остудіть.
6. Викладіть рибу в підходящу ємність (глибоку тарілочку, банку або каструлю, наприклад), залийте маринадом. Залиште рибку на 4 годину.
7. Ось такий простий варіант, як зробити скумбрію малосольного швидкого приготування. Перед подачею на стіл полийте рибку рослинним маслом і додайте трохи оцту. Також можна прикрасити зверху зеленою цибулею. Смачного!
Подібні рецепти
Баклажани швидкого приготування
Закуски з солоною рибки підходять навіть для святкового столу. Але у нас в родині її так люблять, що і в будні дні ми не проти її їсти постійно (особливо, якщо зроблена вона за спеціальним рецептом). опис приготування: Ви теж можете дізнатися, як приготувати скумбрію домашню малосольного. Таку...
Скумбрія малосольная
Скумбрія надзвичайно смачна в солоному вигляді. А найпростіший спосіб засолити її — приготувати малосольной. Цим способом кількість солі визначається за смаком. Але не варто переживати, все вдасться. опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати малосольного скумбрію. Це дуже просто! Пода...
Горбуша малосольная швидко і смачно
Малосольна горбуша екстремально швидкого приготування. Цей спосіб для тих, у кого залишилося мало часу, а гості вже практично на порозі. Мінімум інгредієнтів і часу, а результат приголомшливий! опис приготування: Рецепт малосольной горбуші швидко і смачно, а найголовніше - простіше просто не б...
Горбуша малосольная
рецепт, як приготувати горбушу малосольного, дуже простий і швидкий. Рибку можна пробувати вже через 2 годину, але краще потримати її довше. Така риба за смаком дуже нагадує дорогу сьомгу. опис приготування: думаю, такий рецепт дуже стане в нагоді напередодні новорічних свят. За вартістю горбу...
Скумбрія фарширована жовтим рисом
Скумбрія фарширована рисом — смачне, яскраве і корисне блюдо, яке підійде до будь-якого святкового столу. кількість порцій: 3 скумбрія— 1 штука Мал— 100 грам сік лимонний— 1/4 штуки сік апельсиновий— 2 Ст. ложки куркума— 2 Ст. ложки петрушка— 4 Ст. ложки базилік— 1 Чайна ложка кріп— 2 штуки сух...