Рецепт Шоколадний рулет з вершковим кремом

Рецепт Шоколадний рулет з вершковим кремом
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування шоколадного рулету з кавою і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. Холодний солодкий крем в поєднанні з повітряним шоколадним тестом робить цей десерт невимовно смачним.

кількість порцій: 8-10
  • напівсолодкий шоколад— 180 грам
  • вода або міцну каву— 3 Ст. ложки
  • яйця великі— 6 штук(кімнатної температури)
  • сіль— 0,25 чайних ложки
  • какао— 2 Ст. ложки
  • жирні вершки— 1 Склянка(крем)
  • цукрова пудра— 2-3 Ст. ложок(крем)
  • екстракт ванілі— 0,5 чайних ложки(крем)
Шоколадний рулет з вершковим кремом - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити вершковим або рослинним маслом деко. Вистелити шматком вощеного або пергаментного паперу. Розтопити нарізаний шоколад з водою або кави в маленькій каструлі на дуже слабкому вогні, поки він не розтане. Зняти з вогню і перемішати, поки маса не стане однорідною. остудити трохи.

Шоколадний рулет з вершковим кремом - фото крок 2 2. Збити жовтки в мисці міксером. Додати цукор поступово і продовжувати збивати. Акуратно додати шоколадну суміш і збити до однорідності.

Шоколадний рулет з вершковим кремом - фото крок 3 3. У чистій мисці збити яєчні білки з сіллю. Додати 1/4 яйця білків в шоколадну суміш, перемішати, потім додати решту білки в три заходи.

Шоколадний рулет з вершковим кремом - фото крок 4 4. Вилити тісто в підготовлену форму і розрівняти поверхню. Запікати в розігрітій духовці протягом 15 хвилин. Дати охолонути протягом 10 хвилин, накривши злегка вологим рушником.

Шоколадний рулет з вершковим кремом - фото крок 5 5. просіяти 1 столову ложку какао на верхівку тіста і накрити рушником. Перевернути і акуратно відклеїти шар пергаментного паперу. Просіяти залишилася столову ложку какао на тісто.

Шоколадний рулет з вершковим кремом - фото крок 6 6. використовуючи рушник, згорнути тісто в рулет, щоб рушник виявилося всередині. Дати тісту охолонути в такому положенні.

Шоколадний рулет з вершковим кремом - фото крок 7 7. Збити вершки з цукровою пудрою і ванільним екстрактом. Обережно розгорнути шоколадний рулет і прибрати рушник.

Шоколадний рулет з вершковим кремом - фото крок 8 8. Рівномірно змастити тісто вершковим кремом. Знову загорнути рулетом і викласти на блюдо сервіровки, швом вниз. Нарізати рулет товстими скибочками, приблизно 2,5 см, і відразу ж подавати. Рулет найкраще вжити в перший же день.

Подібні рецепти

Шоколадне печиво з вершковим кремом

Шоколадний пиріг з вершковим кремом

Рецепт приготування шоколадного рулету з кавою і кремом з вершків, цукрової пудри і ванілі. Це шоколадне печиво не дуже солодке, його добре подавати як з кавою, так і з морозивом. кількість порцій: 10-12 сіль— 0,25 чайних ложки сода— 0,25 чайних ложки вершкове масло м'яке— 14 Ст. ложок молоко— ...

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...

Сконе з вершковим кремом

Сконе з вершковим кремом

Сконе — класичні англійські булочки з безздрожжевого тесту, які спеціально подаються до чаю. напевно, складно назвати ласощі, яке б краще відповідало традиції англійського чаювання. опис приготування: англійське ласощі — Сконе з вершковим кремом — це відмінне рішення до будь-якого чаювання. Ці...

Шоколадний мус з кремом і фісташками

Шоколадний мус з кремом і фісташками

Рецепт найніжнішого шоколадного мусу з кремом, прикрашеного фісташками і збитими вершками. опис приготування: Чудовий рецепт шоколадного мусу. Мус виходить дуже густим, але тим не менше повітряним. Фісташки прекрасно доповнюють його смак. те, що потрібно, щоб порадувати гостей чимось новеньким...

Шоколадний пиріг з арахісовим кремом

Шоколадний пиріг з арахісовим кремом

Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...