Рецепт Гарячий яблучний сидр

Рецепт Гарячий яблучний сидр
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Якщо вам хочеться зігрітися холодним вечором, пропоную вам приготувати гарячий яблучний сидр - ароматний і дуже смачний напій на основі яблучного соку. Він відмінно зігріє вас в холодний день!

опис приготування:

Напевно, Кожний знає, як приготувати гарячий яблучний сидр - дуже смачний зігріваючий напій, який радує в холодні вечори! Він готується на основі яблучного соку і спецій, які необхідно кип'ятити разом з яблуком і апельсином. Спеції та цитрусові надають цьому напою неймовірний аромат, який чимось нагадує Різдво. Обов'язково зігрійте своїх близьких і себе таким легким у приготуванні, але неймовірно смачним напоєм!

  • Яблучний сік— 1 літр
  • яблуко— 1/2 штуки
  • апельсин— 1/2 штуки
  • гвоздика— 3-5 штук
  • цукор— За смаком
  • мелена кориця— 1 щіпка
  • Мускатний горіх— 1 щіпка
  • Запашний перець— 3-4 штук
Гарячий яблучний сидр - фото крок 1 1. Для початку розріжте яблуко наполовину і вставте в нього квітки гвоздики. Можете їх трохи придавити для того, щоб вони краще віддали аромат.

Гарячий яблучний сидр - фото крок 2 2. Далі наріжте апельсина невеликими шматочками. Яблучний сік доведіть до кипіння, додайте спеції: корицю, мускатний горіх, запашний перець.

Гарячий яблучний сидр - фото крок 3 3. Далі додайте яблуко і апельсин і доведіть суміш до кипіння. Кип'ятіть сидр протягом 10 хвилин, після чого процідіть його і подайте, прикрасивши дольками яблука або апельсина. Смачного!

Подібні рецепти

Сидр яблучний

Макаронні вироби «Болоньєзе»

Сидр був придуманий у Франції ще в Середньовіччі. Зараз цей напій виробляють в багатьох країнах, і в домашніх умовах він виходить смачним. Тому якщо у вас багато яблук, запишіть собі рецепт! опис приготування: Я люблю такі солодкі і слабоалкогольні варіанти, коли можна повністю відчути насичен...

Сидр аля Глінтвейн

Сидр аля Глінтвейн

Традиційна суміш спецій — кориці, бадьяна і гвоздики — робить цей яблучний сидр схожим на глінтвейн. опис приготування: У великій каструлі довести сидр, лимонну цедру і спеції до кипіння, зняти з вогню. Дати настоятися по крайней мере 20 хвилин (або 4 годин). Процідити сидр через марлю і розли...

Гарячий білий шоколад з полуницею і вершковими сердечками

Гарячий білий шоколад з полуницею і вершковими сердечками

Рецепт приготування гарячого білого шоколаду з молоком, вершками, свіжою полуницею і сердечками зі збитих вершків. кількість порцій: 4 свіжої полуниці— 450 грам лимонного соку— 1 Ст. ложка молока— 3 склянки(750 мл) жирних вершків— 1 Склянка(250 мл) білого шоколаду— 1/4 склянки жирні вершки для ...

Гарячий рулет з лаваша з начинкою

Гарячий рулет з лаваша з начинкою

На превеликий різноманітності рулетиков з лаваша у вигляді холодної закуски звикли вже всі. Саме тому як альтернативу хочу запропонувати ось такий простий, але вельми оригінальний рецепт на замітку. опис приготування: Хотілося б поділитися з вами чудний ідеєю, як приготувати гарячий рулет з ла...

Гарячий бутерброд «Болонья»

Гарячий бутерброд «Болонья»

Рецепт приготування гарячих бутербродів. Італійсько-американська кухня. опис приготування: відрізати хороший (товстий) гурток ковбаси. Розтопити масло в сковороді і обсмажити ковбасу до хрусткої скоринки. Розрізати булку навпіл. Начинити бутерброд ковбасою, сиром (по бажанню), майонезом або гі...