Рецепт Гарячий яблучний сидр
Якщо вам хочеться зігрітися холодним вечором, пропоную вам приготувати гарячий яблучний сидр - ароматний і дуже смачний напій на основі яблучного соку. Він відмінно зігріє вас в холодний день!
опис приготування:
Напевно, Кожний знає, як приготувати гарячий яблучний сидр - дуже смачний зігріваючий напій, який радує в холодні вечори! Він готується на основі яблучного соку і спецій, які необхідно кип'ятити разом з яблуком і апельсином. Спеції та цитрусові надають цьому напою неймовірний аромат, який чимось нагадує Різдво. Обов'язково зігрійте своїх близьких і себе таким легким у приготуванні, але неймовірно смачним напоєм!
- Яблучний сік— 1 літр
- яблуко— 1/2 штуки
- апельсин— 1/2 штуки
- гвоздика— 3-5 штук
- цукор— За смаком
- мелена кориця— 1 щіпка
- Мускатний горіх— 1 щіпка
- Запашний перець— 3-4 штук
2. Далі наріжте апельсина невеликими шматочками. Яблучний сік доведіть до кипіння, додайте спеції: корицю, мускатний горіх, запашний перець.
3. Далі додайте яблуко і апельсин і доведіть суміш до кипіння. Кип'ятіть сидр протягом 10 хвилин, після чого процідіть його і подайте, прикрасивши дольками яблука або апельсина. Смачного!
Подібні рецепти
Макаронні вироби «Болоньєзе»
Сидр був придуманий у Франції ще в Середньовіччі. Зараз цей напій виробляють в багатьох країнах, і в домашніх умовах він виходить смачним. Тому якщо у вас багато яблук, запишіть собі рецепт! опис приготування: Я люблю такі солодкі і слабоалкогольні варіанти, коли можна повністю відчути насичен...
Сидр аля Глінтвейн
Традиційна суміш спецій — кориці, бадьяна і гвоздики — робить цей яблучний сидр схожим на глінтвейн. опис приготування: У великій каструлі довести сидр, лимонну цедру і спеції до кипіння, зняти з вогню. Дати настоятися по крайней мере 20 хвилин (або 4 годин). Процідити сидр через марлю і розли...
Гарячий білий шоколад з полуницею і вершковими сердечками
Рецепт приготування гарячого білого шоколаду з молоком, вершками, свіжою полуницею і сердечками зі збитих вершків. кількість порцій: 4 свіжої полуниці— 450 грам лимонного соку— 1 Ст. ложка молока— 3 склянки(750 мл) жирних вершків— 1 Склянка(250 мл) білого шоколаду— 1/4 склянки жирні вершки для ...
Гарячий рулет з лаваша з начинкою
На превеликий різноманітності рулетиков з лаваша у вигляді холодної закуски звикли вже всі. Саме тому як альтернативу хочу запропонувати ось такий простий, але вельми оригінальний рецепт на замітку. опис приготування: Хотілося б поділитися з вами чудний ідеєю, як приготувати гарячий рулет з ла...
Гарячий бутерброд «Болонья»
Рецепт приготування гарячих бутербродів. Італійсько-американська кухня. опис приготування: відрізати хороший (товстий) гурток ковбаси. Розтопити масло в сковороді і обсмажити ковбасу до хрусткої скоринки. Розрізати булку навпіл. Начинити бутерброд ковбасою, сиром (по бажанню), майонезом або гі...