Рецепт Соус під пасту

Рецепт Соус під пасту
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Пропоную всім шанувальникам цього знаменитого італійського блюда дуже простий рецепт соусу під пасту зі свіжими помідорами, ароматним часником і травами.

опис приготування:

Пропоную вам оцінити досить простий рецепт соусу під пасту, який відмінно поєднується як з куркою або м'ясом, так і з морепродуктами. Швидкий в приготуванні, він припаде до смаку тим господиням, які люблять готувати смачно і просто.

  • помідори— 300 грам
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • часник— 5-8 зубчиків
  • цукор— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Прованські трави— 1 щіпка
Соус під пасту - фото крок 1 1. Натуральний соус під пасту в домашніх умовах потрібно готувати тільки зі свіжих помідорів. Їх потрібно вимити, зробити зверху невеликі надрізи гострим ножем і залити окропом.

Соус під пасту - фото крок 2 2. Залишити їх на 1-2 хвилини. Після цього злити окріп і залити помідори холодною водою. Шкірочка тепер буде дуже легко відходити від м'якоті.

Соус під пасту - фото крок 3 3. Гострим ножем розрізати навпіл і, злегка натиснувши вичавити сік разом з насінням.

Соус під пасту - фото крок 4 4. Сік разом зі шкурками протерти через сито. Це злегка трудомісткий варіант, як зробити соус під пасту, але зате це позбавить його насіння і зробить його неймовірно ніжним.

Соус під пасту - фото крок 5 5. М'якоть нарізати невеликими кубиками або смужками.

Соус під пасту - фото крок 6 6. На сковороду налити трохи оливкового масла. Очистити і подрібнити часник. Обсмажити його на злегка.

Соус під пасту - фото крок 7 7. Слідом викласти м'якоть і вилити вийшла сік.

Соус під пасту - фото крок 8 8. посолити, поперчити трохи, додати цукор. помішуючи періодично, уварити злегка. Коли соус під пасту в домашніх умовах готовий, додати прованські трави. З'єднати соус з приготованими макаронами і можна подавати до столу.

Подібні рецепти

Соус під качку

Соус «під синім»

У вас на обід або вечерю птах? Тоді вам просто необхідно звернути увагу на цей простий, дуже оригінальний і неймовірно ароматний апельсиновий соус під качку в домашніх умовах. опис приготування: Це дуже простий рецепт соусу під качку, який можна використовувати не тільки для грудки, але і для ...

Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Якщо я кажу, що треба швидко нагодувати сім'ю, то в голову відразу приходить думка відварити макарони або спагетті. Але іноді з такими продуктами можна і попотіти: зробити досить святкове гаряче. опис приготування: І я пропоную вам особливий варіант рецепта, в якому розповідається про те, як п...

Фаршировані макарони під соусом

Фаршировані макарони під соусом

Не знаю, чим порадувати себе і рідних на обід або вечерю? Спробуйте приготувати дуже соковиті і апетитні фаршировані макарони під соусом в домашніх умовах. опис приготування: Цей рецепт фаршированих макаронів під соусом припаде до смаку не тільки дорослим, але і дітям. При бажанні можна в якос...

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Макарони давно вже є в кожній родині як популярне і просте блюдо. Завдяки цим рецептом ви зможете урізноманітнити звичний смак макаронів, що приємно здивує ваших близьких. Загалом, рекомендую! опис приготування: Врахуйте такі моменти в рецепті, як приготувати фаршировані макарони "; черепашки"...

Фаршировані печериці під соусом бешамель

Фаршировані печериці під соусом бешамель

Пропоную приготувати шампіньйони, фаршировані сиром і помідорами чері, і доповнити блюдо ніжним соусом бешамель. запевняю, вийде дуже смачно! опис приготування: фаршировані печериці — знахідка для тих, хто любить дивувати новими стравами! Головне вибрати потрібний розмір грибочків — середні. В...