Рецепт Суші запечені

Рецепт Суші запечені
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Любителі азіатської кухні, поспішаю поділитися з вами дуже класним варіантом, як приготувати суші запечені. Неймовірно апетитна скоринка надає їм особливу пікантність, від них неможливо відірватися.

опис приготування:

Що стосується начинки, то представлений тут набір інгредієнтів - це лише пропозиція. Ви ж можете використовувати абсолютно все, що вам до душі. Щоб вийшла апетитна і пікантна скоринка, рекомендую обов'язково використовувати гострий соус в поєднанні з сирним сиром. Подавати до столу такі суші потрібно гарячими, присипавши кунжутом і полив соусом унагі, наприклад. Для різноманітності улюблених варіантів - саме те, що потрібно!

  • Нори— 1 штука
  • Мал— 1/4 склянки
  • Червона риба— 50 грам
  • Крабові палички— 1-2 штук
  • креветки— 8 штук
  • огірок— 1/3 штуки
  • Сир— 100 грам
  • Ікра летючої риби— 1-2 Ст. ложок
  • часник— За смаком
  • Гострий соус— За смаком
  • оцет— 1 Чайна ложка
суші запечені - фото крок 1 1. Насамперед відваріть рис для суші, додайте обов'язково оцет. Выложите лист нори на коврик.

суші запечені - фото крок 2 2. викладіть рис, трохи відступивши від краю, і щільно притисніть його вологими руками.

суші запечені - фото крок 3 3. Тепер можна викладати начинку. В даному випадку це тоненькі скибочки малосоленой червоної риби.

суші запечені - фото крок 4 4. Свіжий огірок.

суші запечені - фото крок 5 5. Трохи заздалегідь відварених і очищених креветок.

суші запечені - фото крок 6 6. Також можна додати крабові палички.

суші запечені - фото крок 7 7. За допомогою килимка акуратно згорніть рол.

суші запечені - фото крок 8 8. Розріжте спочатку навпіл, а потім порційними шматочками, кожен раз змочуючи ніж в рисовому оцті.

суші запечені - фото крок 9 9. Ось такі акуратні шматочки вийшли в підсумку.

суші запечені - фото крок 10 10. Тепер можна зайнятися соусом для запікання. У невеликій мисці з'єднайте сирний сир і трохи гострого соусу.

суші запечені - фото крок 11 11. Для пікантності можна додати подрібнений часник.

суші запечені - фото крок 12 12. І ще один інгредієнт, який зробить суші приголомшливими, це ікра летючої риби.

суші запечені - фото крок 13 13. Ретельно все перемішайте.

суші запечені - фото крок 14 14. Надішліть суші у жароміцних форму і зверху викладіть соус. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 10. Перед подачею прикрасьте роли унаги і кунжутом.
Традиційно подавайте з маринованим імбиром і соєвим соусом.

Подібні рецепти

Гарячі суші

Запечені суші

Гарячі суші з копченим лососем - дуже смачне і корисне блюдо з легким ароматом копченостей. Спробуйте приготувати цей «зимовий» варіант такого популярного останнім часом страви японської кухні. опис приготування: Подавайте гарячі суші безпосередньо після приготування з васабі і маринованим імб...

Холодні фруктові суші з медовим соусом

Холодні фруктові суші з медовим соусом

Рецепт оригінальної фруктової закуски з дині і ананаса. опис приготування: Розкладіть фрукти на обробній дошці. Використовуючи дуже гострий ніж, зріжте шкірку і наріжте диню приблизно на 24 тонких скибочки. Сік від дині злийте в миску. Наріжте ананаси вздовж на скибочки, а потім на тонкі брусо...

Соус для суші

Соус для суші

вони, хто любить суші, напевно помічали, що до них подають не тільки соєвий соус. Пропоную вам подивитися, як приготувати соус для суші, який називають "; Спайси ";, пікантний і смачний. Ідеальний до суші. опис приготування: Якщо у вас є кунжутне масло, то обов'язково додайте 0,5-1 чайну ложку...

Суші вдома

Суші вдома

Як приготувати суші вдома? Я сподіваюся, що мій рецепт допоможе Вам приготувати дуже смачні суші легко і просто! Готуйте з будь-якою начинкою, яка вам до душі. І приємного Вам апетиту! опис приготування: Приготувати суші в домашніх умовах не так складно, як може здатися на перший погляд. Не ва...

Суші «роли Маки»

Суші «роли Маки»

Якщо ви ще не звикли до японської кухні, то зараз саме час починати, адже це дуже легка і смачна їжа. дивіться, як приготувати суші "; Роли Маки" будинки, і пробуйте. опис приготування: Готувати суші вдома виявилося нескладно. Головне правильно зварити рис, не переварити його. Фокус полягає в ...