Рецепт Шоколадний бісквіт для торта

Рецепт Шоколадний бісквіт для торта
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Велика частина тортів робляться на основі бісквітних коржів. Пропоную перевірений рецепт приготування шоколадного бісквіта! Спробуйте!

опис приготування:

Хороший бісквіт - це половина торта, далі необхідний крем, просочення і глазур. Бісквіт вийде пишним, тому можна розрізати його на кілька коржів, а також можна випікати кожен корж в окремих формах. Бісквіт після випікання потрібно гарненько охолодити. Якщо хочете ванільний бісквіт, замість какао додайте ваніль.

  • Курячі яйця— 4 штуки
  • Цукрова пудра— 80 грам
  • кукурудзяна олія— 60 грам
  • молоко— 60 мілілітрів
  • какао— 15 грам
  • борошно— 75 грам
  • Лимонна кислота— 1 щіпка
Шоколадний бісквіт для торта - фото крок 1 1. Мартенс відділи Желтков. До жовтків додайте 20 грам цукрової пудри і перемішайте віночком.

Шоколадний бісквіт для торта - фото крок 2 2. Влийте до жовтків кукурудзяна олія, перемішайте.

Шоколадний бісквіт для торта - фото крок 3 3. Влийте в миску молоко, додайте какао-порошок, знову перемішайте.

Шоколадний бісквіт для торта - фото крок 4 4. Просійте в миску.

Шоколадний бісквіт для торта - фото крок 5 5. гарненько перемішайте, щоб вийшло однорідне тісто.

Шоколадний бісквіт для торта - фото крок 6 6. До курячим білків додайте лимонну кислоту і цукрову пудру, збивайте до утворення стійких піків.

Шоколадний бісквіт для торта - фото крок 7 7. Умовно розділіть білкову масу на 3 частини, порційно вводите збиті білки в тісто.

Шоколадний бісквіт для торта - фото крок 8 8. Гарненько перемішайте кожен раз за допомогою лопатки зверху вниз.

Шоколадний бісквіт для торта - фото крок 9 9. Перекладіть тісто в форму для запікання, попередньо змастивши її вершковим маслом або застеливши пергаментом.

Шоколадний бісквіт для торта - фото крок 10 10. Випікайте в розігрітій до 140 градусів духовці 25 хвилин, потім збільште температуру до 170 і запікайте ще 25 хвилин.

Шоколадний бісквіт для торта - фото крок 11 11. Перекладіть корж з форми на решітку і залиште до повного охолодження, а потім вже використовуйте для формування торта.

Подібні рецепти

Шоколадний мус для торта

Бісквіт для торта в мультиварці

Шоколадний мус для торта — дуже ніжний і легкий. Таким мусом можна прикрасити звичайний бісквіт і він стане гарним і святковим. опис приготування: Чудову начинку для домашнього торта у вигляді шоколадного мусу дуже просто приготувати. Для цього потрібно збити вершки з цукровою пудрою, потім до...

Ганаш для торта

Ганаш для торта

Мій ідеальний "; Ганаш" для торта готується на основі білого шоколаду. крем, який виходить в кінцевому результаті, я використовую для прикраси торта або інших приготованих солодощів. Дуже смачний! опис приготування: Вище я детально розповів, як приготувати "; Ганаш" для торта. Можу додати, що ...

Глазур для Празького торта

Глазур для Празького торта

Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...

Густий крем для торта

Густий крем для торта

Густий вершковий крем для торта перетворить навіть самі невдало спечені коржі. чудово смачний, солодкий вершковий крем відмінно лягає на будь-які торти, а також прекрасно тримає форму. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати густий крем для торта зі збитих вершків. Такий крем ви...

Сироп для просочення торта

Сироп для просочення торта

Секретна соковитості biskvitnogo торт (і не тільки) складається в просочуванні. смачний крем, коржі, прикраси - це важливо, але і не варто забувати про сиропі. розповім, як приготувати сироп для просочення торта. опис приготування: Є безліч варіацій приготування сиропу. Можна зробити кавовий, ...