Рецепт Суп з курячих шлунків

Рецепт Суп з курячих шлунків
Кількість порцій: 8 Час приготування: 45 хв.
Дуже смачний і ароматний суп приготований на основі курячих шлунків і зеленої гречки. Абсолютно не жирний, за консистенцією нагадує бульйон — цей суп надовго пропишеться на вашій кухні!

опис приготування:

Якщо хочеться себе побалувати чимось смачним і незвичайним на найближчий обід — приготуйте цей чудовий супчик. У цьому рецепті ви знайдете всю необхідну інформацію, про те як приготувати суп з курячих шлунків в домашніх умовах. Замість звичайної гречки, я використовував зелену гречку, а традиційне м'ясо замінив курячими шлуночками. Вийшло просто і смачно.

Обов'язково спробуйте приготувати такий супчик на обід! хай щастить!

  • курячі шлунки— 430 грам
  • вода— 1,8 L
  • Картопля— 4 штуки
  • Перецьь солодкий жовтий— 1 штука
  • лук фіолетовий— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Олія соняшникова— 4 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Гречана крупа— 4 Ст. ложки
  • Зелена цибуля— 1 штука(пучок)
  • Лавровий лист— 1 штука
  • перець— За смаком
Суп з курячих шлунків - фото крок 1 Курячі шлунки промийте водою і наріжте на порційні шматочки.

Суп з курячих шлунків - фото крок 2 Перекладіть курячі шлунки в каструлю і залийте холодною водою. Каструлю ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Далі варимо ще 20 хвилин.

Суп з курячих шлунків - фото крок 3 Поки варяться шлунки, чистимо і нарізаємо брусочками картопля.

Суп з курячих шлунків - фото крок 4 Промийте під холодною водою морква, цибуля і перець. Потім овочі нарізаємо.

Суп з курячих шлунків - фото крок 5 У соняшниковій олії обсмажуємо перець, цибулю і моркву до золотистого кольору. Знімаємо сковороду з плити.

Суп з курячих шлунків - фото крок 6 Бульйон солимо за смаком.

Суп з курячих шлунків - фото крок 7 Кладемо в каструлю картоплю і доводимо до кипіння. Вогонь зменшуємо і варимо ще 10 хвилин.

Суп з курячих шлунків - фото крок 8 Гречану крупу промийте і покладіть в суп. Доведіть суп до кипіння і варіть до готовності картоплі і гречки.

Суп з курячих шлунків - фото крок 9 Після готовності картоплі і гречки, додаємо овочеву зажарку. варимо ще 5 хвилин.

Суп з курячих шлунків - фото крок 10 Тепер прибираємо каструлю з плити і додаємо дрібно нарізану зелену цибулю, перець і лавровий лист.

Суп з курячих шлунків - фото крок 11 Даємо супу настоятися 10 хвилин, виймаємо лавровий лист. Все готово!

Суп з курячих шлунків - фото крок 12 Смачного!

Подібні рецепти

Гуляш зі шлунків курячих

Паштет з курячих шлунків

Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування. опис приготування: Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я п...

Хе з курячих шлунків по-корейськи

Хе з курячих шлунків по-корейськи

Що я точно готую не часто, так це субпродукти. Не багато рецепти з їх участю мені подобаються. Але це не означає, що немає хороших. Зараз поділюся саме таким вдалим варіантом. опис приготування: Як приготувати хе з курячих шлунків по-корейськи, ви прочитаєте прямо зараз трохи нижче. Я люблю ко...

Шашлик з курячих шлунків

Шашлик з курячих шлунків

Нехай вас не бентежить зовнішній вигляд шашлику з курячих шлунків. Насправді, це дуже цікаве і смачне блюдо. Темний колір і пікантність шашлику надає наявність гранатового соусу. опис приготування: Готовий шашлик не матиме ніжну структуру, йому властива легка хрусткость. Для маринаду шлунків н...

Суп зі шлунків і сердечок

Суп зі шлунків і сердечок

Абсолютно дієтичний і неймовірно смачний суп з курячих потрошки. Тут я використав повний набір: сердечка, шлуночки і печінку. У поєднанні з овочами виходить дуже непогано, спробуйте! опис приготування: Це простий рецепт приготування супу з шлунків і сердечок. З інгредієнтів знадобиться м'ясний...

Суп з курячих крилець

Суп з курячих крилець

Коли у вас з курки є тільки ріжки та ніжки, в голову приходить тільки одне питання — що ж з цього добра готувати? звичайно, суп! Та не простий, а гострий мексиканський суп з курячих крилець! опис приготування: Коли чуєш словосполучення "; по-мексиканськи ";, відразу розумієш — буде гостро. що,...