Рецепт Шоколадні фінанси

Рецепт Шоколадні фінанси
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування фінансів з мигдальним екстрактом і какао.

опис приготування:

фінанси — класична французька випічка, представляє собою маленькі бісквітні кекси з мигдального борошна.

  • несолоне вершкове масло— 6 Ст. ложок
  • мигдалеве борошно— 1 Склянка
  • какао— 4 Ст. ложки
  • сіль— 1/8 чайних ложки
  • цукрова пудра— 3/4 склянки
  • яєчні білки— 1/3 склянки(приблизно 2 великих білка)
  • мигдальний екстракт— 1/4 чайних ложки
шоколадні фінанси - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Злегка змастити маслом і посипати борошном форму з міні-відділеннями для фінансів. Розтопити вершкове масло в маленькій каструлі і відставити його в сторону, поки він не охолоне до кімнатної температури. Змішати мигдальне борошно з какао-порошком, сіллю і цукровою пудрою. Додати яєчні білки і мигдальний екстракт, перемішати. Потім поступово додати топлене масло і акуратно перемішати до досягнення однорідної консистенції.

шоколадні фінанси - фото крок 2 2. Вилити тісто в відділення підготовленої форми, заповнюючи їх на три чверті. Випікати фінансів протягом 10-15 хвилин, доти, поки вони злегка не піднімуться і не стануть твердими на дотик.

шоколадні фінанси - фото крок 3 3. Прибрати їх з духовки і повністю охолодити перед витяганням з форми. Фінанси можуть зберігатися в герметичній тарі при кімнатній температурі до одного тижня.

Подібні рецепти

Гігантські Шоколадні печива

Рулет з беконом та моцарелою

Рецепт приготування великого шоколадного печива. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошн...

Шоколадні біскотті з мигдалем

Шоколадні біскотті з мигдалем

Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Шоколадні брауні

Шоколадні брауні

шоколадні брауні — це невимовно смачні торти (або тістечка, кому як подобається називати), які нескладно приготувати в домашніх умовах. Ділюся досить простим рецептом смачного десертики. опис приготування: шоколадні брауні — це такі шоколадні тортики коричневого кольору, за які вони, власне, і...

Шоколадні булочки з корицею в глазурі

Шоколадні булочки з корицею в глазурі

Рецепт приготування шоколадних булочок з начинкою з цукру, какао, кориці і шоколадних чіпсів і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом виходить 8 булочок. какао-порошок— 3 Ст. ложки цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода для випічки— 1/2 чайних ложки сіль— 1/...

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...