Рецепт Шніцель «Нельсон»

Рецепт Шніцель «Нельсон»
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Свинячі шніцелі запікаються з рубаним м'ясом під сиром. Дуже колоритне і смачна страва. Можна сміливо готувати на святковий стіл і дивувати гостей! А найважливіше — готуються шніцелі дуже швидко!

опис приготування:

До вашої уваги — класичний рецепт приготування шніцелів "; Нельсон ";. Вони готуються з шматочків свинини (свинячих шніцелів) і фаршу, змішаного з іншими інгредієнтами. Запікаються під сиром. На гарнір приготуйте картопляне пюре або відваріть макарони, також можна зробити соус. хай щастить!

  • свинячі шніцелі— 6 штук
  • фарш змішаний— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • зелень— За смаком(петрушка)
  • яйця— 2 штуки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • сир твердий— 200 грам
  • Сухе біле вино— 125 мілілітрів
  • вершки— 150 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі— 3 Ст. ложки
Шніцель Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Шніцель Шніцелі трохи відбийте і покладіть в форму для запікання, попередньо застелену пекарської папером.

Шніцель Дрібно нарізаємо цибулю і петрушку. В одній ємності змішайте: фарш, цибуля, петрушку. Туди ж вбийте яйця, засипте панірувальні сухарі, сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішайте.

Шніцель Готовий фарш викладаємо зверху на шніцелі.

Шніцель Змішайте вершки з вином і полийте шніцелі.

Шніцель Зверху присипте шніцелі тертим сиром. Запікайте в духовці 45 хвилин, температура 200 градусів.

Шніцель Смачного!

Подібні рецепти

Шніцель (швидкий рецепт)

Яблучний пиріг з сиром

Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти — жахливо смачне вегетаріанське блюдо. ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, живильним і найголовніше корисним. опис приготування: Шніцель з капусти готується досить швидко і легко. головне, щоб у капустини були досить великі листя. Інакше буде...

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля з курячого фаршу. Курячий фарш змішуємо з мо...

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано ни...

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...