Рецепт Шашлик зі свинини в духовці
В даному рецепті ставиться і успішно вирішується завдання — як приготувати шашлик зі свинини в духовці набагато смачніше, ніж на вугіллі. Я знаю, що це можливо, і тепер розповім, що для цього потрібно
опис приготування:
Для приготування такого потворно смачного і апетитного страви не потрібно дуже багато інгредієнтів. По суті справи, для шашлику можна використовувати не тільки свинину, але і баранину, і птах. яловичина, на мій погляд, не дуже підходить (але тут вже справа смаку). Але скільки не пробувала, найсмачніше виходить молода свинина — приготований з неї шашлик в духовці виходить ідеально соковитим, м'яким і ніжним.
Найкраще шашлик зі свинини в духовці поєднується зі свіжими овочами, томатним соусом і червоним сухим вином.
Бажаю удачі!
- Свинина— 1 кілограм
- Цибуля— 3 штуки(2 — для м'яса, 1 в podlivku)
- лимон— 1 штука(половинка для мяса, половина для подливки)
- зелень— 1 штука(пучок)
- Сало— 200 грам
- Цибуля-пориста— 1 штука(пучок)
- сіль, перець, приправи— — За смаком
Мясо следует хорошо помыть, просушить и очистить от всевозможных пленочек, жил и сухожилий. Нарезаем кусочки мяса одного небольшого размера. Сало нарізаємо дрібно. Сала по количеству кусочков должно быть примерно столько же, сколько и мяса.
Кусочки мяса и сала складываем в одну миску и к ним добавляем на средней терке натертый лук (2 шт).
перемішуємо. потім солимо, перчим и добавляем любимые приправы, среди которых могут быть: koriandr, куркума, зіра. Выжимаем сок лимона и добавляем совсем чуть-чуть уксуса. Накрываем крышкой или пленкой и оставляем мариноваться около часа (не менше).
Після того, как мясо замариновалась, кусочки неплотно нанизываем на бамбуковые шпажки. Чергуючи: шматочок м'яса, шматочок сала, шматочок м'яса. Закончить надо кусочком сала.
На противень расстилаем несколько слоев фольги, блестящей поверхностью вверх, выкладываем пару кусочков сала.
У розігріту до 250 градусов духовку на нижний ярус ставим противень с фольгой, на верхний ярус ставим решетку, куда выкладываем наши шашлычки. Верхняя сторона шашлыка будем запекаться интенсивней, поэтому раз шашлык нужно будет перевернуть. Сало должно будет в скором времени дать дымок, это станет сигналом, что шашлык пора доставать.
Поки м'ясо готується, "Подливку" затем выкладываем на готовый шашлык и подаем к столу.
Подібні рецепти
Правильний шашлик зі свинини
Свинина, солодкий червоний лук і кислі зелені яблука - дуже виграшна комбінація для шашлику. поєднання абрикоса, яблучного оцту і томатної пасти робить соус для цих шашликів неймовірно смачним. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. зробити соус. У великій мисці змішати дже...
Шашлик з реберець свинини
Якщо збираєтеся на природу, гляньте цей рецепт шашлику з реберець свинини — напевно захочете приготувати саме його. Нашим чоловікам шашлик зі свинячих реберець подобається навіть більше, ніж звичайний. опис приготування: Готуємо шашлик із реберець свинини, керуючись цим досить простим рецептом...
Шашлик зі свинини класичний з оцтом
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик зі свинини класичний з оцтом. Рецепт здивує вас своєю легкістю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Так що плануйте на вихідних пікнік. опис приготування: м'ясо, мариноване в оцті зі спеціями, знаходить неймовірно ніжний смак. Шашлик зі с...
Шашлик зі свинини, маринований в помідорах
Рецепт приготування шашлику. Свинина маринується в помідорах. Тут велике значення відіграє правильно вибране м'ясо. Добре сюди підходить шийка. головне, щоб вона не була до цього замороженої. кількість порцій: 8 помідори— 1 кілограм розмарин— 7 штук(гілочок) Цибуля— 300 грам Свинина— 2 кілограм...
Шашлик зі свинини в кефірі
Відкривається новий дачний сезон, значить — пора згадувати рецепти шашличків Ділюся своїм коханим. Шашлик зі свинини в кефірі виходить дивно м'яким, ніжним і соковитим — смакота. Спробуйте! опис приготування: Шашлик зі свинини в кефірі виходить неймовірно соковитим, смачним, апетитним, з дуже ...