Рецепт Шашлик на сковороді зі свинини
Ви думаєте, що тільки на природі шашлик виходить смачним? Запевнюю вас, будинки його теж можна приготувати, і в цьому рецепті я розповім вам, як зробити приголомшливий шашлик на сковороді зі свинини.
опис приготування:
що, звичайно я розумію, що на відкритому повітрі і атмосфера інша, і будь-яку страву вийде набагато смачніше, якщо приготувати його на мангалі. але, на жаль, не завжди є можливість влаштувати вечірку на природі, часто погода підведе, а взимку так і взагалі говорити нема про що. Але погана погода, це не привід скасовувати святковий настрій, адже ми легко можемо покликати друзів в гості і приготувати шашлик на сковороді зі свинини в домашніх умовах. повірте, таке м'ясо виходить не гірше, ніж приготоване на мангалі, таке ж ніжне і соковите, а якщо хочете додати до нього запах багаття, то просто влийте в маринад трохи рідкого диму. впевнена, що і ви, і ваші гості, залишитеся дуже задоволені цим простим рецептом шашлику на сковороді зі свинини.
- м'якоть свинини— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 5 штук
- сік лимонний— 0,5 склянки
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
Свинину промиваємо під холодною водою, висушуємо і нарізаємо на невеликі шматочки, приблизно по 40-60 грам кожен.
Викладаємо м'ясо в глибоку миску разом з цибулею.
Солимо і перчимо все за смаком, перемішуємо.
Заливаємо майбутній шашлик лимонним соком, ще раз перемішуємо і ставимо в холодильник під прес на 4 часика.
Після закінчення часу дістаємо тарілку і нанизуємо м'ясо на дерев'яні шпажки.
Потім ставимо сковороду на вогонь і розтоплюємо в ній шматочок вершкового масла.
Обсмажуємо м'ясо прямо на шпажках з усіх боків до рум'яної скоринки.
Потім викладаємо на сковороду маринована цибуля.
І продовжуємо смажити шашлик до повної готовності м'яса.
шашлик готовий, тепер його можна подавати до столу і починати свято душі і тіла. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Шашлик зі свинини з пивом
Свинина, солодкий червоний лук і кислі зелені яблука - дуже виграшна комбінація для шашлику. поєднання абрикоса, яблучного оцту і томатної пасти робить соус для цих шашликів неймовірно смачним. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. зробити соус. У великій мисці змішати дже...
Шашлик з реберець свинини
Якщо збираєтеся на природу, гляньте цей рецепт шашлику з реберець свинини — напевно захочете приготувати саме його. Нашим чоловікам шашлик зі свинячих реберець подобається навіть більше, ніж звичайний. опис приготування: Готуємо шашлик із реберець свинини, керуючись цим досить простим рецептом...
Шашлик зі свинини класичний з оцтом
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик зі свинини класичний з оцтом. Рецепт здивує вас своєю легкістю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Так що плануйте на вихідних пікнік. опис приготування: м'ясо, мариноване в оцті зі спеціями, знаходить неймовірно ніжний смак. Шашлик зі с...
Шашлик зі свинини, маринований в помідорах
Рецепт приготування шашлику. Свинина маринується в помідорах. Тут велике значення відіграє правильно вибране м'ясо. Добре сюди підходить шийка. головне, щоб вона не була до цього замороженої. кількість порцій: 8 помідори— 1 кілограм розмарин— 7 штук(гілочок) Цибуля— 300 грам Свинина— 2 кілограм...
Шашлик зі свинини в духовці
В даному рецепті ставиться і успішно вирішується завдання — як приготувати шашлик зі свинини в духовці набагато смачніше, ніж на вугіллі. Я знаю, що це можливо, і тепер розповім, що для цього потрібно опис приготування: Для приготування такого потворно смачного і апетитного страви не потрібно ...