Рецепт Шашлик з реберець свинини
Якщо збираєтеся на природу, гляньте цей рецепт шашлику з реберець свинини — напевно захочете приготувати саме його. Нашим чоловікам шашлик зі свинячих реберець подобається навіть більше, ніж звичайний.
опис приготування:
Готуємо шашлик із реберець свинини, керуючись цим досить простим рецептом. Шашлик виходить дуже смачним і соковитим. Подавайте його з томатним соусом і хорошим пивом — захват гостей гарантований!
- Свинячі реберця— 1-1,5 кілограма
- масло растітеельное— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Зерна кінзи— За смаком
2. Посипаємо кожен шматочок сіллю, перцем і подрібненими зернами кінзи. Можна додати і інші приправи і спеції на власний розсуд. Поливаємо м'ясо рослинним маслом і гарненько обмазуємо і перемішуємо, щоб кожне реберце було повністю покрито пряною сумішшю. Ми залишаємо реберця маринуватися на кілька годин (краще, звичайно, на всю ніч).
3. Розпалюємо в мангалі багаття і спалюємо дрова. Для приготування шашлику зі свинячих реберець слід використовувати дрова листяних дерев. Чудово підійдуть поліна яблуні і черемшини. Після того, як дрова прогорять, разравниваем вугілля. Чи не прогоріли залишки дерева видаляємо.
4. Замариновані свинячі реберця кладемо в решітку, залишаючи невеликі проміжки між шматочками. Відправляємо грати на мангал. Обсмажуємо реберця по 5 хвилин з кожного боку, потім накриваємо мангал кришкою і готуємо шашлик 30 хвилин, періодично перевертаючи. Якщо у Вас низький мангал, стежте за тим, щоб реберця не підгоріли.
5. Шашлик зі свинячих реберець готовий! Смачного!
Подібні рецепти
Плов зі свинячих реберець
Шашлик з баранячих реберець - справжнє смакота! Це варто спробувати! опис приготування: шашлик, приготований на мангалі з баранини, виходить надзвичайно смачним і соковитим! Переконайтеся в цьому самі, приготувавши шашлик з баранячих реберець за цим рецептом! баранячі реберця— 1 кілограм лим...
Шашлик з яловичих реберець
М'який і соковитий шашлик з яловичини для великої і дружної компанії опис приготування: Багато хто боїться робити шашлик з яловичини — і жорстка вона, і готувати довго. звичайно, яловичина готується довше, ніж свинина. Але смак у яловичого шашлику інший, вам його треба обов'язково спробувати. ...
Шашлик з реберець
Як приготувати шашлик з реберець я розповім вас з задоволенням. це — один з найсмачніших варіантів шашлику, т. до. в реберцях є тонкі прошарки жиру. смачний, соковитий шашлик! ось рецепт! опис приготування: Простий рецепт шашлику з реберець доставить вам багато кулінарного насолоди! Суміш жир...
Шашлик зі свинячих реберець
Шашлик на кісточці - що може бути краще! Тільки шашлик зі свинячих реберець - ніжний, соковитий, ароматний. Особисто мені шашлик з реберець подобається навіть більше, ніж звичайний. З пивком — брат, як смачно! опис приготування: У нашій родині взагалі вважають за краще для шашлику саме свинячі...
Шашлик з реберець свинячих
Їдете на природу? А курку на мангалі вже набридло запікати? Тоді цей простий рецепт шашлику з реберець свинячих якраз вам підійде! Дуже смачно виходить і соковито — та ще й швидко! опис приготування: Якщо ви все ще задається питанням, як приготувати шашлик з реберець свинячих, і навіщо це потр...