Рецепт Голубці з квашеної капусти

Рецепт Голубці з квашеної капусти
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування.

опис приготування:

Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську страву, яке стало так популярно на різних кухнях світу. Готуються вони за типом традиційних голубців (з додаванням рису чи ні — за вашим бажанням) з томатним соусом.

  • Листи квашеної капусти— 12 штук
  • морква— 2  штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • фарш— 500 грам
  • Мал— 150 грам
  • часник— 2  зубчики
  • Сіль і спеції— За смаком
  • Томатна паста— 40 грам
  • борошно— 2  щіпки
Голубці з квашеної капусти - фото крок 1 1. Листи квашеної капусти приготуйте заздалегідь. Наріжте цибулю і моркву і поставте сковороду на вогонь розігріватися.

Голубці з квашеної капусти - фото крок 2 2. Відправляємо морква і цибуля смажитися на сковороду. В середині смаження додаємо дрібно нарізаний або видавлений часник. Смажимо до готовності.

Голубці з квашеної капусти - фото крок 3 3. Я зазвичай використовую свинячо-яловичий фарш. Додаємо в нього сіль і спеції за смаком і за бажанням яйце (не обов'язково).

Голубці з квашеної капусти - фото крок 4 4. Беремо капустяний лист і викладаємо на нього фарш. Загортаємо конвертом і складаємо голубці в ємність для гасіння.

Голубці з квашеної капусти - фото крок 5 5. Окремо робимо соус: розводимо томатну пасту в 500мл води, додаємо дрібку борошна і доводимо до кипіння. У каструлю, де будуть гаситися голубці додаємо лавровий лист і перець горошком (можна суміш перців), після чого заливаємо голубці отриманим соусом, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 35 хвилин на слабкому вогні.

Голубці з квашеної капусти - фото крок 6 6. Якщо любите зелень, можете посипати їй блюдо перед подачею. Найсмачніше голубці поєднуються зі сметаною. Подавайте їх порційно разом з соусом або на загальному блюді з гарніром (картопляним пюре). додайте сметану, майонез або зелень за смаком.

Подібні рецепти

Щи із квашеної капусти

Салат до білого вина

Щи відрізняються від супів зі свіжої капусти і борщів особливим кислуватим смаком, а на яловичому бульйоні він просто не має конкурентів! суп ароматний, і чим довше він настоюється, тим більш насиченим стає. Отже, дивіться як приготувати борщ з квашеної капусти! опис приготування: Кількість пр...

Солянка з квашеної капусти з грибами

Солянка з квашеної капусти з грибами

тарілочка гарячої, ароматної і ситної грибний солянки обов'язково зігріє вас навіть в найхолодніший зимовий день. Ідеальне перша страва для такої пори року. Кисла капуста надає солянці кислинку. опис приготування: Прочитавши цей рецепт, ви переконаєтеся, що можна зробити смачне першу страву з ...

Суп з квашеної капусти

Суп з квашеної капусти

Суп з квашеної капусти приготований за німецькими мотивами. Він готується пісним, але легко стає ситним, якщо додати до нього шинку. Рекомендую його для обіду з однієї страви! опис приготування: Суп з квашеної капусти дуже корисний, поживний і смачний! Пісний варіант теж смачний, добре додати ...

Голубці без рису

Голубці без рису

Якщо ви хочете схуднути або просто стежте за фігурою, то голубці без рису вам обов'язково припадуть до смаку. Цей рецепт створений спеціально для тих, хто звик вважати калорії. опис приготування: Про те, як приготувати голубці без рису, можна прочитати в цьому рецепті. Якщо ви любите це блюдо,...

Голубці ідеальні

Голубці ідеальні

голубці — класичне блюдо української кухні. Голубці можна приготувати як в будні, так і на святковий стіл. Мені це блюдо подобається тим, що його можна подати під різними соусами. Вкуснятина! опис приготування: Голубці часто готую, т.к. це блюдо залишається смачним на другий день і його дуже з...