Рецепт Щи з консервованої квасолею

Рецепт Щи з консервованої квасолею
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 50 хв.
Якщо ви зібралися готувати першу страву до обіднього столу, то зверніть увагу на цей рецепт і спробуйте приготувати борщ з консервованою квасолею. легкий, але ситний супчик для вашої родини.


опис приготування:

Придивіться до цього простого рецепту щей з консервованою квасолею. Він настільки простий, що приготувати його дуже легко, тим більше, що для цього потрібні самі звичайні інгредієнти і невеликі фінансові витрати. Щи виходять наваристі, з ароматом квасолі. Прекрасне перша страва, яке з легкістю можна приготувати на своїй домашній кухні кожен день.


  • курячі спинки— 1 штука
  • вода— 2 L
  • Картопля— 4 штуки
  • Капуста білокачанна— 300 грам
  • Квасоля червона консервована— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Чорний перець— 0,2 чайних ложки
  • зелень— 1 пучок
  • Лавровий лист— 1 штука
Щи з консервованої квасолею - фото крок 1 1. Перед тим, как приготовить щи с консервированной фасолью, зваріть бульйон. Для этого используйте куриную спинку. Заложите ее в кипящую воду. Додати сіль. Варіть на повільному вогні 30 хвилин.

Щи з консервованої квасолею - фото крок 2 2. В это время подготовьте овощи для поджарки. Цибуля, морквину чистий. Нарежьте морковку мелкой соломкой, цибуля - дрібними кубиками. Обжарьте в постном масле. Додайте томатну пасту. Когда сварится спинка курицы, достаньте ее из бульона и положите в тарелку.

Щи з консервованої квасолею - фото крок 3 3. Пока спинка остывает, положите в бульон картофель, нарізаний невеликими кубиками. Варіть на повільному вогні, поки картопля не стане м'яким.

Щи з консервованої квасолею - фото крок 4 4. Нарежьте соломкой белокочанную капусту. Выложите ее в бульон. Дайте бульйону закипіти. зменшіть вогонь. Варіть до готовності. Незадолго до готовности (хв 5) переложите поджарку в бульон.

Щи з консервованої квасолею - фото крок 5 5. Мясо снимите с отваренной спинки и положите в щи. Консервированную фасоль выложите из банки в кастрюлю с бульоном. перемішайте.


Подібні рецепти

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Привіт «Цезар»

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина з квасолею

Яловичина з квасолею

Яловичина з квасолею — дуже смачне і ситне блюдо. Дуже смачно подавати таке блюдо зі свіжою зеленню і свіжими овочами. прекрасне блюдо, яке підійде до будь-якого столу! опис приготування: Яловичина з квасолею — основне блюдо, яке можна приготувати дуже швидко до вечері або обіду. Найважливіше...

Шоколадні тістечка з квасолею і авокадо

Шоколадні тістечка з квасолею і авокадо

Рецепт приготування тістечок з мигдалю, чорної квасолі, шоколаду, какао, кави еспресо і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде приблизно 12 тістечок. солі— 1/8 чайних ложки банку чорної квасолі— 1 штука(450 г) авокадо— 60 грам(близько ½ авокадо) напівсолодкого ш...

Вершкова паста з помідорами і квасолею

Вершкова паста з помідорами і квасолею

Рецепт приготування пасти з цибулею, болгарським перцем, часником, чилі, кмином, помідорами, чорною квасолею, грецьким йогуртом, koriandrom і авокадо. опис приготування: Грецький йогурт чудово імітує сметану, передбачену в оригінальному рецепті, але містить набагато менше жиру і більше білка. ...

Суп з квасолею і огірками

Суп з квасолею і огірками

Чудовий суп європейської кухні. Покроковий рецепт приготування. кількість порцій: 6 сушені чорні боби— 850 грам цибулина— 1 штука часник— 3 зубчики оливкова олія— 1 штука зелений чилі— 100 грам вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 4 Ст. ложки рідкий дим— 1 Чайна ложка порошок чилі— 2 Ст. ложки кми...