Рецепт Щи з консервованої квасолею
Якщо ви зібралися готувати першу страву до обіднього столу, то зверніть увагу на цей рецепт і спробуйте приготувати борщ з консервованою квасолею. легкий, але ситний супчик для вашої родини.
опис приготування:
Придивіться до цього простого рецепту щей з консервованою квасолею. Він настільки простий, що приготувати його дуже легко, тим більше, що для цього потрібні самі звичайні інгредієнти і невеликі фінансові витрати. Щи виходять наваристі, з ароматом квасолі. Прекрасне перша страва, яке з легкістю можна приготувати на своїй домашній кухні кожен день.
- курячі спинки— 1 штука
- вода— 2 L
- Картопля— 4 штуки
- Капуста білокачанна— 300 грам
- Квасоля червона консервована— 300 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
- Чорний перець— 0,2 чайних ложки
- зелень— 1 пучок
- Лавровий лист— 1 штука
2. В это время подготовьте овощи для поджарки. Цибуля, морквину чистий. Нарежьте морковку мелкой соломкой, цибуля - дрібними кубиками. Обжарьте в постном масле. Додайте томатну пасту. Когда сварится спинка курицы, достаньте ее из бульона и положите в тарелку.
3. Пока спинка остывает, положите в бульон картофель, нарізаний невеликими кубиками. Варіть на повільному вогні, поки картопля не стане м'яким.
4. Нарежьте соломкой белокочанную капусту. Выложите ее в бульон. Дайте бульйону закипіти. зменшіть вогонь. Варіть до готовності. Незадолго до готовности (хв 5) переложите поджарку в бульон.
5. Мясо снимите с отваренной спинки и положите в щи. Консервированную фасоль выложите из банки в кастрюлю с бульоном. перемішайте.
Подібні рецепти
Привіт «Цезар»
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Яловичина з квасолею
Яловичина з квасолею — дуже смачне і ситне блюдо. Дуже смачно подавати таке блюдо зі свіжою зеленню і свіжими овочами. прекрасне блюдо, яке підійде до будь-якого столу! опис приготування: Яловичина з квасолею — основне блюдо, яке можна приготувати дуже швидко до вечері або обіду. Найважливіше...
Шоколадні тістечка з квасолею і авокадо
Рецепт приготування тістечок з мигдалю, чорної квасолі, шоколаду, какао, кави еспресо і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде приблизно 12 тістечок. солі— 1/8 чайних ложки банку чорної квасолі— 1 штука(450 г) авокадо— 60 грам(близько ½ авокадо) напівсолодкого ш...
Вершкова паста з помідорами і квасолею
Рецепт приготування пасти з цибулею, болгарським перцем, часником, чилі, кмином, помідорами, чорною квасолею, грецьким йогуртом, koriandrom і авокадо. опис приготування: Грецький йогурт чудово імітує сметану, передбачену в оригінальному рецепті, але містить набагато менше жиру і більше білка. ...
Суп з квасолею і огірками
Чудовий суп європейської кухні. Покроковий рецепт приготування. кількість порцій: 6 сушені чорні боби— 850 грам цибулина— 1 штука часник— 3 зубчики оливкова олія— 1 штука зелений чилі— 100 грам вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 4 Ст. ложки рідкий дим— 1 Чайна ложка порошок чилі— 2 Ст. ложки кми...