Рецепт Яловичина з квасолею
Яловичина з квасолею — дуже смачне і ситне блюдо. Дуже смачно подавати таке блюдо зі свіжою зеленню і свіжими овочами. прекрасне блюдо, яке підійде до будь-якого столу!
опис приготування:
Яловичина з квасолею — основне блюдо, яке можна приготувати дуже швидко до вечері або обіду.
Найважливіше, що ні в якому разі не можна упустити — це заготовка квасолі! знаючи, що ви будете готувати сьогодні яловичину з квасолею, замочіть вранці квасоля, щоб вона гарненько настоялась. В іншому все легко і просто.
Бажаю удачі і приємного апетиту!
- яловичина— 500 грам
- квасоля— 200-300 грам
- часник— 4 зубчики
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- Винний оцет— 1 Чайна ложка
- свіжа зелень— 1 штука
- приправи— — За смаком(сіль, суміш перців, орегано, тертий імбир, базилик и все что есть к мясу.)
- Чилі перець— 1 штука
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
Добавить уксус и лук, продолжать жарить.
Затем в сковородку добавляем мясо, нарубленное средними кусочками и жарим пару минут на сильном огне.
квасолю відварити. Она должна быть обязательно заготовленную заранее — замоченная на несколько часов в подсоленной воде.
В мясо следует добавить все имеющиеся приправы, перемішати, сделать медленный огонь, додати квасолю. Вновь перемешать. смажити близько 10 хвилин.
Готовую говядину с фасолью посыпать свежей зеленью и добавить (уже в тарелку) свіжих овочів. Готово!
Подібні рецепти
Яловичина з локшиною і квасолею
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Суп з квасолею
Рецепт приготування гострого супу з чорною квасолею. опис приготування: У каструлі підігріти соус на середньому вогні. Варити протягом 2 хвилин, помішуючи. Додати квасолю, курячий бульйон і 1/2 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин. Збити суп у блендері до консист...
Яловичий стейк з сальсою і квасолею
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперсами, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем. приготувати яловичину. У маленькій сковороді...
Щи з консервованої квасолею
Якщо ви зібралися готувати першу страву до обіднього столу, то зверніть увагу на цей рецепт і спробуйте приготувати борщ з консервованою квасолею. легкий, але ситний супчик для вашої родини. опис приготування: Придивіться до цього простого рецепту щей з консервованою квасолею. Він настільки п...
Шоколадні тістечка з квасолею і авокадо
Рецепт приготування тістечок з мигдалю, чорної квасолі, шоколаду, какао, кави еспресо і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде приблизно 12 тістечок. солі— 1/8 чайних ложки банку чорної квасолі— 1 штука(450 г) авокадо— 60 грам(близько ½ авокадо) напівсолодкого ш...