Рецепт Листковий вишневий пиріг з глазур'ю
Рецепт приготування пирога з начинкою з вишні і глазур'ю з цукрової пудри і молока.
опис приготування:
Поєднання терпкою вишні і солодкої цукрової глазурі робить цей пиріг нереально смачним. Замість вершків для змащення пирога ви можете використовувати яйце, збите з 1 столовою ложкою води. Для приготування глазурі замість молока або води ви можете використовувати 1 столову ложку води, змішану з 1 столовою ложкою лимонного соку, - це зробить глазур пікантні.
- листкове тісто для пирога— — За смаком
- цукру— 3/4 — 1 склянки
- сік лимона— 1/2 штуки
- солі— 1-2 Щепоток
- густих вершків— 2 Ст. ложки
- глазур:цукрової пудри— 1 Склянка
- молока або води— 1-2 Ст. ложок
2. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати одну частину тіста в прямокутник розміром 30х45 см. Робіть це швидко, щоб зберегти тісто холодним. Ви можете в процесі помістити в морозильну камеру на пару хвилин, якщо він пом'якшується надто швидко. Використовуйте додаткову борошно, якщо тісто прилипає до поверхні. Викласти один прямокутник тесту на деко. Залити вишневою начинкою і відставити убік.
На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто в прямокутник розміром 27х40 см. Викласти його поверх начинки і акуратно запечатати краю разом з нижнім шаром тіста.
3. Наколоти виделкою всю поверхню тесту. Змастити тісто вершками або сумішшю яйця і води.
Випікати до скоринки золотистого тесту, поки начинка не почне вирувати, від 40 до 55 хвилин. Викласти на решітку і дати охолонути близько 45 хвилин.
4. У мисці перемішати цукрову пудру і молоко (або вода). Полити глазур'ю верхівку охололого пирога. Нарізати пиріг на шматочки і подавати теплим або кімнатної температури.
Подібні рецепти
Картопля запечена з вершками
Хочу поділитися рецептом дуже смачного пирога. Знайшла його в інтернеті давно, підкоригувала під себе, вийшло дуже смачно. чорнослив, вимочений у вершках і коньяку, karamelizuetsya, утворюючи солодку соковиту шапочку над ніжним мигдальним тестом з присмаком амаретто. MMMMMMM, дуже смачний і нескл...
Вишневий пиріг на пиві
Яскравий і насичений смак цього пирога сподобається всім любителям випічки з фруктами. Пиво робить тісто повітряним і надає трохи помітну пікантну гірчинку, а з вівсяним борошном пиріг набуває крихкість і чудовий аромат! опис приготування: Дуже люблю випічку з сливами! Намагайтеся підібрати м...
Вишневий пиріг перевертень
Якщо вам захотілося смачного пирога і щоб фрукти були зверху соковитими, то сливовий пиріг перевертень — то, що потрібно для чаювання всією родиною. Зливи можна поєднувати з іншими твердими фруктами. опис приготування: У гарячому і холодному вигляді сливовий пиріг перевертень — це щось. Його с...
Вишневий пиріг «Перевертыш»
Пироги-перевертні - одні з найсмачніших, адже такі пироги завжди виходять дуже соковитими, просочуючись соками і ароматами фруктів. Я пропоную рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";. опис приготування: рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";, дуже схожий на рецеп...
Вишневий пиріг з горіховою посипкою
Рецепт приготування сливового пирога з горіховою посипкою. ніжний, розсипчастий і дуже смачний сливовий пиріг. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: яйця, крем, funduk, мука, цукор, розпушувач і сливи. До чаю самий раз! Зливи— 500 грам(начинка) Цукров...