Рецепт Листковий вишневий пиріг з глазур'ю

Рецепт Листковий вишневий пиріг з глазур'ю
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування пирога з начинкою з вишні і глазур'ю з цукрової пудри і молока.

опис приготування:

Поєднання терпкою вишні і солодкої цукрової глазурі робить цей пиріг нереально смачним. Замість вершків для змащення пирога ви можете використовувати яйце, збите з 1 столовою ложкою води. Для приготування глазурі замість молока або води ви можете використовувати 1 столову ложку води, змішану з 1 столовою ложкою лимонного соку, - це зробить глазур пікантні.

  • листкове тісто для пирога— — За смаком
  • цукру— 3/4 — 1  склянки
  • сік лимона— 1/2 штуки
  • солі— 1-2 Щепоток
  • густих вершків— 2 Ст. ложки
  • глазур:цукрової пудри— 1 Склянка
  • молока або води— 1-2 Ст. ложок
Листковий вишневий пиріг з глазур'ю - фото крок 1 1. Тісто для пирога розділити на 2 частини, розкачати кожну в товстий прямокутник, загорнути в поліетиленову плівку і поставити в холодильник принаймні на 1 час. Розігріти духовку до 190 градусів. Очистити вишню від кісточок. У великій мисці об'єднати вишню, цукор, крохмаль, лимонний сік і сіль. Відставити в сторону.

Листковий вишневий пиріг з глазур'ю - фото крок 2 2. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати одну частину тіста в прямокутник розміром 30х45 см. Робіть це швидко, щоб зберегти тісто холодним. Ви можете в процесі помістити в морозильну камеру на пару хвилин, якщо він пом'якшується надто швидко. Використовуйте додаткову борошно, якщо тісто прилипає до поверхні. Викласти один прямокутник тесту на деко. Залити вишневою начинкою і відставити убік.
На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто в прямокутник розміром 27х40 см. Викласти його поверх начинки і акуратно запечатати краю разом з нижнім шаром тіста.

Листковий вишневий пиріг з глазур'ю - фото крок 3 3. Наколоти виделкою всю поверхню тесту. Змастити тісто вершками або сумішшю яйця і води.
Випікати до скоринки золотистого тесту, поки начинка не почне вирувати, від 40 до 55 хвилин. Викласти на решітку і дати охолонути близько 45 хвилин.

Листковий вишневий пиріг з глазур'ю - фото крок 4 4. У мисці перемішати цукрову пудру і молоко (або вода). Полити глазур'ю верхівку охололого пирога. Нарізати пиріг на шматочки і подавати теплим або кімнатної температури.

Подібні рецепти

Вишневий пиріг з семоліни

Картопля запечена з вершками

Хочу поділитися рецептом дуже смачного пирога. Знайшла його в інтернеті давно, підкоригувала під себе, вийшло дуже смачно. чорнослив, вимочений у вершках і коньяку, karamelizuetsya, утворюючи солодку соковиту шапочку над ніжним мигдальним тестом з присмаком амаретто. MMMMMMM, дуже смачний і нескл...

Вишневий пиріг на пиві

Вишневий пиріг на пиві

Яскравий і насичений смак цього пирога сподобається всім любителям випічки з фруктами. Пиво робить тісто повітряним і надає трохи помітну пікантну гірчинку, а з вівсяним борошном пиріг набуває крихкість і чудовий аромат! опис приготування: Дуже люблю випічку з сливами! Намагайтеся підібрати м...

Вишневий пиріг перевертень

Вишневий пиріг перевертень

Якщо вам захотілося смачного пирога і щоб фрукти були зверху соковитими, то сливовий пиріг перевертень — то, що потрібно для чаювання всією родиною. Зливи можна поєднувати з іншими твердими фруктами. опис приготування: У гарячому і холодному вигляді сливовий пиріг перевертень — це щось. Його с...

Вишневий пиріг «Перевертыш»

Вишневий пиріг «Перевертыш»

Пироги-перевертні - одні з найсмачніших, адже такі пироги завжди виходять дуже соковитими, просочуючись соками і ароматами фруктів. Я пропоную рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";. опис приготування: рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";, дуже схожий на рецеп...

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Рецепт приготування сливового пирога з горіховою посипкою. ніжний, розсипчастий і дуже смачний сливовий пиріг. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: яйця, крем, funduk, мука, цукор, розпушувач і сливи. До чаю самий раз! Зливи— 500 грам(начинка) Цукров...