Рецепт Холодець з желатином
Холодець з желатином у нас буде не зовсім традиційним. Ми його не будемо варити так, як зазвичай це роблять. Ми заллємо готові інгредієнти і приготуємо яскраву красиву закуску на святковий стіл.
опис приготування:
Холодець з желатином ми будемо заливати в маленькі формочки, приготуйте їх.
Як приготувати холодець з желатином?
1. Приготуйте все інгредієнти для холодцю. Болгарський перець промийте, почистіть і наріжте тонкими смужками. Крабові палички наріжте. Петрушку промийте і подрібніть. Шинку або куряче м'ясо наріжте невеликими кубиками.
2. Желатин висипте в маленьку мисочку, залийте невеликою кількістю теплої, але не гарячої води. перемішайте. Він повинен розчинитися.
3. бульйон нагрійте, додайте в нього розчинений желатин, перемішайте, залишаючи на вогні, але не киплячі аргументів.
4. У мисочки шарами викладіть приготовані інгредієнти для холодцю, починаючи знизу: нарізаний кружечок яйця, горошок, болгарський перець, м'ясо, петрушка, крабові палички, петрушка. можна викладати, поступово додаючи бульйон. Залийте гарячим бульйоном з желатином.
5. Остудіть холодець з желатином і залиште в холодильнику до застигання.
Смачного!
- яйця варені— 2 штуки
- горошок— 4-6 Ст. ложок
- Болгарський перець— 2 штуки
- желатин— 70 грам
- Крабові палички— 300 грам
- петрушка— — За смаком
- Курячий або овочевий бульйон— 2,5 L
- Шинка або куряче м'ясо готове— 500 грам
Як приготувати холодець з желатином?
1. Приготуйте все інгредієнти для холодцю. Болгарський перець промийте, почистіть і наріжте тонкими смужками. Крабові палички наріжте. Петрушку промийте і подрібніть. Шинку або куряче м'ясо наріжте невеликими кубиками.
2. Желатин висипте в маленьку мисочку, залийте невеликою кількістю теплої, але не гарячої води. перемішайте. Він повинен розчинитися.
3. бульйон нагрійте, додайте в нього розчинений желатин, перемішайте, залишаючи на вогні, але не киплячі аргументів.
4. У мисочки шарами викладіть приготовані інгредієнти для холодцю, починаючи знизу: нарізаний кружечок яйця, горошок, болгарський перець, м'ясо, петрушка, крабові палички, петрушка. можна викладати, поступово додаючи бульйон. Залийте гарячим бульйоном з желатином.
5. Остудіть холодець з желатином і залиште в холодильнику до застигання.
Смачного!
Подібні рецепти
Холодець з яловичини з желатином
Приготувати суфле з яблук з желатином в домашніх умовах? Немає нічого простіше! Швидкий і дуже якісний рецепт, який мені розповів кухар фешенебельного ресторану. Так що рецепт — що треба! опис приготування: Мені здається, що такий рецепт приготування суфле з яблук з желатином припаде до смаку ...
Фруктовий торт з желатином
Ще цей торт називають "; Мозаїка ";. Він давно всім полюбився, а варіантів його приготування існує величезна кількість (з печивом, з цукатами, зі свіжими фруктами, горіхами, бісквіт тощо.. д.). опис приготування: Цей фруктовий торт з желатином можна готувати різними способами. Я пропоную не на...
Холодець домашній
Домашній холодець — це не тільки фантастично смачна страва, але ще і справжній сімейний кулінарний ритуал, приготування і поїдання якого — медитація не гірше ліплення пельменів. ділюся рецептом. опис приготування: Простий рецепт холодцю домашнього: 1. Купуєте пару мотолижок (ніжок) — можна тіл...
Холодець з голови сома
Оригінальна закуска як раз для новорічних свят або святкової вечері. Легка, але разом з тим смачна і з рибкою. Ділюся з вами рецептом холодцю з голови сома — дивіться, не пошкодуєте! опис приготування: хоча холодець — це традиційно свиняча закуска, можна сміливо готувати холодець і з птиці, і ...
Холодець з яловичих литок
холодець — одне з блюд, згадка про який асоціюється з Новим роком та Різдвом. У кожної господині свій рецепт цього прекрасного страви. Я пропоную приготувати холодець з яловичих литок. опис приготування: Холодець з яловичих литок, на мій погляд, найсмачніший з усіх видів цієї закуски. Готувати...