Рецепт Холодець з желатином

Рецепт Холодець з желатином
Кількість порцій: 8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Холодець з желатином у нас буде не зовсім традиційним. Ми його не будемо варити так, як зазвичай це роблять. Ми заллємо готові інгредієнти і приготуємо яскраву красиву закуску на святковий стіл.

опис приготування:

Холодець з желатином ми будемо заливати в маленькі формочки, приготуйте їх.

Як приготувати холодець з желатином?

1. Приготуйте все інгредієнти для холодцю. Болгарський перець промийте, почистіть і наріжте тонкими смужками. Крабові палички наріжте. Петрушку промийте і подрібніть. Шинку або куряче м'ясо наріжте невеликими кубиками.

2. Желатин висипте в маленьку мисочку, залийте невеликою кількістю теплої, але не гарячої води. перемішайте. Він повинен розчинитися.

3. бульйон нагрійте, додайте в нього розчинений желатин, перемішайте, залишаючи на вогні, але не киплячі аргументів.

4. У мисочки шарами викладіть приготовані інгредієнти для холодцю, починаючи знизу: нарізаний кружечок яйця, горошок, болгарський перець, м'ясо, петрушка, крабові палички, петрушка. можна викладати, поступово додаючи бульйон. Залийте гарячим бульйоном з желатином.

5. Остудіть холодець з желатином і залиште в холодильнику до застигання.

Смачного!

  • яйця варені— 2 штуки
  • горошок— 4-6 Ст. ложок
  • Болгарський перець— 2 штуки
  • желатин— 70 грам
  • Крабові палички— 300 грам
  • петрушка— — За смаком
  • Курячий або овочевий бульйон— 2,5 L
  • Шинка або куряче м'ясо готове— 500 грам
Холодець з желатином ми будемо заливати в маленькі формочки, приготуйте їх.

Як приготувати холодець з желатином?

1. Приготуйте все інгредієнти для холодцю. Болгарський перець промийте, почистіть і наріжте тонкими смужками. Крабові палички наріжте. Петрушку промийте і подрібніть. Шинку або куряче м'ясо наріжте невеликими кубиками.

2. Желатин висипте в маленьку мисочку, залийте невеликою кількістю теплої, але не гарячої води. перемішайте. Він повинен розчинитися.

3. бульйон нагрійте, додайте в нього розчинений желатин, перемішайте, залишаючи на вогні, але не киплячі аргументів.

4. У мисочки шарами викладіть приготовані інгредієнти для холодцю, починаючи знизу: нарізаний кружечок яйця, горошок, болгарський перець, м'ясо, петрушка, крабові палички, петрушка. можна викладати, поступово додаючи бульйон. Залийте гарячим бульйоном з желатином.

5. Остудіть холодець з желатином і залиште в холодильнику до застигання.

Смачного!

Подібні рецепти

Суфле з яблук з желатином

Холодець з яловичини з желатином

Приготувати суфле з яблук з желатином в домашніх умовах? Немає нічого простіше! Швидкий і дуже якісний рецепт, який мені розповів кухар фешенебельного ресторану. Так що рецепт — що треба! опис приготування: Мені здається, що такий рецепт приготування суфле з яблук з желатином припаде до смаку ...

Фруктовий торт з желатином

Фруктовий торт з желатином

Ще цей торт називають "; Мозаїка ";. Він давно всім полюбився, а варіантів його приготування існує величезна кількість (з печивом, з цукатами, зі свіжими фруктами, горіхами, бісквіт тощо.. д.). опис приготування: Цей фруктовий торт з желатином можна готувати різними способами. Я пропоную не на...

Холодець домашній

Холодець домашній

Домашній холодець — це не тільки фантастично смачна страва, але ще і справжній сімейний кулінарний ритуал, приготування і поїдання якого — медитація не гірше ліплення пельменів. ділюся рецептом. опис приготування: Простий рецепт холодцю домашнього: 1. Купуєте пару мотолижок (ніжок) — можна тіл...

Холодець з голови сома

Холодець з голови сома

Оригінальна закуска як раз для новорічних свят або святкової вечері. Легка, але разом з тим смачна і з рибкою. Ділюся з вами рецептом холодцю з голови сома — дивіться, не пошкодуєте! опис приготування: хоча холодець — це традиційно свиняча закуска, можна сміливо готувати холодець і з птиці, і ...

Холодець з яловичих литок

Холодець з яловичих литок

холодець — одне з блюд, згадка про який асоціюється з Новим роком та Різдвом. У кожної господині свій рецепт цього прекрасного страви. Я пропоную приготувати холодець з яловичих литок. опис приготування: Холодець з яловичих литок, на мій погляд, найсмачніший з усіх видів цієї закуски. Готувати...