Рецепт Фруктовий торт з желатином
Ще цей торт називають "; Мозаїка ";. Він давно всім полюбився, а варіантів його приготування існує величезна кількість (з печивом, з цукатами, зі свіжими фруктами, горіхами, бісквіт тощо.. д.).
опис приготування:
Цей фруктовий торт з желатином можна готувати різними способами. Я пропоную не найпростіший варіант, але один з найкращих. Такий тортик можна сміливо готувати навіть на святковий стіл. Якщо взяти печиво, то його можна приготувати ще швидше.
Отже, дивіться, як приготувати фруктовий торт з желатином, і радуйте свою сім'ю і гостей.
- Фрукти на ваш смак— За смаком(тут використовується полуниця, банан, ківі і ананаса)
- крем— 500 мілілітрів
- желатин— 3 Ст. ложки
- вода— 1 склянок
- цукор— 1,5 склянки(0,5 склянки в бісквіт)
- яйце— 1 штук
- борошно— 100 грам
- сода— 1 чайних ложок(погасити оцтом)
2. Додаємо гашене соду і борошно. Продовжуємо збивати до однорідної консистенції.
3. Виливаємо тісто на вистелений пергаментом піднос і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Цей бісквіт випікається швидко.
4. Даємо йому трохи постояти, після чого нарізаємо його на невеликі кубики.
5. Тепер нам потрібно розвести желатин в теплій воді і залишити його набухати на 15 хвилин.
6. Тим часом нарізаємо фрукти. Беріть будь-які фрукти і навіть ягоди на ваш смак. Я вирішила використовувати яскраві і контрастні фрукти: ананас, полуницю, банан і ківі.
7. беремо ємність, в якій будемо робити наш фруктовий торт з желатином. Застеляємо її харчовою плівкою.
8. Окремо збиваємо сметану і цукор. додаємо желатин.
9. Виливаємо трохи заливки, всипаємо фрукти і нарізану бісквіт.
10. І виливаємо залишилася заливку.
11. Відправляємо в холодильник мінімум на 4 годину. Потім дістаємо наш фруктовий торт з желатином і нарізаємо його на частини.
Подібні рецепти
Креветки в пивному клярі
Холодець з желатином у нас буде не зовсім традиційним. Ми його не будемо варити так, як зазвичай це роблять. Ми заллємо готові інгредієнти і приготуємо яскраву красиву закуску на святковий стіл. опис приготування: Холодець з желатином ми будемо заливати в маленькі формочки, приготуйте їх. Як п...
Суфле з яблук з желатином
Приготувати суфле з яблук з желатином в домашніх умовах? Немає нічого простіше! Швидкий і дуже якісний рецепт, який мені розповів кухар фешенебельного ресторану. Так що рецепт — що треба! опис приготування: Мені здається, що такий рецепт приготування суфле з яблук з желатином припаде до смаку ...
Фруктовий кекс з цільнозерновий борошна
Основу цього кексу складають свіжі фрукти, гармонійно доповнені борошном з цільного зерна, в результаті чого ця пісна випічка набуває не тільки оригінальний смак, але і масу корисних властивостей. опис приготування: Таку випічку при бажанні можна доповнити будь прянощами — корицею, мускатним г...
Фруктовий крамбл
насичений смак, соковиті фрукти, хрустка скоринка з горішками… хочу розповісти, як приготувати фруктовий крамбл, дивовижний десерт, який стане альтернативою бісквітним тортам або морозиву. опис приготування: Для приготування фруктового крамбль ви можете використовувати будь-які фрукти, не тіль...
Фруктовий лаваш
Фруктовий лаваш або пастила — відмінний спосіб переробки фруктів і ягід, причому, при мінімальній кількості цукру або зовсім без нього. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати фруктовий лаваш або пастилу дуже просто, Як це зробити, дивіться в покрокових рекомендаціях до рецептом. ф...