Рецепт Холодець з курячих лапок

Рецепт Холодець з курячих лапок
Кількість порцій: 10 Час приготування: 8 г. 0 хв.
холодець — це завжди смачно, особливо з чорним хлібом і хріном. А ще краще - з гарячою картоплею. Перед вами — простий рецепт приготування холодцю з курячих лапок. Смачно і недорого. Спробуйте!

опис приготування:

Як приготувати холодець з курячих лапок? Дивіться мій детальний рецепт з фото. Лапки і куряче м'ясо необхідно відварити з овочами. У бульйон додайте спеції. М'ясо відокремте від кісток. Потім розкладіть морква і м'ясо по тарілочках, залийте все бульйоном і залиште в охолоджуватися.


  • курячі лапки— 1 кілограм
  • половина курки— 800 грам
  • морква— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • сіль, перець— За смаком
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Перець чорний горошком— 3-5 штук
  • вода— 1-1,5 L
Холодець з курячих лапок - фото крок 1 1. Підготуйте продукти для холодцю. Кількість води зазначено приблизно, потрібно, щоб вона тільки покрила повністю м'ясо.

Холодець з курячих лапок - фото крок 2 2. Складіть курячі ніжки в глибоку посудину. Залийте повністю окропом і залиште на пару хвилин лапки розпариться. Потрібно це для того, щоб вони легше чистилися.

Холодець з курячих лапок - фото крок 3 3. Зніміть шкіру з лапок, зніміть пальчики або відріжте ту частину, де був нігтик. Інше м'ясо теж потрібно вимити.

Холодець з курячих лапок - фото крок 4 4. Складіть в каструлю половину курки (для зручності я порізала її на шматки), лапки, очищений цибулю і моркву цілком.

Холодець з курячих лапок - фото крок 5 5. Залийте водою і доведіть до кипіння. Варіть з моменту закипання на повільному вогні 3 годину. Знімайте шумівкою піну.

Холодець з курячих лапок - фото крок 6 6. За три години холодець майже готовий. дістаньте м'ясо, а в бульйон киньте спеції, provara 5 хвилин. Додати сіль за смаком.

Холодець з курячих лапок - фото крок 7 7. М'яса і лапок дайте трохи охолонути, щоб можна було взяти їх в руки.

Холодець з курячих лапок - фото крок 8 8. Відокремте м'ясо від кісточок, робота ця копітка і вимагає уваги, т.к. кісточки дрібні.

Холодець з курячих лапок - фото крок 9 9. Лук можна викинути, а з моркви зробіть прикраси для холодцю. Якщо холодець плануєте перевертати перед подачею на стіл, то прикраса кладіть на дно, якщо ні — зверху.

Холодець з курячих лапок - фото крок 10 10. На прикрасу покладіть м'ясо.

Холодець з курячих лапок - фото крок 11 11. Залийте бульйоном м'ясо, відправте його в холодильник на 4-6 годин для застигання, а краще - на ніч.

Холодець з курячих лапок - фото крок 12 12. Перед подачею на стіл переверніть форму, щоб прикраса була зверху. приємного!

Подібні рецепти

Суп з курячих лапок

Паштет з курячих потрухів

Такий суп з курячих лапок в домашніх умовах готується швидко, а виходить ситним і смачним. Це свого роду класичний рецепт, адже хто не любить хороший домашній курячий суп? Спробуйте! опис приготування: Цей простий рецепт супу з курячих лапок, як мені здається, обов'язково сподобається всім! ...

Холодець з курячих спинок

Холодець з курячих спинок

простий, дуже апетитний і нескладний у приготуванні холодець з курячих спинок в домашніх умовах прекрасно доповнить ваш новорічний стіл. опис приготування: В рецепт приготування холодцю з курячих спинок найкраще використовувати також ніжки, грудку і лапки. Така різноманітність інгредієнтів дас...

Холодець з курячих потрухів

Холодець з курячих потрухів

Колись народи Півночі стали виносити пряний м'ясної відвар на мороз, де він і застигав, за що слов'яни і назвали його холодцем. Вчора це блюдо північних мисливців можна запросто приготувати і вдома. опис приготування: Крильця і ​​шийки курки добре промиваємо. Гребінці обшпарюємо і знімаємо плі...

Холодець з курячих стегенець

Холодець з курячих стегенець

Смачний і простий у приготуванні холодець з курячих стегенець займе почесне місце на вашому святковому столі і не тільки. Гості точно оцінять таке блюдо гідно! Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Холодець з курячих стегенець — це доступне і недороге блюдо. Приготувати його можна як до...

Холодець з курячих ніжок

Холодець з курячих ніжок

Холодець з курячих ніжок — обов'язкова закуска наших сімейних застіль. Ділюся з вами рецептом. опис приготування: Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок. 1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки. 2. П...