Рецепт Грушевий коктейль і журавлиною

Рецепт Грушевий коктейль і журавлиною
Кількість порцій: 8 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування солодкого ігристого коктейлю з грушевим нектаром, сушеної журавлиною і гілочками розмарину.


опис приготування:

Покласти журавлину в маленьку миску, додати 2 столові ложки теплої води. замочіть на 15 хвилин. Злити воду, висушити і охолодити до подачі на стіл.

Розділити грушевий нектар рівномірно серед восьми високих келихів для шампанського. Додати журавлину, а потім обережно влити вино в кожен келих. Прикрасити гілочками розмарину.


  • сухой клюквы— 2 Ст. ложки
  • вина— 900 мілілітрів
  • маленьких веточек свежего розмарина— 8 штук
Покласти журавлину в маленьку миску, додати 2 столові ложки теплої води. замочіть на 15 хвилин. Злити воду, висушити і охолодити до подачі на стіл.

Розділити грушевий нектар рівномірно серед восьми високих келихів для шампанського. Додати журавлину, а потім обережно влити вино в кожен келих. Прикрасити гілочками розмарину.


Подібні рецепти

Грушевий пиріг з мигдальним кремом

Грушевий хліб з горіхами і журавлиною

Рецепт приготування ніжного пирога з грушами і мигдальним кремом. опис приготування: приготувати тісто. У кухонному комбайні змішати борошно, сіль, і цукор-пісок. Додати масло і 2 столові ложки крижаної води. збивати ,поки тісто не стане розсипчастим. При необхідності поступово додати ще до 2 ...

Грушевий пиріг з розмарином

Грушевий пиріг з розмарином

Пиріг дуже ароматний і ніжний, але з легким і хрустким тестом. Незвичайне поєднання ароматів груші і розмарину приємно дивує. Від цього пирога просто не відірватися, і їм не соромно пригостити гостей. опис приготування: Коли мої племінники приходять до мене в гості, вони завжди знають, що їх ч...

Грушевий пиріг

Грушевий пиріг

Смачний пиріг з соковитою грушею і хрусткою пісочної скоринкою — це дуже смачно! Побалуйте себе цим оригінальним десертом до чаю. Показую і розповідаю рецепт приготування грушевого пирога! опис приготування: Для приготування грушевого пирога потрібно одна велика стигла груша (або дві невеликі)...

Грушевий десерт

Грушевий десерт

половини груші, обсмажені в олії, всередині з заварним кремом і политі апельсиновим сиропом. кількість порцій: 4 апельсин— 2 штуки груші— 4 штуки лимонний сік— 1 Ст. ложка топлене масло— 2 Ст. ложки цукрова пудра— 2 Ст. ложки заварний крем— 200 мілілітрів Вичавити сік з 2 апельсинів, вико...

Грушевий конфітюр з корицею

Грушевий конфітюр з корицею

Давайте заготовив на зиму ароматний конфітюр з шматочками груші. Процес нескладний і не такий тривалий, як при варінні варення. А в результаті отримаємо бурштиновий смачний конфітюр до чаю. готуємо! опис приготування: джем — це те ж саме варення, але вариться із застосуванням желирующих речови...