Рецепт Хліб для пікніка з шинкою і сиром

Рецепт Хліб для пікніка з шинкою і сиром
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування хліба з шинкою і сиром. смачний, поживний і зручний бутерброд для пікніка.

опис приготування:

У невеликій мисці розчинити дріжджі в теплій воді. Дати постояти близько 10 хвилин.

У великій мисці з'єднати дріжджі, борошно, яйця масло, цукор і сіль, добре перемішати. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і місити до отримання однорідної маси, близько 8 хвилин.

Злегка скропити миску маслом, покласти туди тісто і провернути, щоб повністю покрити маслом. Накрити вологою тканиною і дати піднятися в теплому місці, поки збільшиться в два рази, близько 1 годину.

Розігрійте духовку до 400 градусов по Фаренгейту (200 градусів С). з'єднати шинку, сир, перець і оливкове масло в середній мисці; відкласти в сторону.

Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню. Розкачати тісто в прямокутник 10×14 дюймів. Зробити паралельні розрізи. Рівномірно наповнити сумішшю по центру прямокутника. Починаючи з одного кінця, поперемінно розтягувати смуги по обидва боки через наповнення, таким чином, щоб перекрити смуги по діагоналі. Перекласти буханку на злегка змащений маслом деко, накрити вологою тканиною, і нехай постоїть близько 40 хвилин.

Випікати при температурі 400 градусов по Фаренгейту (200 градусів С 20 — 30 хвилин або до золотистого кольору.


  • пачка сухих дріжджів— 1 штука
  • теплої води— 1 Склянка
  • борошна— 3 склянки
  • яйце— 1 штука
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • білого цукру— 1 Ст. ложка
  • солі— 1 Чайна ложка
  • дрібно нарізаної шинки— 1 Склянка
  • тертого сыра моцарелла— 1 Склянка
  • банку нарізаного перцю— 1 штука
  • нарізаних маслин— 1/2 склянки
У невеликій мисці розчинити дріжджі в теплій воді. Дати постояти близько 10 хвилин.

У великій мисці з'єднати дріжджі, борошно, яйця масло, цукор і сіль, добре перемішати. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і місити до отримання однорідної маси, близько 8 хвилин.

Злегка скропити миску маслом, покласти туди тісто і провернути, щоб повністю покрити маслом. Накрити вологою тканиною і дати піднятися в теплому місці, поки збільшиться в два рази, близько 1 годину.

Розігрійте духовку до 400 градусов по Фаренгейту (200 градусів С). з'єднати шинку, сир, перець і оливкове масло в середній мисці; відкласти в сторону.

Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню. Розкачати тісто в прямокутник 10×14 дюймів. Зробити паралельні розрізи. Рівномірно наповнити сумішшю по центру прямокутника. Починаючи з одного кінця, поперемінно розтягувати смуги по обидва боки через наповнення, таким чином, щоб перекрити смуги по діагоналі. Перекласти буханку на злегка змащений маслом деко, накрити вологою тканиною, і нехай постоїть близько 40 хвилин.

Випікати при температурі 400 градусов по Фаренгейту (200 градусів С 20 — 30 хвилин або до золотистого кольору.


Подібні рецепти

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Салат для пікніка на природі

Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...

Сендвічі з сиром, шинкою і грушею

Сендвічі з сиром, шинкою і грушею

Незвичайне поєднання в цьому сендвічі груші з шинкою і сиром неодмінно буде вам до смаку. опис приготування: Покласти на 4 скибочки хліба сир, тонко нарізану грушу і нарізану шинку, накрити зверху скибочками хліба. Нагріти масло в неглибокій сковороді на середньому вогні. Смажити сендвічі до з...

Фаршировані млинці, запечені з шинкою і сиром

Фаршировані млинці, запечені з шинкою і сиром

Ще один варіант смачних млинців. Відмінна закуска для любителів російської кухні і млинців зокрема. кількість порцій: 8-10 млинців— 8-10 штук яйця— 3 штуки вареного рису— 150 грам шинки— 250 грам(можна замінити карбонади або подібним) сиру— 100 грам лука— 150 грам сіль і перець— За смаком росли...

Стромболі з шинкою, цибулею і сиром

Стромболі з шинкою, цибулею і сиром

Рецепт приготування Стромболі з італійської ковбасою, шинкою, червоною цибулею, болгарським перцем, часником, сиром проволоне, Motsarelloy і Parmezanom. опис приготування: Стромболі — закритий пиріг, названий на честь італійського вулканічного острова. тісто для 1 піци— 1 штука молока— 1 Ст....

Фаршировані помідори шинкою і сиром

Фаршировані помідори шинкою і сиром

Цей рецепт готування фаршированих помідорів шинкою і сиром — мій улюблений. Тарталетки виходять соковитими і обов'язково стануть прикрасою вашого столу, в тому числі, святкового. пробуємо! опис приготування: Як приготувати фаршировані помідори з шинкою і сиром? Все гранично просто! нарізаємо і...