Рецепт Hacilla
Hacilla- це смачне східне холодна страва, яке готується з баклажанів і кунжутної пасти (тхіну), на вигляд мало привабливе, але зате яке ж воно смачне, готувати просто і швидко.
опис приготування:
Якщо ви любитель баклажанів і перепробували вже всі відомі страви, & Quot; Hacilla" до сих пір не пробували, то це блюдо точно для вас. На вигляд воно виглядає не дуже апетитно, але ваші домочадці оцінять його нема за вид, а за чудовий смак. Готувати просто і досить , в покрокової інструкції до рецептом докладно розказано про те, як його приготувати.
- баклажани— 2 штуки
- часник— 2 зубчики
- базилік (сухий або свіжий) — 2 чайних ложки
- Лимонний сік— 1-2 Ст. ложок(Додавати до смаку)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- кунжут— 50 грам
- Масло оливкове— 4 Ст. ложки
- Чорний мелений перець— 1 щіпка
- цукор— 1 Чайна ложка(Додавати до смаку)
- сіль— 1 Чайна ложка(Додавати до смаку)
помийте баклажани, наколи їх зубочисткою в декількох місцях, загорніть у фольгу і запечіть при температурі 180-200 градусів 25-30 хвилин.
На сухій сковороді обсмажте кунжутне насіння до легкого золотистого кольору, постарайтеся не пережарити, інакше закуска буде гірчити.
Подрібніть кунжутне насіння в кавомолці, поки воно не перетвориться в маслянисту щільну масу.
Додайте в кунжутну пасту 2 ст.ложки оливкового масла.
Добре розмішайте кунжутну пасту (тонкий) до однорідного стану.
Спечені баклажани очистите від шкірки, наріжте на шматочки.
На сковороду влийте рослинне масло, обсмажте спочатку цибулю до рум'яного кольору .
Додайте до цибулі баклажани і обсмажте.
Складіть обсмажені баклажани з цибулею в блендер, влийте лимонний сік, додайте подрібнений часник, подрібніть, але не в кашу, щоб залишалися дрібні шматочки.
Додайте до перемолотим баклажанів кунжутну пасту, сухий або свіжий базилік, приправити сіллю, поперчіть, додайте за смаком цукровий пісок.
Добре розмішайте "; хацілім ";, складіть гіркою, приберіть в холодильник настоятися не менше, ніж на годину.
Намазуйте "; хацілім" на свіжий хліб або на тости , це дуже смачно, смачного!
Подібні рецепти
Варення з обліпихи (простий рецепт)
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...