Рецепт Гуляш з риби
смачне, корисне і недороге блюдо, яке, до того ж, готується досить швидко. Пропоную варіант, як приготувати гуляш з риби. Стане в нагоді на всі випадки життя, адже це дуже смачно і ситно.
опис приготування:
Гуляш з риби — це смачно, це корисно. Ця страва, яке можна їсти і з гарніром, без нього. Коли я готую гуляш з риби, мої діти просять зробити побільше соусу-підливи з овочами. правда, хліба йде багато з таким соусом, але зате все смачно нагодовані і задоволені. Рецепт приготування гуляшу з риби зовсім нескладний, найголовніше — для гуляшу краще брати або рибне філе, або рибу без дрібних кісточок. Можна додавати в гуляш і інші овочі (перець, кабачок). Пробуйте і вибирайте самі. Отже, перед вами рецепт гуляшу з риби з фото. хай щастить!
- риба— 500 грам(будь-яка без дрібних кісток, можна філе)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- борошно— 2 Ст. ложки
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Рослинна олія— 4-5 Ст. ложок
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- часник— 1-2 зубчиків
- цукор— 1-2 Щепоток
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
Додаємо до овочів томатну пасту і, помішуючи, обсмажуємо 1-2 хвилини.
Тепер всипаємо борошно, перемішуємо і продовжуємо обсмажувати буквально 1 хвилину.
Наливаємо до овочів з томатом воду. Її знадобиться приблизно 1 склянка. Спочатку наливаємо трішки, щоб борошно не взялася грудочками, потім - решту. добре розмішуємо. тушкуємо хвилин 6-8.
Часник чистимо і дрібно нарізаємо, можна видавити його через Часничниці. додаємо сіль, цукор, чорний перець. Даємо соусу закипіти - і знімаємо з плити.
Рыбу чистим, нарізаємо на шматки, Аналогічна робота на файл. Обвалюють шматочки риби в борошні і обсмажити на олії. Складаємо рибу в каструлю, в якій будемо продовжувати готувати гуляш. Якщо у вас соус у великій сковороді, можна укладати рибу прямо в соус.
Заливаємо обсмажену рибу підготовленим соусом-підливою, закриваємо каструлю кришкою і ставимо на вогонь. готуємо хвилин 15 на невеликому вогні.
Подібні рецепти
Гречка в пароварці
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...
Гуляш з білих грибів
Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...
Гуляш зі шлунків курячих
Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування. опис приготування: Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я п...
Гуляш з курки з грибами
смачне, ароматне і ніжне блюдо. Воно варте того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі. опис приготування: Гуляш з курки з грибами, приготований за цим рецептом — це щось! Це так смачно, що навіть слів не вистачає, щоб описати відчуття від смаку страви. Ніжне і соковите м'ясо, шматочки...
Гуляш з яловичини з грибами
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...