Рецепт Гуляш зі шлунків курячих

Рецепт Гуляш зі шлунків курячих
Кількість порцій: 3 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування.

опис приготування:

Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я пропоную вашій увазі рецепт приготування гуляшу зі шлунків курячих. Хоча традиційно гуляш готують з м'яса, курячі шлунки чудово підійдуть для приготування цієї страви. Не вірите? Перед вами рецепт гуляш зі шлунків курячих з фото, спробуйте приготувати і переконайтеся самі. хай щастить!

  • курячі шлунки— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Томатний сік— 1,5 склянки(або 1,5 столових ложки томатної пасти розвести водою)
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • цукор— 2 щіпки
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • зелень петрушки— 30 грам
Гуляш зі шлунків курячих - фото крок 1 Курячі шлунки очищаємо і добре промиваємо. Заливаємо злегка підсоленій водою і варимо до готовності. На це піде приблизно 1.5 годину.

Гуляш зі шлунків курячих - фото крок 2 Коли шлунки зваряться, зливаємо практично весь бульйон. Залишимо його буквально пару ложок.

Гуляш зі шлунків курячих - фото крок 3 Заливаємо шлуночки томатним соком або розведеною томатною пастою.

Гуляш зі шлунків курячих - фото крок 4 Цибулю чистимо і нарізаємо підлозі кільцями. Додаємо цибулю до шлуночків і перемішуємо. Готуємо на середньому вогні.

Гуляш зі шлунків курячих - фото крок 5 Додаємо за смаком сіль і перець. Можна додати пряних трав. Готуємо приблизно хвилин 25.

Гуляш зі шлунків курячих - фото крок 6 Зелень петрушки моєму і додаємо до шлуночків в кінці готування.

Подібні рецепти

Хе з курячих шлунків по-корейськи

Рисова запіканка з куркою

Що я точно готую не часто, так це субпродукти. Не багато рецепти з їх участю мені подобаються. Але це не означає, що немає хороших. Зараз поділюся саме таким вдалим варіантом. опис приготування: Як приготувати хе з курячих шлунків по-корейськи, ви прочитаєте прямо зараз трохи нижче. Я люблю ко...

Суп з курячих шлунків

Суп з курячих шлунків

Дуже смачний і ароматний суп приготований на основі курячих шлунків і зеленої гречки. Абсолютно не жирний, за консистенцією нагадує бульйон — цей суп надовго пропишеться на вашій кухні! опис приготування: Якщо хочеться себе побалувати чимось смачним і незвичайним на найближчий обід — приготуйт...

Шашлик з курячих шлунків

Шашлик з курячих шлунків

Нехай вас не бентежить зовнішній вигляд шашлику з курячих шлунків. Насправді, це дуже цікаве і смачне блюдо. Темний колір і пікантність шашлику надає наявність гранатового соусу. опис приготування: Готовий шашлик не матиме ніжну структуру, йому властива легка хрусткость. Для маринаду шлунків н...

Гуляш з курячих сердечок

Гуляш з курячих сердечок

А ви пробували приготувати гуляш з курячих сердечок? Блюдо виходить дуже смачним, ситним і поживним. Всі інгредієнти дуже прості і приготувати страву зовсім не складно. Вашій родині сподобається! опис приготування: З субпродуктів можна приготувати багато простих і дуже смачних страв. Одне з ни...

Гуляш з курячих потрухів

Гуляш з курячих потрухів

ситне, але в той же час легке блюдо. Готується воно просто і напевно сподобається любителям страв з курячих потрухів. опис приготування: Смачне і ситне блюдо з курячих потрухів прекрасно підходить до будь-якого гарніру — к рису, картоплі або макаронів. Приготувати гуляш з курячих потрухів доси...