Рецепт Соус до м'яса

Рецепт Соус до м'яса
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Соуси і приправи надають нашим стравам пікантності та оригінальності. Підкреслити смак м'яса допоможуть різні соуси. Особисто мені дуже подобається грибний соус. Ділюся з вами його рецептом.

опис приготування:

Оскільки мені дуже подобаються гриби, я вважаю, що такий соус підійде до абсолютно будь-якого виду м'яса: яловичині, свинині або курки. Подавати його до столу ідеально в гарячому вигляді, тоді його аромат розноситься на всю кухню і розбурхує апетит. За бажанням грибний соус можна доповнити подрібненою зеленню: петрушкою, кропом, базиліком, кінзою або орегано. Гриби можна використовувати будь-які, аж до маринованих і лісових сушених. Давайте розповім, як приготувати соус до м'яса з грибів.

  • гриби— 100 грам(тут — печериці)
  • Цибуля— 1 штука
  • Вершкове масло— 20 грам
  • бульйон яловичий— 250 мілілітрів
  • вода— 2 Ст. ложки
  • Крохмаль кукурудзяний— 1 Ст. ложка
1 Вершкове масло розігрійте в каструлі і додайте нарізані гриби і цибулю.

2 Тушіте, поки цибуля і гриби не поміняють колір.

3 додайте бульйон, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 5 хвилин.

4 Додайте в соус воду і кукурудзяний крохмаль. Крохмаль з водою спершу окремо змішайте в ємності, щоб уникнути утворення грудочок.

5 Знову доведіть соус до кипіння. Завдяки крохмалю він поступово загусне. Смачного!

Подібні рецепти

Грибний соус до м'яса

Суп з яловичиною і картоплею

Цей соус приготований на основі печериць і вершків, він має ніжну консистенцію і приємний аромат. Підходить до м'ясних страв, а також страв з курки, овочам і пасті. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного соусу до м'яса. За великим рахунком, цей соус є універса...

Соус до м'яса «гусарський»

Соус до м'яса «гусарський»

Соус до м'яса з окосту, лука, часнику, бульйону, білого вина і зелені є стравою французької кухні. Соус «Гусарський» особливо добре подавати до смаженої свинини. опис приготування: приготування: розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і ч...

Соус «тартар» до м'яса

Соус «тартар» до м'яса

Якщо ви любите соуси, то обов'язково спробуйте "; Тартар ";. Він ідеально поєднується з будь-якими стравами, особливо з м'ясними. Готувати його просто, а смак обов'язково підкорить вас і всіх ваших гостей. опис приготування: 1. Візьміть глибоку миску, натріть в неї на дрібній тертці відвареної...

Ялинка з м'яса

Ялинка з м'яса

Не за горами новорічні свята і ми намагаємося здивувати наших гостей. Відмінним варіантом оформлення закуски є новорічна ялинка з м'яса. У нашому випадку візьмемо копчену ковбасу. опис приготування: Елементарний рецепт приготування новорічної ялинки з м'яса. Така закуска стане відмінною прикра...

Солянка без м'яса

Солянка без м'яса

Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...