Рецепт Соус до м'яса
Соуси і приправи надають нашим стравам пікантності та оригінальності. Підкреслити смак м'яса допоможуть різні соуси. Особисто мені дуже подобається грибний соус. Ділюся з вами його рецептом.
опис приготування:
Оскільки мені дуже подобаються гриби, я вважаю, що такий соус підійде до абсолютно будь-якого виду м'яса: яловичині, свинині або курки. Подавати його до столу ідеально в гарячому вигляді, тоді його аромат розноситься на всю кухню і розбурхує апетит. За бажанням грибний соус можна доповнити подрібненою зеленню: петрушкою, кропом, базиліком, кінзою або орегано. Гриби можна використовувати будь-які, аж до маринованих і лісових сушених. Давайте розповім, як приготувати соус до м'яса з грибів.
- гриби— 100 грам(тут — печериці)
- Цибуля— 1 штука
- Вершкове масло— 20 грам
- бульйон яловичий— 250 мілілітрів
- вода— 2 Ст. ложки
- Крохмаль кукурудзяний— 1 Ст. ложка
2 Тушіте, поки цибуля і гриби не поміняють колір.
3 додайте бульйон, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 5 хвилин.
4 Додайте в соус воду і кукурудзяний крохмаль. Крохмаль з водою спершу окремо змішайте в ємності, щоб уникнути утворення грудочок.
5 Знову доведіть соус до кипіння. Завдяки крохмалю він поступово загусне. Смачного!
Подібні рецепти
Суп з яловичиною і картоплею
Цей соус приготований на основі печериць і вершків, він має ніжну консистенцію і приємний аромат. Підходить до м'ясних страв, а також страв з курки, овочам і пасті. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного соусу до м'яса. За великим рахунком, цей соус є універса...
Соус до м'яса «гусарський»
Соус до м'яса з окосту, лука, часнику, бульйону, білого вина і зелені є стравою французької кухні. Соус «Гусарський» особливо добре подавати до смаженої свинини. опис приготування: приготування: розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і ч...
Соус «тартар» до м'яса
Якщо ви любите соуси, то обов'язково спробуйте "; Тартар ";. Він ідеально поєднується з будь-якими стравами, особливо з м'ясними. Готувати його просто, а смак обов'язково підкорить вас і всіх ваших гостей. опис приготування: 1. Візьміть глибоку миску, натріть в неї на дрібній тертці відвареної...
Ялинка з м'яса
Не за горами новорічні свята і ми намагаємося здивувати наших гостей. Відмінним варіантом оформлення закуски є новорічна ялинка з м'яса. У нашому випадку візьмемо копчену ковбасу. опис приготування: Елементарний рецепт приготування новорічної ялинки з м'яса. Така закуска стане відмінною прикра...
Солянка без м'яса
Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...