Рецепт Свіжі груші і підсмажені креветки

Рецепт Свіжі груші і підсмажені креветки
Час приготування: 20 хв.

опис приготування:

1. Каструлю наповніть водою, підсолити і доведіть до кипіння. Бланшируйте груші і моркву протягом 30 секунд,

потім злийте відразу ж злийте воду. У невеликій мисці змішайте сіль, цукор, курячий бульйон і кукурудзяний

крохмаль. Відставте в сторону.

2. Нагрійте сковороду на середньому вогні. Додайте рослинне масло. Коли олія нагріється, додайте креветки і обсмажте їх протягом 1 хвилини. Додайте тертий імбир і продовжуйте смажити ще 30 секунд. Потім додати горох, морква, грушу і добре перемішати. Обсмажувати протягом 1 хвилини. Креветки повинні бути злегка обсмажені.

3. Налийте суміш курячого бульйону, перемішайте і готуйте ще кілька хвилин, поки креветки не дійдуть до готовності. Подавати відразу ж.



кількість порцій: 4
  • груша— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • Смеж імбир— 1 Чайна ложка(потертый)
  • Курячий бульйон— 2 Ст. ложки
  • горох— 120 грам
  • креветки— 230 грам
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
  • сіль— 0,5 чайних ложки
1. Каструлю наповніть водою, підсолити і доведіть до кипіння. Бланшируйте груші і моркву протягом 30 секунд,

потім злийте відразу ж злийте воду. У невеликій мисці змішайте сіль, цукор, курячий бульйон і кукурудзяний

крохмаль. Відставте в сторону.

2. Нагрійте сковороду на середньому вогні. Додайте рослинне масло. Коли олія нагріється, додайте креветки і обсмажте їх протягом 1 хвилини. Додайте тертий імбир і продовжуйте смажити ще 30 секунд. Потім додати горох, морква, грушу і добре перемішати. Обсмажувати протягом 1 хвилини. Креветки повинні бути злегка обсмажені.

3. Налийте суміш курячого бульйону, перемішайте і готуйте ще кілька хвилин, поки креветки не дійдуть до готовності. Подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Свіжі помідори на зиму

Желатинові шоти з лимоном

Консервація - не єдиний спосіб зберегти фрукти і овочі на цілий рік. Хочу поділитися з вами дуже класною ідеєю, як приготувати свіжі помідори на зиму. Рекомендую цю чудову заготовку! опис приготування: Такі помідорчики дуже зручно використовувати, з них можна робити найрізноманітніші соуси і п...

Груші в журавлинному соусі

Груші в журавлинному соусі

Рецепт приготування десерту з груш в журавлинному соусі. Подавайте цей десерт теплим або охолодженим з морозивом або вершками. опис приготування: Викласти груші у велику каструлю. Додати достатньо води, щоб вода покривала груші (близько 4 чашок). Додати цукор, корицю, цитрусові кірки, мед і л...

Груші в червоному вині

Груші в червоному вині

груші, приготовані до м'якості в червоному вині та лікері з чорної смородини, подається з сиропом і заварним кремом. кількість порцій: 6 червоне вино— 750 мілілітрів лікер чорної смородини— 250 мілілітрів цукрова пудра— 100 грам груші— 3 штуки стручок ванілі— 1 штука заголовок для палітурки— 2 ...

Груші, запечені з сиром

Груші, запечені з сиром

Рецепт приготування груш, запечених з сиром, медом і горіхами. опис приготування: Ніжний десерт з груш з сиром доставить вам справжнє задоволення. Для його приготування вибирайте великі і щільні фрукти. Як горіхів ви можете взяти мигдаль, funduk, fistashki і t.d. приготування: Розрізати груші ...

Гігантські креветки

Гігантські креветки

зробив, у мене була мрія: купити купу креветок і з'їсти все самій. І я виконала її! Знайшла дуже смачний рецепт, але вельми простий, і мій вечір пройшов на ура. хоча чоловік, звичайно, пару штучок вкрав. опис приготування: Таке блюдо підійде для компанії друзів під пиво. Воно відмінно поєднуєт...