Рецепт Грушево-яблучне пюре

Рецепт Грушево-яблучне пюре
Кількість порцій: 15 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Груші і яблука — не тільки смачні, але і дуже корисні фрукти, а пюре, приготоване з них допоможе в годуванні дитини, тому сьогодні ми будемо готувати грушево-яблучне пюре для дітей.

опис приготування:

Груші і яблука треба обдати окропом, почистити і викласти на деко. Відправляємо в духовку на 40-0 хвилин, потім збиваємо блендером. Банки і кришки треба стерилізувати. Розливаємо фруктове пюре по банкам, закочує і готово! Пюре з груш і яблук з медом допоможе впорається із зимовим авітамінозом.


  • груші— 1-2 кілограм
  • яблука— 1 кілограм
  • мед— За смаком
Грушево-яблучне пюре - фото крок 1 Для начала нужно обдать кипятком фрукты, а затем порезать их на дольки и убрать сердцевинки. Теперь нужно разогреть духовой шкаф до 50 градусов и поместить на него противень слегка смазанный сливочным маслом с дольками яблок и груш. Оставляем фрукты в духовке примерно на минут 40-50, щоб вони розм'якшилися.
Такой способ приготовления пюре из груш не очень распространен, но зато польза от него максимальная, так как при запекании все полезные вещества сохраняются, в отличие от варки.

Грушево-яблучне пюре - фото крок 2 Когда фрукты стали достаточно мягкими, вынимаем их из духовки и в блендере доводим до пюреобразной консистенции, добавив несколько чайных ложечек меда. Пюре с медом вместо сахара станет отличной подпиткой витаминами зимой и поможет справится или предотвратить простуду, помогая иммунитету бороться с инфекциями. К тому же ребенку лучше всего давать продукты, не содержащие сахар, они не повредят его эндокринной системе.

Грушево-яблучне пюре - фото крок 3 Банки стерилизуем и раскладываем по ним фруктовое пюре.

Подібні рецепти

Грушево-клюквенный сорбет

Грушево-лимонний пиріг

Рецепт приготування освіжаючого морозива, подається в грошах. опис приготування: Змішати цукор з 1 3/4 склянки води в середній каструлі. Ретельно перемішати і варити суміш на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, від 5 до 8 хвилин. Вилити сироп в металеву миску і поставити ми...

Грушево-малиновое суфле

Грушево-малиновое суфле

Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...

Горохове пюре з копченими реберцями

Горохове пюре з копченими реберцями

Ця страва — великий джерело природного білка, смачне і корисне. Приготуйте горохове пюре з копченими реберцями на обід або вечерю. опис приготування: Горохове пюре в нинішні часи незаслужено забуте. А ось наші батьки досить часто готували цю кашу і з шкварками, і з ковбасками, та й просто зі с...

Горохове пюре зі свининою

Горохове пюре зі свининою

Свинина дуже добре поєднується з бобовими. Тому існує так багато гарячих страв, які дуже вдало представляють цей дует. думаю, що ви з ними часто стикалися. І ось ще один варіант. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати горохове пюре зі свининою. Це просте і дуже ситне гаряча страв...

Гороховий суп-пюре з грінками

Гороховий суп-пюре з грінками

Цей гороховий суп, зварений на курячому бульйоні з додаванням овочів може по праву називатися мало не найсмачнішим. Подавати такий суп слід гарячим, з грінками або сухариками і зі сметаною. опис приготування: Відваріть на бульйоні горох до м'якості. додайте овочі, проваріть до готовності. Блен...