Рецепт Грибний соус до будь-якого гарніру
Хочу поділитися з вами одним з моїх улюблених рецептів і розповісти, як приготувати грибний соус до будь-якого гарніру - універсальну підливу з апетитним ароматом грибів. Просто пальчики оближеш!
опис приготування:
У цьому соусі немає нічого особливого (куряче філе, печериці, сметана та спеції), але він виходить настільки ніжним, ароматним і апетитним, що відірватися немає сил! Будь-яка каша, спагетті або макарони стануть тільки смачніше з таким соусом. Зверніть увагу, що лісові гриби готуються трохи довше, ніж печериці, тому правильно розрахуйте час. Такий соус навіть можна подати як самостійне блюдо: ситно, смачно, запашний.
- гриби— 300 грам
- Куряче філе— 3 штуки
- Цибуля— 2 штуки
- морква— 1 штука
- часник— 3-4 зубчиків
- крем— 3-4 Ст. ложок
- Лавровий лист— 1 За смаком
- перець— 1 За смаком
- сіль— 1 За смаком
- італійські трави— 1 За смаком
2. Гриби наріжте пластинками і обсмажити на олії до золотистого кольору з обох сторін. Перекладіть гриби в окрему ємність так, щоб з них скло зайве масло.
3. У тій же сковороді обсмажте нарізаний великим кубиком цибулю. Коли цибуля стане прозорою, додайте до нього нарізане філе, перець, італійські трави і перемішайте.
4. Додайте трохи подрібненого часнику і перемішайте. додайте гриби, сметану, кілька половников бульйону. На невеликому вогні протушкувати протягом 5 хвилин. Зніміть соус з вогню, остудіть. Смачного!
Подібні рецепти
Швидке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою
Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...
Грибний соус з печериць з вершками
Для приготування грибного соусу з печериць з вершками не потрібні особливі продукти. Блюдо легко готується господинею без особливих кулінарних здібностей за невеликий проміжок часу. опис приготування: Грибний соус з печериць з вершками може бути прекрасним доповненням до основної страви на свя...
Грибний соус з шампіньйонів
Ніжний грибний соус стане кращим супроводом до м'яса, птиці, пасти або риба. спробуємо приготувати? опис приготування: Правильно підібраний і підготовлений соус допоможе розкрити смак будь-якої страви і скрасити будь-які недоліки. Один з найпопулярніших соусів — грибний соус з шампіньйонів. Це...
Грибний соус із сушених грибів
Сушені гриби надають будь-якої страви неповторну родзинку. А соус з них виходить більш ароматним і насиченим, ніж зі свіжих. Якщо ви заготовили на зиму сушених грибів, тоді цей рецепт для вас! опис приготування: грибний соус — це можливість навіть просту гречану кашу зробити смачною і не такий...
Грибний соус із заморожених грибів
Справжній грибник завжди залишить грибочків і на зиму, добре їх не тільки замаринувати, але і заморозити. З смачних і ароматних заморожених білих грибів завжди можна приготувати чудовий соус! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна і з свіжих грибів. До речі, якщо ви заморозили не бi...