Рецепт Суп з телячого хвоста
Суп з телячого хвоста виходить навіть більш ситним і наваристим, ніж звичайний суп з телятини. розповідаю, як його приготувати.
опис приготування:
Не скажу, що суп з телячого хвоста користується великою популярністю у моїх домашніх, але хоча б 2-3 рази в рік його обов'язково варимо. просто хороший, свіжий телячий хвіст дістати — завдання не з найпростіших. Але коли підвертається можливість його купити — обов'язково беру і варю цей ситний, наваристий і дуже смачний супчик.
Рекомендую хоча б разок спробувати. Хоча хоч раз не вийде — якщо приготуєте один раз, обов'язково приготуєте ще
- Хвост телячий— 2 кілограма
- фарш (яловичина і свинина) — 450 грам
- морква— 3 штуки
- Корінь селери— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- Перець зелений болгарський— 3 штуки
- Стручкова квасоля молода— 200 грам
- помідор— 700 грам
- часник— 4 зубчики
- локшина— 250 грам
- базилік, естрада (свіжий) — — За смаком
- сіль, перець— — За смаком
- Лавровий лист— — За смаком
А вот так выглядят остальные наши ингредиенты.
Разделяем хвост на несколько частей, кладем в четырехлитровую кастрюлю. Туда же кладем 1 морква, луковицей и половиной корня сельдерея. Заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння, сбавляем огонь до минимума и варим без крышки еще 4-5 годин. Примерно за полчаса до конца варки добавляем в бульон лавровый лист, сіль і перець.
остужаем. Хвост достаем, відокремлюємо м'ясо від кісток (это будет несложно после стольких часов варки). бульйон проціджуємо, овочі викидаємо. Ставим бульон в холодильник, сверху образуется шапка из жира — ее удаляем.
Мелко рубим наш базилик.
Из мясного фарша и базилика формируем фрикадальки. Ставим фрикадельки в холодильник на полчаса.
Все овощи нарезаем мелким кубиком.
Пассеруем в растительном масле на сковороде лук, через пару минут добавляем морковь и сельдерей, пассеруем до мягкости.
далі, с интервалом в пару-тройку минут, добавляем в сковороду овощи в следующей очередности — квасоля, перець, помідори.
Поки овочі гасяться, отвариваем фрикадельки. Робиться це так — кладем их в кипящую подсоленную воду и варим до всплытия на поверхность. Одночасно при цьому, доводим до кипения наш бульон.
В кипящий бульон с мясом кладем наши овощи. варимо приблизно 5-7 хвилин.
Затем добавляем фрикадельки и лапшу. Перемішуємо і варимо до готовності локшини.
За пару минут до окончания варки добавляем в кастрюлю красный перец, измельченный эстрагон, немного базилика и измельченный свежий чеснок. перемішуємо, варимо пару хвилин — і знімаємо з вогню.
суп хвилин Daem 10 настоятися під кришкою, после чего смело разливаем по тарелкам и подаем. Смачного!
Подібні рецепти
Шурпа з баранини по-узбецьки
Досить незвичайне блюдо, і напевно багато хто і не чули про таке. рецепт, як приготувати суп з хвоста бобра, зможе здивувати і приємно порадувати вас своїм смаком, він оригінальний і ситний. опис приготування: Найчастіше після приготування бобра хвіст не використають. Завдяки цим рецептом можн...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...