Рецепт Грибна ікра з часником

Рецепт Грибна ікра з часником
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Грибна ікра з часником, з додаванням ніжних смачних вершків — це просто ідеальний варіант гарніру для будь-якої страви. Ніжна і апетитна ікра підійде також для бутербродів.

опис приготування:

Готувати ікру будемо з печериць, додамо морква, цибуля і часник. Також особливу родзинку ікрі додасть невелика кількість коньяку, ну і завершить всі блюдо вершки, змішані з борошном. Подавати до столу таку ікру можна з різними кашами, особливо смачно з гречкою або з картопляним пюре.

  • печериці— 300 грам
  • морква— 80 грам
  • Цибуля— 80 грам
  • часник— 2 зубчики
  • вершки— 200 мілілітрів(15% жирності)
  • Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • коньяк— 50 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Грибна ікра з часником - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Гриби вимийте і просушіть. Овочі очистіть.

Грибна ікра з часником - фото крок 2 очистіть цибулю, сполосніть і просушіть, наріжте невеликими кубиками.

Грибна ікра з часником - фото крок 3 Моркву натріть на середній терці.

Грибна ікра з часником - фото крок 4 У сковороді прогрійте кілька ложок рослинного масла, смажте моркву і цибулю 5-7 хвилин, після додайте 50 мл. хорошого коньяку, випаруйте коньяк протягом 4-5 хвилин, при цьому постійно помішуючи овочі.

Грибна ікра з часником - фото крок 5 Гриби наріжте дрібними кубиками.

Грибна ікра з часником - фото крок 6 Додайте печериці в сковороду до овочів, смажте 5-7 хвилин, поки гриби не зменшаться в обсязі.

Грибна ікра з часником - фото крок 7 Окремо змішайте вершки і борошно, перелийте отриману суміш в сковороду.

Грибна ікра з часником - фото крок 8 Додайте очищений і пропущений на пресі часник, сіль і перець Гасіть ікру 7-8 хвилин, до загустіння.

Грибна ікра з часником - фото крок 9 Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Грибна ікра з печериць

Грибна ікра з опеньків

Домашня грибна ікра з печериць — це супер закуска на кожен день! Її можна мазати на хлібець або подавати, як доповнення до гарнірів або м'ясних страв. апетитна, легка і ароматна! опис приготування: розповім, як приготувати грибну ікру з печериць в домашніх умовах. Закуска готується з самого мі...

Грибна ікра на зиму

Грибна ікра на зиму

Для зимового застілля немає краще закуски, ніж грибочки. Вони можуть маринованими, смаженими або у вигляді ікри. Дозвольте поділитися рецептом і показати, як приготувати грибну ікру на зиму! опис приготування: Грибну ікру можна робити з різних грибів, я навіть іноді заважаю, наприклад, підосич...

Грибна ікра з морквою і цибулею

Грибна ікра з морквою і цибулею

Як зимової заготовки приготуйте смачну грибну ікру з морквою і цибулею. Взимку таке частування першим полетить зі столу! опис приготування: Грибна ікра з морквою і цибулею готується з простих і доступних інгредієнтів, її можна з легкістю заготовити на зиму, причому зберігатися вона буде в звич...

Грибна ікра з морквою

Грибна ікра з морквою

Грибна ікра з морквою урізноманітнює ваше повсякденне меню і доповнить сімейний обід. Обов'язково приготуйте кілька баночок за моїм рецептом. опис приготування: Грибна ікра з морквою — це відмінна закуска, подавати її можна з будь-яким хлібом і тостами. Готується легко при наявності найдоступн...

Грибна ікра з сухих грибів

Грибна ікра з сухих грибів

Ділюся простим рецептом грибної ікри з сухих грибів. Вона настільки ароматна, що навіть не стану описувати цей запах. просто приготуйте, і все самі зрозумієте! Відмінне доповнення до м'яса і гарнірів! опис приготування: Цей рецепт приготування грибної ікри з сухих грибів містить в собі тільки ...