Рецепт Грибна Брускетта

Рецепт Грибна Брускетта
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Брускетта - класична італійська закуска, що складається з підсушеного шматочка багета з начинкою. Але в моєму рецепті ви хліба не знайдете. подивіться, як приготувати грибну брускетту!

опис приготування:

Грибна Брускетта - це гаряча закуска, яка швидко і легко готується, а результат - смачне вегетаріанське блюдо. З начинкою можна експериментувати. Наприклад, бекон і сир ідеально поєднується з грибами, а можна зупинитися на вершковому сирі з часником і зеленню, теж буде дуже смачно. Спробуйте приготувати грибну брускетту у себе вдома і порадуйте своїх домочадців.

  • гриби— 2  штуки(великі)
  • креветки— 8-12 штук
  • помідор— 2  штуки
  • часник— 2  зубчики
  • базилік— 1 Ст. ложка
  • Лимонний сік— 2-3 Ст. ложок
  • Червоний перець мелений— 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
грибна Брускетта - фото крок 1 1. Наріжте помідори і базилік, змішайте їх в одній ємності.

грибна Брускетта - фото крок 2 2. Додайте до помідорів подрібнений часник, лимонний сік, оливкова олія, сіль, перець за смаком і перемішайте.

грибна Брускетта - фото крок 3 3. Зріжте ніжки грибів, приправте сіллю і перцем, попередньо змастивши оливковою олією.

грибна Брускетта - фото крок 4 4. Обсмажте креветки і ніжки грибів на сковороді до готовності. Потім начините капелюшки грибів креветками, сумішшю овочів, прикрасьте базиліком і приправте червоним перцем.

Подібні рецепти

Грибна ікра з печериць

Грибна ікра з опеньків

Домашня грибна ікра з печериць — це супер закуска на кожен день! Її можна мазати на хлібець або подавати, як доповнення до гарнірів або м'ясних страв. апетитна, легка і ароматна! опис приготування: розповім, як приготувати грибну ікру з печериць в домашніх умовах. Закуска готується з самого мі...

Грибна ікра на зиму

Грибна ікра на зиму

Для зимового застілля немає краще закуски, ніж грибочки. Вони можуть маринованими, смаженими або у вигляді ікри. Дозвольте поділитися рецептом і показати, як приготувати грибну ікру на зиму! опис приготування: Грибну ікру можна робити з різних грибів, я навіть іноді заважаю, наприклад, підосич...

Грибна ікра з часником

Грибна ікра з часником

Грибна ікра з часником, з додаванням ніжних смачних вершків — це просто ідеальний варіант гарніру для будь-якої страви. Ніжна і апетитна ікра підійде також для бутербродів. опис приготування: Готувати ікру будемо з печериць, додамо морква, цибуля і часник. Також особливу родзинку ікрі додасть ...

Грибна ікра з морквою і цибулею

Грибна ікра з морквою і цибулею

Як зимової заготовки приготуйте смачну грибну ікру з морквою і цибулею. Взимку таке частування першим полетить зі столу! опис приготування: Грибна ікра з морквою і цибулею готується з простих і доступних інгредієнтів, її можна з легкістю заготовити на зиму, причому зберігатися вона буде в звич...

Грибна ікра з морквою

Грибна ікра з морквою

Грибна ікра з морквою урізноманітнює ваше повсякденне меню і доповнить сімейний обід. Обов'язково приготуйте кілька баночок за моїм рецептом. опис приготування: Грибна ікра з морквою — це відмінна закуска, подавати її можна з будь-яким хлібом і тостами. Готується легко при наявності найдоступн...