Рецепт Грибна піджарка
Хочу поділитися з вами простим рецептом смачної грибної піджарки: хочете приготувати супчик, картоплю з грибами або навіть м'ясо по-французьки — тоді вам цей рецепт стане в нагоді! Дивіться і записуйте!
опис приготування:
Грибна піджарка готується дуже просто. Найчастіше я роблю її з печериць, але інші гриби теж підходять. Навіть з маринованих можете її готувати. Щоб приготувати грибну піджарку, також потрібен лук, спеції і трохи зелені за бажанням. З готової піджарки ви можете робити начинку для пиріжків, додавати її в суп або до смаженої картоплі, а можете зробити соус, і я вам зараз його покажу.
- гриби— 400 грам
- Цибуля— 1 штука
- борошно— 3 Ст. ложки
- крем— 3 Ст. ложки
- бульйонний кубик— 1 штука
- спеції— За смаком
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Цибуля поріжте кубиками.
Обсмажте на розігрітій сковороді в маслі спочатку цибулю до золотистого кольору.
Гриби промийте і почистіть, поріжте кубиками або четвертинками.
Додайте гриби до цибулі, перемішайте. Додати сіль.
Ви можете смажити гриби до готовності, тоді у вас вийде просто засмажкою, яку можна додати в картоплю смажену або суп.
Інший варіант — це зробити більш густу піджарку. Я подібну використовую для приготування м'яса по-французьки з грибами. Додайте в гриби орегано, суміш прованських трав, запашний перець.
Розведіть бульйонний кубик, бульйон повинен варитися на невеликому вогні. Додайте гриби в бульйон.
В 200 мл. води розведіть борошно, додайте сметану і збийте злегка до однорідної консистенції.
Влийте отриману масу в гриби, дайте їй закипіти, потім варіть ще хвилин 5. Додайте в кінці зелень. Такий ось смачний соус може вийде з грибною піджарки, наприклад.
Грибна піджарка добре поєднується і з спагетті, і з м'ясом, і з іншими стравами. Смачного!
Подібні рецепти
Піца грибна
Брускетта - класична італійська закуска, що складається з підсушеного шматочка багета з начинкою. Але в моєму рецепті ви хліба не знайдете. подивіться, як приготувати грибну брускетту! опис приготування: Грибна Брускетта - це гаряча закуска, яка швидко і легко готується, а результат - смачне в...
Грибна ікра на зиму
Для зимового застілля немає краще закуски, ніж грибочки. Вони можуть маринованими, смаженими або у вигляді ікри. Дозвольте поділитися рецептом і показати, як приготувати грибну ікру на зиму! опис приготування: Грибну ікру можна робити з різних грибів, я навіть іноді заважаю, наприклад, підосич...
Грибна ікра з часником
Грибна ікра з часником, з додаванням ніжних смачних вершків — це просто ідеальний варіант гарніру для будь-якої страви. Ніжна і апетитна ікра підійде також для бутербродів. опис приготування: Готувати ікру будемо з печериць, додамо морква, цибуля і часник. Також особливу родзинку ікрі додасть ...
Грибна ікра з морквою і цибулею
Як зимової заготовки приготуйте смачну грибну ікру з морквою і цибулею. Взимку таке частування першим полетить зі столу! опис приготування: Грибна ікра з морквою і цибулею готується з простих і доступних інгредієнтів, її можна з легкістю заготовити на зиму, причому зберігатися вона буде в звич...
Грибна ікра з морквою
Грибна ікра з морквою урізноманітнює ваше повсякденне меню і доповнить сімейний обід. Обов'язково приготуйте кілька баночок за моїм рецептом. опис приготування: Грибна ікра з морквою — це відмінна закуска, подавати її можна з будь-яким хлібом і тостами. Готується легко при наявності найдоступн...