Рецепт «грибна луг»

Рецепт «грибна луг»
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Цей салат можна подати до святкового столу. Він виглядає ошатно і апетитно. думаю, що більшість вже знають рецепт його приготування, але все ж розповім, як приготувати «Грибну поляну».

опис приготування:

Салат укладаю шарами, а потім перевертаю салатник і акуратно перекладаю салат на блюдо. Шари салату можна варіювати в залежності від бажання і наявності продуктів. Страва смачна і ситна, воно відмінно підходить до будь-якого гарніру. До столу його подають холодним.

  • мариновані печериці— 350 грам
  • зелень— 100 грам(петрушка, Зелена цибуля)
  • Куряче м'ясо відварне— 200 грам
  • Морква по-корейськи— 200 грам
  • сир— 200 грам
  • картопля— 3 штуки
  • Мариновані огірки— 3 штуки
  • майонез— За смаком
1 Відваріть курячу грудку до готовності. Паралельно відваріть картоплю і остудіть, потім наріжте її дрібними шматочками. Сир натріть на крупній тертці, мариновані огірки подрібніть кубиками, а м'ясо розберіть на волокна.

2 Миску або в каструлю застеліть харчовою плівкою, укладіть гриби капелюшками вниз, наступним шаром укладіть дрібно посічену зелень (петрушку, Зелена цибуля), потім -
морква по-корейськи.

3 Поверх моркви викладіть трохи майонезу, укладіть мариновані огірки і знову майонез, відварне м'ясо і шар тертого сиру.

4 Сир змастіть майонезом і викладіть шар відвареної картоплі, змастіть майонезом.

5 Різким рухом переверніть миску або каструлю (у чому готували) і акуратно діставайте салат, зніміть плівку.

6 Якщо не плануєте подавати страву відразу, то залиште в мисці, а переверніть тільки перед подачею.

Подібні рецепти

Грибна Брускетта

Салат «грибна луг» з шинкою

Брускетта - класична італійська закуска, що складається з підсушеного шматочка багета з начинкою. Але в моєму рецепті ви хліба не знайдете. подивіться, як приготувати грибну брускетту! опис приготування: Грибна Брускетта - це гаряча закуска, яка швидко і легко готується, а результат - смачне в...

Грибна ікра на зиму

Грибна ікра на зиму

Для зимового застілля немає краще закуски, ніж грибочки. Вони можуть маринованими, смаженими або у вигляді ікри. Дозвольте поділитися рецептом і показати, як приготувати грибну ікру на зиму! опис приготування: Грибну ікру можна робити з різних грибів, я навіть іноді заважаю, наприклад, підосич...

Грибна ікра з часником

Грибна ікра з часником

Грибна ікра з часником, з додаванням ніжних смачних вершків — це просто ідеальний варіант гарніру для будь-якої страви. Ніжна і апетитна ікра підійде також для бутербродів. опис приготування: Готувати ікру будемо з печериць, додамо морква, цибуля і часник. Також особливу родзинку ікрі додасть ...

Грибна ікра з морквою і цибулею

Грибна ікра з морквою і цибулею

Як зимової заготовки приготуйте смачну грибну ікру з морквою і цибулею. Взимку таке частування першим полетить зі столу! опис приготування: Грибна ікра з морквою і цибулею готується з простих і доступних інгредієнтів, її можна з легкістю заготовити на зиму, причому зберігатися вона буде в звич...

Грибна ікра з морквою

Грибна ікра з морквою

Грибна ікра з морквою урізноманітнює ваше повсякденне меню і доповнить сімейний обід. Обов'язково приготуйте кілька баночок за моїм рецептом. опис приготування: Грибна ікра з морквою — це відмінна закуска, подавати її можна з будь-яким хлібом і тостами. Готується легко при наявності найдоступн...