Рецепт Фаршировані гриби в мультиварці
фаршировані гриби — страва, яке завжди виглядає дуже святково, та до того ж воно ще й дуже смачне. Його можна зробити в духовці, а можна запекти і в мультиварці, адже це і легко, і швидко.
опис приготування:
Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированих грибів в мультиварці, адже печериці зараз цілий рік продаються в магазинах, а значить, що і такі грибочки можна робити хоч кожен день. Адже якщо подумати, тут немає нічого складного: потрібно тільки приготувати начинку (вона, до речі, може бути абсолютно будь-який), нафарширувати їй печериці та відправити їх в чашу. Далі можна йти займатися своїми справами, а через пів годинки дістати ароматні грибочки і подати їх до столу. Так що не важливо, свято у вас або ви готуєте звичайний сімейний вечерю, з цим простим рецептом фаршированих грибів в мультиварці здивувати і порадувати рідних простіше простого.
- печериці— 500 грам
- Куряче філе— 100 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- сир твердий— 70 грам
- крем— 2 Ст. ложки
- вода— 1/3 склянки(мультистакана)
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
Далі ми нарізаємо дрібно куряче філе і обсмажуємо його до золотистого кольору на рослинній олії. Потім додаємо до м'яса подрібнений ріпчаста цибуля і ніжки печериць, смажимо все ще хвилин 5. Потім викладаємо на сковороду сметану, перемішуємо все і тушкуємо начинку під кришкою кілька хвилин.
Перекладаємо готову начинку в миску, додаємо в неї частину тертого сиру, солимо і перчимо до смаку.
Фаршируємо грибочки плотненько приготовленої сумішшю, наливаємо в чашу мультиварки трохи водички і викладаємо в неї грибочки, зверху на гриби стіжками кладемо тертий сир.
Готуємо гриби протягом півгодини на режимі "; Випічка ";. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Кавуни засолені (в банках)
Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...
Фаршировані гриби з оливками і горіхами
Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...
Фаршировані гриби з сиром Брі
Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...
Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом
У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...
Гриби, фаршировані беконом
Рецепт приготування запечених грибних капелюшків, фаршированих беконом, вершковим сиром, цибулею, халапеньйо і панірувальними сухарями. опис приготування: фаршировані гриби — безсумнівно, відмінна закуска. Якщо ви готуєте їх для гостей, рекомендуємо вам подвоїти кількість інгредієнтів. велик...