Рецепт Суп-пюре з баклажана
Суп-пюре з баклажана — страва французької кухні, яке готується 1 час. Суп виходить вишуканим, смачним, ситним, при цьому вегетаріанським. Добре підходить для приготування в літній період.
опис приготування:
Суп-пюре з баклажана — красиве і витончене французьке блюдо. Не скажу, що суп так вже й легко готувати, але воно того варто. Блюдо виходить багатим вітамінами, з цікавим смаком і ароматом. Крім того, суп-пюре з баклажанів добре насичує, тому підходить і для годування чоловіків, яких часом дуже складно нагодувати, хоч суп і вегетаріанський. В рецепт приготування крем-супу з баклажанів входять вершковий сир і вершки, які роблять страву більш густим і насиченим. при бажанні, можете замінити їх звичайною сметаною — вийде вже трохи інше блюдо, але все одно близьке до оригіналу.
- баклажани— 300 грам
- помідор— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- овочевий бульйон— 300 мілілітрів
- вершки— 200 мілілітрів
- М'який вершковий сир— 30 грам
- приправи— 1 Чайна ложка(базилік, майоран або прованські трави)
- Гострий перець— — За смаком
- сіль— — За смаком
Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо довільними, не надто великими, шматочками і замочуємо в солоній воді на 15 хвилин, щоб прибрати гіркоту цього овоча.
Потім помідор очищаємо від шкірки і нарізаємо на 4 часточки, разом з 4 часточками часнику складаємо в кошик з фольги і відправляємо в духовку (200 г) з 20 хвилин.
У найбільшій і глибокій сковорідці на оливковій олії обсмажуємо до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю.
Баклажани дістаємо з води, віджимаємо і додаємо на сковорідку до цибулі.
Вливаємо склянку бульйону.
потім солимо, перчим, додаємо приправи, все доводимо до кипіння, потім прибираємо вогонь і тушкуємо під кришкою протягом 10 хвилин.
Потім змішуємо тушковані баклажани з поміченими помідорами і часником, перемішуємо і подрібнюємо за допомогою блендера.
До що вийшло пюре додаємо ще трохи перцю і вершкового сиру.
Потім вливаємо гарячі вершки. Якщо мало солі, то додаємо.
Ще раз все перемішуємо блендером і наш суп готовий.
Смачного!
Подібні рецепти
Оладки з баклажана
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...