Рецепт Глазурований солодка картопля з лаймом

Рецепт Глазурований солодка картопля з лаймом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Сік лайма і кайенский перець додають пікантний смак солодкого картоплі в глазурі з коричневого цукру.

опис приготування:

Очистити і нарізати солодкий картопля. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні Додати солодка картопля, смажити, помішуючи, поки картопля не почне набувати коричневий колір, 2 хвилини.

Додати бульйон, коричневий цукор і сік лайма, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до готовності, 10 хвилин. Прибрати кришку і варити на середньому вогні, поки картопля не стане м'яким, а рідина густий, від 7 до 9 хвилин. У вас в каструлі повинно залишитися тільки невелика кількість рідини.

Переставити сковороду з вогню, додати вершкове масло і перемішати. приправити сіллю, перцем і подавати.

  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • солодкої картоплі— 900 грам
  • курячого бульйону або води— 1 Склянка
  • коричневого сахара— 1/2 склянки
  • Груба сіль і мелений перець— — За смаком
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
Очистити і нарізати солодкий картопля. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні Додати солодка картопля, смажити, помішуючи, поки картопля не почне набувати коричневий колір, 2 хвилини.

Додати бульйон, коричневий цукор і сік лайма, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до готовності, 10 хвилин. Прибрати кришку і варити на середньому вогні, поки картопля не стане м'яким, а рідина густий, від 7 до 9 хвилин. У вас в каструлі повинно залишитися тільки невелика кількість рідини.

Переставити сковороду з вогню, додати вершкове масло і перемішати. приправити сіллю, перцем і подавати.

Подібні рецепти

Солодкий картопля з кокосом, гранатом и лаймом

Глазурований стейк зі свинини

Додайте тропічний аромат солодкого картоплі за допомогою кокосової стружки, зерен граната і скибочок лайма. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Рівномірно впорядкувати солодка картопля на деку, проколоти виделкою і випікати в духовці до м'якості, близько 45 хвилин. Дати карто...

Глазурований кекс з родзинками

Глазурований кекс з родзинками

Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном. У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону. В іншій великій мисці, використовуюч...

Глазурований червоний лук

Глазурований червоний лук

Навіть зі звичайного лука ви можете зробити відмінне блюдо: наприклад, смачний гарнір до будь-якого м'яса або рибку. Детально розповім вам про рецепт, як приготувати глазурований червоний лук. опис приготування: цибулевий гарнір? Звучить дуже цікаво і інтригуюче. Багато хто недооцінює цибулю, ...

Глазурований шоколадний пиріг

Глазурований шоколадний пиріг

Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...

Глазурований сквош

Глазурований сквош

Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...