Рецепт Глазурований солодка картопля з лаймом
Сік лайма і кайенский перець додають пікантний смак солодкого картоплі в глазурі з коричневого цукру.
опис приготування:
Очистити і нарізати солодкий картопля. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні Додати солодка картопля, смажити, помішуючи, поки картопля не почне набувати коричневий колір, 2 хвилини.
Додати бульйон, коричневий цукор і сік лайма, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до готовності, 10 хвилин. Прибрати кришку і варити на середньому вогні, поки картопля не стане м'яким, а рідина густий, від 7 до 9 хвилин. У вас в каструлі повинно залишитися тільки невелика кількість рідини.
Переставити сковороду з вогню, додати вершкове масло і перемішати. приправити сіллю, перцем і подавати.
- рослинної олії— 1 Ст. ложка
- солодкої картоплі— 900 грам
- курячого бульйону або води— 1 Склянка
- коричневого сахара— 1/2 склянки
- Груба сіль і мелений перець— — За смаком
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
Додати бульйон, коричневий цукор і сік лайма, приправити сіллю і перцем. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до готовності, 10 хвилин. Прибрати кришку і варити на середньому вогні, поки картопля не стане м'яким, а рідина густий, від 7 до 9 хвилин. У вас в каструлі повинно залишитися тільки невелика кількість рідини.
Переставити сковороду з вогню, додати вершкове масло і перемішати. приправити сіллю, перцем і подавати.
Подібні рецепти
Глазурований стейк зі свинини
Додайте тропічний аромат солодкого картоплі за допомогою кокосової стружки, зерен граната і скибочок лайма. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Рівномірно впорядкувати солодка картопля на деку, проколоти виделкою і випікати в духовці до м'якості, близько 45 хвилин. Дати карто...
Глазурований кекс з родзинками
Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном. У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону. В іншій великій мисці, використовуюч...
Глазурований червоний лук
Навіть зі звичайного лука ви можете зробити відмінне блюдо: наприклад, смачний гарнір до будь-якого м'яса або рибку. Детально розповім вам про рецепт, як приготувати глазурований червоний лук. опис приготування: цибулевий гарнір? Звучить дуже цікаво і інтригуюче. Багато хто недооцінює цибулю, ...
Глазурований шоколадний пиріг
Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...
Глазурований сквош
Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...