Рецепт Глазурований червоний лук

Рецепт Глазурований червоний лук
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Навіть зі звичайного лука ви можете зробити відмінне блюдо: наприклад, смачний гарнір до будь-якого м'яса або рибку. Детально розповім вам про рецепт, як приготувати глазурований червоний лук.

опис приготування:

цибулевий гарнір? Звучить дуже цікаво і інтригуюче. Багато хто недооцінює цибулю, адже з нього можна зробити не тільки піджарку, а також гарнір і навіть солодощі. Не переживайте з приводу гіркоти, її зовсім немає. Можна пограти зі спеціями і травами, щоб спробувати нові поєднання.

  • Червона цибуля— 4 штуки
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
  • Бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки
  • Свіжий орегано— 2 Ст. ложки
  • сіль, чорний мелений перець— За смаком
  • Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
Глазурований червоний лук - фото крок 1 1. Очистіть цибулину і наріжте її невеликими клинами, ображати хвостики. Викладіть цибулю в жаротривку форму, покладіть його дуже щільно.

Глазурований червоний лук - фото крок 2 2. Полийте цибулю двома столовими ложками оливкової олії, бальзамічним оцтом, додайте ложку подрібненого орегано, додайте трохи солі і перцю. Накрийте цибулю фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини.

Глазурований червоний лук - фото крок 3 3. Приберіть фольгу і запікайте ще 30 хвилин. В окремій мисці змішайте бальзамічний оцет, гірчицю, сіль, перець, повільно додайте оливкову олію. Вилийте глазур на цибулю і запікайте ще 10 хвилин. Перед подачею прикрасьте блюдо залишилася ложкою подрібненого орегано.

Подібні рецепти

Глазурований кекс з родзинками

Шоколадні подушки

Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном. У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону. В іншій великій мисці, використовуюч...

Глазурований шоколадний пиріг

Глазурований шоколадний пиріг

Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...

Глазурований сквош

Глазурований сквош

Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...

Глазурований солодка картопля з лаймом

Глазурований солодка картопля з лаймом

Сік лайма і кайенский перець додають пікантний смак солодкого картоплі в глазурі з коричневого цукру. опис приготування: Очистити і нарізати солодкий картопля. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні Додати солодка картопля, смажити, помішуючи, поки картопля не почне набувати кор...

Глазурований апельсинове печиво

Глазурований апельсинове печиво

Рецепт приготування апельсинового печива з глазур'ю дарує можливість швидко подати на стіл яскраве додавання до чаю. опис приготування: Цитрусові пишність тесту з апельсиновою цедрою, покрите яскравою глазур'ю не залишить байдужим ні ваших домочадців, ні раптово наскочили гостей. цукру-піск...