Рецепт Глазурований апельсинове печиво
Рецепт приготування апельсинового печива з глазур'ю дарує можливість швидко подати на стіл яскраве додавання до чаю.
опис приготування:
Цитрусові пишність тесту з апельсиновою цедрою, покрите яскравою глазур'ю не залишить байдужим ні ваших домочадців, ні раптово наскочили гостей.
- цукру-піску— 5 склянок
- кондитерського жиру— 1 Склянка
- яйця— 2 штуки
- сметани— 1 Склянка
- апельсинової цедри— 4 Ст. ложки
- борошна вищого сорту— 4 склянки
- борошна— 2 Ст. ложки(грубого помелу )
- розпушувача— 1 Ст. ложка
- соди— 1 Чайна ложка
- солі— 1/4 чайних ложки
- цукрової пудри— 2 склянки
- апельсинового соку— 1/2 склянки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- води— 1 Ст. ложка
2. У великій ємності змішати цукор, кондитерський жир, яйця і сметану. збивати, поки суміш не стане однорідною, по густоті нагадує ту ж сметану. Додати 2 столових ложки цедри і 1/4 склянки апельсинового соку; гарненько збити. відкласти.
3. В іншій ємності змішати борошно обох сортів, розпушувач, соду і сіль; поступово додаючи отриману суміш в попередню і відкладену, збивати поки все добре не перемішається.
4. Тісто викладати на підготовлені листи чайною ложкою з гіркою на відстані близько 5 см один від одного. випікати від 14 до 16 хвилин, або поки краю не почнуть підрум'янюватися. Викласти печиво на решітку і дати охолонути.
5. У маленькій ємності змішати цукрову пудру, залишилися цедру і сік, ваніль і воду, збивати поки суміш не стане однорідною. Прикрасити глазур'ю остигле печиво.
Подібні рецепти
Глазурований лосось в меду
Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном. У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону. В іншій великій мисці, використовуюч...
Глазурований червоний лук
Навіть зі звичайного лука ви можете зробити відмінне блюдо: наприклад, смачний гарнір до будь-якого м'яса або рибку. Детально розповім вам про рецепт, як приготувати глазурований червоний лук. опис приготування: цибулевий гарнір? Звучить дуже цікаво і інтригуюче. Багато хто недооцінює цибулю, ...
Глазурований шоколадний пиріг
Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...
Глазурований сквош
Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...
Глазурований солодка картопля з лаймом
Сік лайма і кайенский перець додають пікантний смак солодкого картоплі в глазурі з коричневого цукру. опис приготування: Очистити і нарізати солодкий картопля. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні Додати солодка картопля, смажити, помішуючи, поки картопля не почне набувати кор...