Рецепт Глазурований апельсинове печиво

Рецепт Глазурований апельсинове печиво
Кількість порцій: 15 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування апельсинового печива з глазур'ю дарує можливість швидко подати на стіл яскраве додавання до чаю.

опис приготування:

Цитрусові пишність тесту з апельсиновою цедрою, покрите яскравою глазур'ю не залишить байдужим ні ваших домочадців, ні раптово наскочили гостей.

  • цукру-піску— 5 склянок
  • кондитерського жиру— 1 Склянка
  • яйця— 2 штуки
  • сметани— 1 Склянка
  • апельсинової цедри— 4 Ст. ложки
  • борошна вищого сорту— 4 склянки
  • борошна— 2 Ст. ложки(грубого помелу )
  • розпушувача— 1 Ст. ложка
  • соди— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • цукрової пудри— 2 склянки
  • апельсинового соку— 1/2 склянки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • води— 1 Ст. ложка
Глазурований апельсинове печиво - фото крок 1 1. змастити листи. Розігріти духовку до 175 ° C (350° F).

Глазурований апельсинове печиво - фото крок 2 2. У великій ємності змішати цукор, кондитерський жир, яйця і сметану. збивати, поки суміш не стане однорідною, по густоті нагадує ту ж сметану. Додати 2 столових ложки цедри і 1/4 склянки апельсинового соку; гарненько збити. відкласти.

Глазурований апельсинове печиво - фото крок 3 3. В іншій ємності змішати борошно обох сортів, розпушувач, соду і сіль; поступово додаючи отриману суміш в попередню і відкладену, збивати поки все добре не перемішається.

Глазурований апельсинове печиво - фото крок 4 4. Тісто викладати на підготовлені листи чайною ложкою з гіркою на відстані близько 5 см один від одного. випікати від 14 до 16 хвилин, або поки краю не почнуть підрум'янюватися. Викласти печиво на решітку і дати охолонути.

Глазурований апельсинове печиво - фото крок 5 5. У маленькій ємності змішати цукрову пудру, залишилися цедру і сік, ваніль і воду, збивати поки суміш не стане однорідною. Прикрасити глазур'ю остигле печиво.

Подібні рецепти

Глазурований кекс з родзинками

Глазурований лосось в меду

Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном. У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону. В іншій великій мисці, використовуюч...

Глазурований червоний лук

Глазурований червоний лук

Навіть зі звичайного лука ви можете зробити відмінне блюдо: наприклад, смачний гарнір до будь-якого м'яса або рибку. Детально розповім вам про рецепт, як приготувати глазурований червоний лук. опис приготування: цибулевий гарнір? Звучить дуже цікаво і інтригуюче. Багато хто недооцінює цибулю, ...

Глазурований шоколадний пиріг

Глазурований шоколадний пиріг

Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...

Глазурований сквош

Глазурований сквош

Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...

Глазурований солодка картопля з лаймом

Глазурований солодка картопля з лаймом

Сік лайма і кайенский перець додають пікантний смак солодкого картоплі в глазурі з коричневого цукру. опис приготування: Очистити і нарізати солодкий картопля. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні Додати солодка картопля, смажити, помішуючи, поки картопля не почне набувати кор...