Рецепт Суп з яловичини в мультиварці
сучасні господині, з метою економії свого часу, використовують побутову техніку нового покоління. Тому, я вам пропоную — рецепт чудового супу з яловичини в мультиварці. Спробуйте!
опис приготування:
Так як же зробити суп з яловичини в мультиварці? Насправді, нічого складного тут немає. Все що вам потрібно — це підготувати інгредієнти, перекласти їх в чашу мультиварки і пару раз натиснути на кнопку. Але давайте про все по порядку. Для цього ароматного і наваристого супчика, з овочів, вам знадобляться: картопля, морква, цибуля, томати, часник, кабачок, перець болгарський. Так само необхідна: томатна паста, сіль, цукор і рослинне масло. Ну і звичайно ж 300 грам свіжої яловичини. Перед вами простий рецепт приготування супу з яловичини в мультиварці. хай щастить!
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Перець болгарський— 1 штука
- картопля— 3 штуки
- Кабачок— 1/2 штуки
- часник— 2 зубчики
- морква— 1 штука
- помідори— 2 штуки
- паста томатна— 1 Ст. ложка
- цукор— 1 Ст. ложка
- вода— 1,5 L
- сіль— За смаком
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- яловичина— 300 грам
У чашу мультиварки залийте рослинне масло.
Покладіть в чашу м'ясо і поставте режим "; Жарка" з 30 хвилин.
займіться овочами. Наріжте кружечками морква, помідори і часник дрібно поріжте. Цибулю ріжемо кубиками.
через 10 хвилин, перемішайте м'ясо і додайте до нього цибулю і моркву..
Потім додайте часник, помідори і томатну пасту
Додайте цукор і все ретельно перемішайте.
Поки м'ясо з овочами готуються, наріжте кубиками картоплю.
Кабачок ріжемо так само, кубиками.
Після звукового сигналу, покладіть в чашу мультиварку нарізані картоплю, кабачок і перець. Сіль і спеції за смаком.
Залийте воду і перемішайте. Тепер поставте режим "; Гасіння" з 1 час 30 хвилин.
Готово! Смачного!
Подібні рецепти
Гуляш з яловичини (класичний рецепт)
Суп з яловичини дуже простий у приготуванні і дуже корисний. Щоб зробити суп ще корисніше, використовуйте пісне нежирне м'ясо. Незважаючи на свій простий склад, суп виходить дуже смачним і ситним. опис приготування: приготування: Нарізати яловичину кубиками розміром 1,5 см. Розігріти рослинне ...
Ескалоп з яловичини
Ескалоп з яловичини — це завжди естетично виглядає м'ясо, яке готувати можна по різному. Ми будемо готувати м'ясо простим, але найсмачнішим способом, обсмажувати на сковороді. опис приготування: Eskalop — це красиві й рівні круглі шматочки м'яса, нарізані з вирізки. Ескалоп зрізається особливи...
Гаряче з яловичини
Гаряче з яловичини — ця страва, яке готується в стилі китайської кухні. М'ясо обсмажуємо з овочами і подаємо в соєвому соусі. Виходить дуже пряно, смачно і апетитно! опис приготування: Приготувати гаряче з яловичини з даного рецептом досить просто. Хоча потрібно зазначити, що доведеться затрат...
Гуляш з яловичини з грибами
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...
Гуляш з яловичини з картоплею
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...