Рецепт Суп з горбуші

Рецепт Суп з горбуші
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Пропоную приготувати дуже просте і смачне блюдо — суп з горбуші. Дуже-дуже смачний суп! Переконайтеся в цьому самі, приготувавши його

опис приготування:

горбуші — досить смачна риба, проте трохи сухувата, тому я раджу в суп додавати рослинне або оливкове масло, з приправ для нашого рецепта супу з горбуші добре підійде мелений імбир і орегано.

Дуже добре суп з горбуші поєднується зі свіжим білим італійським хлібом. І чим більше зелені, тим смачніше виходить страва. Бажаю удачі!


  • горбуші— 400 грам
  • Картопля— 5 штук
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука(або 2 маленьких)
  • селера— 1-2 штук(стебло)
  • Болгарський перець— 0,5 штуки
  • сіль, перець, приправи— — За смаком
  • свіжа зелень— 1 штука(пучок)
Суп з горбуші - фото крок 1 Сначала подготовим все необходимые ингредиенты. Рыбу нужно обработатьобрезать плавники, голову і хвіст.

Суп з горбуші - фото крок 2 Сначала в воду кладем нарезанную соломкой картошку. солимо. Когда картошка практически сварится, закладываем все остальные мелко нарезанные овощи (можно сделать из них зажарку — це за бажанням).

Суп з горбуші - фото крок 3 В готовый овощной бульон кладем рыбу (цілком!).

Суп з горбуші - фото крок 4 Після того як риба зварилася, достаем ее и выкладываем на тарелку.

Суп з горбуші - фото крок 5 Выбираем мякоть рыбки и закладываем обратно в суп.

Суп з горбуші - фото крок 6 Суп практически готов. Додаємо трохи рослинного масла (если не делали зажарку из овощей), нарубленную свежую зелень, приправи.

Суп з горбуші - фото крок 7 Наш суп готовий!

Подібні рецепти

Суп з консерви горбуші

Рецепт засолювання горбуші під сьомгу

Цей рецепт сподобається, тим хто любить економити свій час і в той же час не проти смачно перекусити. Суп з консерви горбуші виходить ситним і ароматним. Приготуйте і ви точно не пошкодуєте! опис приготування: Спеціально для Вас — рецепт класичного приготування супу з консерви горбуші. Особлив...

Горбуші королівський

Горбуші королівський

Пропоную вам рецепт приготування горбуші по-царськи — донського способу приготування цієї риби. опис приготування: Рецепт приготування горбуші по-царськи не надто простий. Сам процес приготування займає до 3 годин, але результат того вартий, адже цією стравою можна прикрасити будь-який святков...

Горбуші, запечена в духовці

Горбуші, запечена в духовці

горбуші — риба відносно недорога, але приготована за цим рецептом, она не уступает по вкусу более дорогим видам рыбы. Цікавий маринад робить рибу ніжною і дуже соковитою. опис приготування: Маринад дуже вдало підходить до всіх видів червоної риби, тому рекомендую нічого не міняти і не доповнюв...

Горбуші, запечена в тесті

Горбуші, запечена в тесті

У такому виконанні сухувата риба виходить дуже соковитою і смачною. У нашій родині горбуша в клярі — одне з улюблених страв, яке я іноді навіть готую на святковий стіл. опис приготування: ніжна горбуша, запечена в тесті, в домашніх умовах виходить такий, завдяки нехитрому правилу. Перед відпра...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...