Рецепт Суп з горбуші
Пропоную приготувати дуже просте і смачне блюдо — суп з горбуші. Дуже-дуже смачний суп! Переконайтеся в цьому самі, приготувавши його
опис приготування:
горбуші — досить смачна риба, проте трохи сухувата, тому я раджу в суп додавати рослинне або оливкове масло, з приправ для нашого рецепта супу з горбуші добре підійде мелений імбир і орегано.
Дуже добре суп з горбуші поєднується зі свіжим білим італійським хлібом. І чим більше зелені, тим смачніше виходить страва. Бажаю удачі!
- горбуші— 400 грам
- Картопля— 5 штук
- морква— 1 штука
- Цибуля— 1 штука(або 2 маленьких)
- селера— 1-2 штук(стебло)
- Болгарський перець— 0,5 штуки
- сіль, перець, приправи— — За смаком
- свіжа зелень— 1 штука(пучок)
Сначала в воду кладем нарезанную соломкой картошку. солимо. Когда картошка практически сварится, закладываем все остальные мелко нарезанные овощи (можно сделать из них зажарку — це за бажанням).
В готовый овощной бульон кладем рыбу (цілком!).
Після того як риба зварилася, достаем ее и выкладываем на тарелку.
Выбираем мякоть рыбки и закладываем обратно в суп.
Суп практически готов. Додаємо трохи рослинного масла (если не делали зажарку из овощей), нарубленную свежую зелень, приправи.
Наш суп готовий!
Подібні рецепти
Рецепт засолювання горбуші під сьомгу
Цей рецепт сподобається, тим хто любить економити свій час і в той же час не проти смачно перекусити. Суп з консерви горбуші виходить ситним і ароматним. Приготуйте і ви точно не пошкодуєте! опис приготування: Спеціально для Вас — рецепт класичного приготування супу з консерви горбуші. Особлив...
Горбуші королівський
Пропоную вам рецепт приготування горбуші по-царськи — донського способу приготування цієї риби. опис приготування: Рецепт приготування горбуші по-царськи не надто простий. Сам процес приготування займає до 3 годин, але результат того вартий, адже цією стравою можна прикрасити будь-який святков...
Горбуші, запечена в духовці
горбуші — риба відносно недорога, але приготована за цим рецептом, она не уступает по вкусу более дорогим видам рыбы. Цікавий маринад робить рибу ніжною і дуже соковитою. опис приготування: Маринад дуже вдало підходить до всіх видів червоної риби, тому рекомендую нічого не міняти і не доповнюв...
Горбуші, запечена в тесті
У такому виконанні сухувата риба виходить дуже соковитою і смачною. У нашій родині горбуша в клярі — одне з улюблених страв, яке я іноді навіть готую на святковий стіл. опис приготування: ніжна горбуша, запечена в тесті, в домашніх умовах виходить такий, завдяки нехитрому правилу. Перед відпра...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...