Рецепт Суп з яловичих реберець
Яловичі ребра ідеально підходять для гасіння і приготування перших страв на основі наваристого ароматного бульйону, тому рецепт супу з яловичих реберець — для мене один з улюблених. ділюся!
опис приготування:
Яловичина для мене з самого дитинства — улюблений вид м'яса. Як зараз пам'ятаю мамин борщ на міцному наваристому яловичому бульйоні. У кожній тарілці — по величезному "; порционному" шматку яловичини вагою грамів 200, не менше!.. Я по-швидкому розправлялася з капустою, картоплею і юшкою, щоб без всяких перешкод взятися за м'ясо — відривала від нього волокна мало не по одному і довго-довго розжовувала, мружачись від задоволення… мабуть, організм вимагав протеїнів.
Сьогодні я їм м'ясо набагато рідше, ніж в дитинстві — краще вже рибу. Якщо купую м'ясо і готую для себе, а не для гостей — то вибираю яловичину, щоб зварити який-небудь густий овочевий суп. Вирізка "; кусається" за ціною, та й бульйон найкраще виходить з м'яса на кістці, тому найчастіше беру грудинку або ребра. Цей рецепт приготування супу з яловичих реберець — один з найпростіших в моєму "; арсеналі ";. Легкий і ситний одночасно — чого ще бажати?
сподіваюся, він вам сподобається.
- яловичі реберця— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Картопля— 4-5 штук
- Перець болгарський— 1 штука
- брокколі— 300 грам(можна замінити кольоровою або брюссельською капустою)
- Лавровий лист— 2 штуки
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- свіжа зелень— За смаком
Моркву почистити і нарізати скибочками.
Картопля — кубиками.
У перцю видалити плодоніжки, вичистити насіння. Нарізати соломкою або квадратиками.
зелень вимити, обсушити й подрібнити.
Реберця вийняти з бульйону. Цибулину і лавровий лист теж. Викласти в каструлю картоплю і моркву. Варити протягом 10 хвилин.
Додати брокколі і перець. готувати ще 2-3 хвилини, після чого поперчити, повернути в суп зняте з кісток м'ясо, вимкнути вогонь і дати супу відпочити під кришкою 10-15 хвилин. подавати гарячим, посипавши зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт яловичих рулетиков
М'який і соковитий шашлик з яловичини для великої і дружної компанії опис приготування: Багато хто боїться робити шашлик з яловичини — і жорстка вона, і готувати довго. звичайно, яловичина готується довше, ніж свинина. Але смак у яловичого шашлику інший, вам його треба обов'язково спробувати. ...
Суп на яловичих реберця
Сьогодні варю філліпінскіе суп «була», або суп на яловичих реберця, тому відразу ж розповідаю, як його приготувати. Суп розрахований на любителів «гарячіше», в кінці кожен додає гострий перець. опис приготування: Суп на яловичих реберця - корисна їжа, головне, щоб м'ясо добре приготувалося і с...
Холодець з яловичих литок
холодець — одне з блюд, згадка про який асоціюється з Новим роком та Різдвом. У кожної господині свій рецепт цього прекрасного страви. Я пропоную приготувати холодець з яловичих литок. опис приготування: Холодець з яловичих литок, на мій погляд, найсмачніший з усіх видів цієї закуски. Готувати...
Холодець з яловичих хвостів
Холодець з яловичих хвостів я роблю з морквою. Хвости добре розварюються, чому бульйон виходить дуже насиченим. опис приготування: На два кілограми яловичих хвостів виходить п'ять літрів води. Раджу так само брати хвости цілком, біля основи хвоста завжди більше м'яса. 1. Отже, помийте і поруба...
Суп з баранячих реберець
Суп з баранячих реберець - це дуже смачне першу страву, як, втім, і всі страви, приготовані з баранини. Приготуйте і оціните! опис приготування: Пропоную Вашій увазі рецепт приготування супу з баранячих реберець! Супчик виходить дуже смачним і поживним. Спробуйте самі! баранячі реберця— 1 кі...