Рецепт Фріттата з куркою
яскрава, повітряна і надзвичайно смачна фріттата з курячим м'ясом і овочами. Хочете спробувати? Так чого ж ви чекаєте, давайте приготуємо її!
опис приготування:
Фріттата з куркою готується в кілька етапів. Курку треба відварити, овочі обсмажити. Потім слід приготувати соус. Викладаємо все в посуд для запікання, заливаємо соусом і відправляємо в гарячу духовку на хвилин 15.
- Куряче філе— 200 грам
- брокколі— 200 грам
- Болгарський перець— 1 штука
- яйця— 6 штук
- Болгарський перець— 1 штука
- Luk-salotų— 1 штука
- вершки— 2 Ст. ложки
- Мускатний горіх— 1 щіпка
- Прованські трави— За смаком
- сіль, перець— За смаком
Поки курка вариться, потрібно приготувати інші продукти. Для початку дрібно нарізаємо цибулю.
Броколі розділити на суцвіття. Якщо використовуєте заморожені овочі, годі й розморожувати.
Перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
У великій мисці змішати яйця, вершки, приправи, додати за смаком сіль і чорний мелений перець. збити віночком. від того, що ми будемо використовувати вершки, замість молока, фріттата буде більш пишною, особливо якщо ви гарненько її зіб'є.
У сковороді обсмажити цибулю з додаванням 1 ст.л. оливкового масла до прозорості (або в чаші мультиварки в режимі "; Випічка / жарка ";, виставити відразу 25 хвилин). Додати брокколі, обсмажувати 3 — 4 хвилини. Якщо використовуєте заморожені овочі, збільште час обсмажування до 7 — 10 хвилин.
Додати до овочів нарізаний болгарський перець, обсмажувати ще 3 — 4 хвилини.
Додати курку, перемішати, обсмажувати 2 — 3 хвилини. Прибрати з вогню (або вимкнути мультиварку).
Розігріти духовку до 180 градусів. Форму для фріттати трохи змастити маслом (форма повинна бути теплою), викласти курку з овочами (або викласти в чашу мультиварки, де обсмажували овочі).
Залити овочі яєчною масою. випікати 15 хвилин (або в мультиварці в режимі "; Випічка / жарка" 20 — 25 хвилин).
Подібні рецепти
Тісто для пельменів з горілкою
Рідко в нашій родині трапляється ранок без яєчного блюда. Коли звичайні яєчні і омлети починають набридати, варто звернутися до нових рецептами. І, як часто трапляється, рецепт я знайшла в італійській кухні. опис приготування: наприклад, недавно я вивчила, як приготувати фриттату з грибами і ш...
Фріттата з картоплею
Кому-то з ранку в горло шматок не лізе, а хтось на сніданок любить ситно поїсти. Мій рецепт для людей другого порядку. Ситне калорійне блюдо виділяється на тлі звичайних яєчні і омлетів. Спробуйте! опис приготування: У покрокової інструкції описано, як приготувати фриттату з картоплею. Вийшло ...
Фріттата в мультиварці
Фріттата - блюдо з яєць в італійському стилі, доповнене різними інгредієнтами, в числі яких може бути м'ясо, сир, овочі або паста. Сьогодні ми будемо готувати фриттату в мультиварці. опис приготування: Для фріттати треба збити яйця з молоком і спеціями. У чаші мультиварки розпустити масло, зле...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...