Рецепт Фріттата в мультиварці

Рецепт Фріттата в мультиварці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Фріттата - блюдо з яєць в італійському стилі, доповнене різними інгредієнтами, в числі яких може бути м'ясо, сир, овочі або паста. Сьогодні ми будемо готувати фриттату в мультиварці.

опис приготування:

Для фріттати треба збити яйця з молоком і спеціями. У чаші мультиварки розпустити масло, злегка обсмажити цибулю і шпинат, потім залити яєчно-молочну суміш і запікати до готовності.

  • Цибуля зелена— 15 грам
  • Свіжий шпинат— 50 грам
  • Вершкове масло— 30 грам
  • сир тертий— 60 грам
  • молоко— 100 мілілітрів
  • сіль— 1-2 Щепоток
  • перець— 1 щіпка
  • яйця— 6 штук
Фріттата в мультиварці - фото крок 1 Інтенсивно збиваємо яйця з молоком, сіллю і перцем. Якщо ви хочете, щоб фріттата була менш розсипчастою, потрібно менше додати молока, приблизно наполовину менше зазначеного обсягу.

Фріттата в мультиварці - фото крок 2 Додаємо в яєчну суміш дрібно натертий сир, перемішуємо.

Фріттата в мультиварці - фото крок 3 Нарізаємо вимитий і обсушену зелений лук, також миємо й обсушуємо шпинат.

Фріттата в мультиварці - фото крок 4 У чаші мультиварки на програмі «Випічка» розпускаємо вершкове масло, кидаємо туди цілі листя шпинату і нарізану зелену цибулю, розмішуємо 1-2 хвилини, щоб зелень обмякла.

Фріттата в мультиварці - фото крок 5 Вливаємо яєчну суміш і розмішуємо з зеленою масою. Закриваємо кришку і запікаємо фриттату 20 хвилин. Зверху вона буде світлою, а знизу зарум'яниться.

Фріттата в мультиварці - фото крок 6 Силіконової лопаткою від'єднуємо краю фріттати від чаші, витягаємо з допомогою кошики для варіння на пару, потім перекладаємо на тарілку і розрізаємо на порції. Подаємо зі свіжими овочами та зеленню. посуд, в яку ви зібралися викладати омлет потрібно заздалегідь підігріти, щоб фріттата не опало.

Подібні рецепти

Фріттата з грибами і шпинатом

Салат «Влажскій»

Рідко в нашій родині трапляється ранок без яєчного блюда. Коли звичайні яєчні і омлети починають набридати, варто звернутися до нових рецептами. І, як часто трапляється, рецепт я знайшла в італійській кухні. опис приготування: наприклад, недавно я вивчила, як приготувати фриттату з грибами і ш...

Фріттата з картоплею

Фріттата з картоплею

Кому-то з ранку в горло шматок не лізе, а хтось на сніданок любить ситно поїсти. Мій рецепт для людей другого порядку. Ситне калорійне блюдо виділяється на тлі звичайних яєчні і омлетів. Спробуйте! опис приготування: У покрокової інструкції описано, як приготувати фриттату з картоплею. Вийшло ...

Фріттата з куркою

Фріттата з куркою

яскрава, повітряна і надзвичайно смачна фріттата з курячим м'ясом і овочами. Хочете спробувати? Так чого ж ви чекаєте, давайте приготуємо її! опис приготування: Фріттата з куркою готується в кілька етапів. Курку треба відварити, овочі обсмажити. Потім слід приготувати соус. Викладаємо все в по...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...