Рецепт Філе лосося з оливками на пару

Рецепт Філе лосося з оливками на пару
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв.
Філе лосося з оливками на пару — смачне, ніжне і, що досить важливо, полезнейшее блюдо. Риба виходить неймовірно смачною і просто тане в роті.

опис приготування:

У кулінарії я намагаюся дотримуватися правила, що смачна їжа повинна по можливості бути ще й корисною. З цієї причини червона риба — один з моїх найулюбленіших інгредієнтів. Готувати її дуже просто і швидко, виходить вона нежирної і нешкідливою. краса, загалом.

Філе лосося з оливками на пару — це саме таке блюдо, яке можна сміливо називати і смачним, і простим, і нешкідливим. таке блюдо, я вважаю, має всі шанси стати популярним і на вашій домашній кухні — адже за фігурою зараз стежать практично всі.

словом, філе лосося з оливками на пару — це швидко, смачно і корисно. Удачі в приготуванні!


  • Филе лосося без кожи— 220 грам(или филе другой красной рыбы)
  • оливки— 40 грам
  • цедра лимонна— 1 грам
  • лимон— 10 грам
  • Петрушка листя— 5 грам
  • естрада— 5 грам
  • сіль— 2 грами
  • Перець чорний мелений— 1 грам
  • квасоля зелена— 60 грам
  • сіль— 3 грами
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
Філе лосося з оливками на пару - фото крок 1 Берем кусочек филе лосося без кожи. Если у вас целый лососьто вырезать кусочек филе, думаю, не важко буде.

Філе лосося з оливками на пару - фото крок 2 Делаем маринад для нашей рыбки. Для этого натрем лимонную цедру на мелкой терке.

Філе лосося з оливками на пару - фото крок 3 Мякоть лимона нарезаем мелкими кубиками и добавляем к цедре.

Філе лосося з оливками на пару - фото крок 4 Оливки мелко рубим и тоже добавляем к лимонной смеси.

Філе лосося з оливками на пару - фото крок 5 нарешті, добавляем к смеси мелко нарубленную зелень, сіль і перець. гарненько перемішуємо.

Філе лосося з оливками на пару - фото крок 6 Возвращаемся к кусочку рыбы. Сделаем довольно глубокие надрезы поперек рыбы

Філе лосося з оливками на пару - фото крок 7а затем вдоль рыбы. В итоге у нас получится эдакая сетка.

Філе лосося з оливками на пару - фото крок 8 В сделанные нами прорези кладем приготовленную нами лимонно-травяную смесь.

Філе лосося з оливками на пару - фото крок 9 Выкладываем в пароварку нашу рыбу и стручковую фасоль. Сверху слегка поливаем маслом и солим.

Філе лосося з оливками на пару - фото крок 10 готуємо близько 20 хвилин, після чого негайно подаємо. Смачного!

Подібні рецепти

Спагеті з оливками і помідорами

Філе лосося на решітці

До вашої уваги — простий рецепт приготування спагетті з оливками і помідорами. Як на мене, спагетті з оливками і помідорами — підходяще блюдо для легкого обіду або вечері. опис приготування: Коли у мене немає часу на приготування повноцінного обіду чи вечері, італійська кухня приходить мені на...

Спагеті з томатами та оливками в маслини соусі

Спагеті з томатами та оливками в маслини соусі

На ваш суд — рецепт приготування спагетті з томатами та оливками в маслини соусі. Одна з моїх найулюбленіших варіацій пасти. опис приготування: Розповідаю і показую, як приготувати спагетті з томатами та оливками в маслини соусі. Блюдо готується дуже швидко і просто, однак якщо використовувати...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...

Фокачча з оливками

Фокачча з оливками

Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...