Рецепт Фаршировані стегенця

Рецепт Фаршировані стегенця
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачне і ароматне другу страву, яке підходить на всі випадки життя. Готувати його легко, просто потрібно навчитися видаляти кістка з курячого стегенця. дивіться, як приготувати фаршировані стегенця.

опис приготування:

Курячі стегенця можна фарширувати багатьма інгредієнтами, наприклад, овочами, шинкою, сиром, грибами і їх комбінаціями. Деглазірованіе у вині дозволяє зберегти стегенця соковитими, а добавка чебрецю надає цьому блюду унікальний аромат. Подавати фаршировані стегенця краще гарячими разом з картоплею, запеченим в духовці.

  • Курячі стегенця без кістки— 4 штуки
  • гриби свіжі— 200 грам
  • Сир "; Емменталь"  — 50 грам
  • Сир "; Пармезан"  — 20 грам
  • жовток— 1 штука
  • Панірувальні сухарі— 50 грам
  • часник— 1 зубчик
  • Масло оливкове— 30 грам
  • Вершкове масло— 20 грам
  • вино біле— 130 мілілітрів
  • бульйон курячий— 150 мілілітрів
  • чебрець свіжий— 1/2 пучка
  • Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
фаршировані стегенця - фото крок 1 Курячі стегенця без кістки посоліть і поперчіть з усіх боків.

фаршировані стегенця - фото крок 2 Підготуйте начинку: очистіть гриби, наріжте невеликими шматочками, покладіть в миску, додайте тертий Емменталь, яєчний жовток, тертий пармезан і панірувальні сухарі. приправте сіллю, чорним перцем, додайте 1/2 немає. L. нарізаного листя свіжого чебрецю. Добре перемішайте виделкою і покладіть по 2-3 ст.л. фаршу на кожен стегенце, щільно їх закрийте і оберніть кухонним шпагатом.

фаршировані стегенця - фото крок 3 У сковороді з високими бортами розігрійте оливкову олію і вершкове, обсмажте зубчик часнику протягом декількох секунд. Додайте фаршировані стегенця і обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Налийте вино і дайте йому випаруватися. влийте бульйон, додайте чорний перець, 1-2 гілочки чебрецю, приправте сіллю, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні протягом 40 хвилин або поки м'ясо не стане м'яким. В середині приготування стегенця переверніть і поливайте час від часу соком, що виділився.

фаршировані стегенця - фото крок 4 Зніміть кулінарний шпагат, покладіть стегенця на блюдо, полийте соком і подавайте гарячими. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані курячі стегенця без кістки

Запечені стегенця в мультиварці

Що може бути звичніше і смачніше усіма улюбленої курки на вечерю? Цей птах завжди рятує, адже з неї можна зробити дуже багато різноманітних страв, вміло поєднуючи її з іншими продуктами. опис приготування: Захотілося мені зробити незвичайне гаряче зі звичних продуктів. Тепер ви теж дізнаєтеся,...

Фаршировані курячі стегенця з грибами

Фаршировані курячі стегенця з грибами

З приготуванням цієї страви доведеться повозитися, але результат перевершить всі ваші очікування. У рецепті детально описано, як приготувати фаршировані курячі стегенця з грибами. Підійде на свято. опис приготування: Фаршировані ніжки виходять дуже ніжними і соковитими. Прекрасно поєднуються з...

Фаршировані курячі стегенця

Фаршировані курячі стегенця

Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати фаршировані курячі стегенця. Смачне і дуже ситне, красиве і апетитне блюдо обов'язково сподобається всім вашим домочадцям і гостям! рекомендую! опис приготування: Перед вами цікавий і простий рецепт фаршированих курячих стегенець. впевнена: вам таке...

Фаршировані ананаси

Фаршировані ананаси

Фарширований ананас виходить дуже смачним, він настільки ефектно виглядає на столі, що його можна сміливо приготувати гостям або на романтичну вечерю вашій другій половинці. опис приготування: Блюдо "; з сюрпризом ";, а точніше фаршироване, завжди привертає до себе багато уваги, адже дуже ціка...

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...