Рецепт Фаршировані стегенця
Смачне і ароматне другу страву, яке підходить на всі випадки життя. Готувати його легко, просто потрібно навчитися видаляти кістка з курячого стегенця. дивіться, як приготувати фаршировані стегенця.
опис приготування:
Курячі стегенця можна фарширувати багатьма інгредієнтами, наприклад, овочами, шинкою, сиром, грибами і їх комбінаціями. Деглазірованіе у вині дозволяє зберегти стегенця соковитими, а добавка чебрецю надає цьому блюду унікальний аромат. Подавати фаршировані стегенця краще гарячими разом з картоплею, запеченим в духовці.
- Курячі стегенця без кістки— 4 штуки
- гриби свіжі— 200 грам
- Сир "; Емменталь" — 50 грам
- Сир "; Пармезан" — 20 грам
- жовток— 1 штука
- Панірувальні сухарі— 50 грам
- часник— 1 зубчик
- Масло оливкове— 30 грам
- Вершкове масло— 20 грам
- вино біле— 130 мілілітрів
- бульйон курячий— 150 мілілітрів
- чебрець свіжий— 1/2 пучка
- Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
- сіль— 1/2 чайних ложки
Підготуйте начинку: очистіть гриби, наріжте невеликими шматочками, покладіть в миску, додайте тертий Емменталь, яєчний жовток, тертий пармезан і панірувальні сухарі. приправте сіллю, чорним перцем, додайте 1/2 немає. L. нарізаного листя свіжого чебрецю. Добре перемішайте виделкою і покладіть по 2-3 ст.л. фаршу на кожен стегенце, щільно їх закрийте і оберніть кухонним шпагатом.
У сковороді з високими бортами розігрійте оливкову олію і вершкове, обсмажте зубчик часнику протягом декількох секунд. Додайте фаршировані стегенця і обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Налийте вино і дайте йому випаруватися. влийте бульйон, додайте чорний перець, 1-2 гілочки чебрецю, приправте сіллю, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні протягом 40 хвилин або поки м'ясо не стане м'яким. В середині приготування стегенця переверніть і поливайте час від часу соком, що виділився.
Зніміть кулінарний шпагат, покладіть стегенця на блюдо, полийте соком і подавайте гарячими. Смачного!
Подібні рецепти
Запечені стегенця в мультиварці
Що може бути звичніше і смачніше усіма улюбленої курки на вечерю? Цей птах завжди рятує, адже з неї можна зробити дуже багато різноманітних страв, вміло поєднуючи її з іншими продуктами. опис приготування: Захотілося мені зробити незвичайне гаряче зі звичних продуктів. Тепер ви теж дізнаєтеся,...
Фаршировані курячі стегенця з грибами
З приготуванням цієї страви доведеться повозитися, але результат перевершить всі ваші очікування. У рецепті детально описано, як приготувати фаршировані курячі стегенця з грибами. Підійде на свято. опис приготування: Фаршировані ніжки виходять дуже ніжними і соковитими. Прекрасно поєднуються з...
Фаршировані курячі стегенця
Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати фаршировані курячі стегенця. Смачне і дуже ситне, красиве і апетитне блюдо обов'язково сподобається всім вашим домочадцям і гостям! рекомендую! опис приготування: Перед вами цікавий і простий рецепт фаршированих курячих стегенець. впевнена: вам таке...
Фаршировані ананаси
Фарширований ананас виходить дуже смачним, він настільки ефектно виглядає на столі, що його можна сміливо приготувати гостям або на романтичну вечерю вашій другій половинці. опис приготування: Блюдо "; з сюрпризом ";, а точніше фаршироване, завжди привертає до себе багато уваги, адже дуже ціка...
Фаршировані баклажани по-вірменськи
Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...