Рецепт Суп «Європейський капусняк»

Рецепт Суп «Європейський капусняк»
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Всі знають запорізький капусняк - смачний суп з кислою капустою і пшоном. А у мене капусняк вийшов європейський: з капустяним асорті і булгуром. Теж дуже смачний, треба сказати!


опис приготування:

Капуста і булгур - смачний і корисний дует. І овочі кладуться в суп сирими, попередньо НЕ обсмаженими. Це робить суп легше, корисніше і вітаміни.

  • яловичина— 400 грам(ребра или грудинка)
  • картопля— 2-3 штук
  • морква— 1 штука
  • брокколі— 150 грам
  • кольорова капуста— 150 грам
  • брюссельська капуста— 100 грам
  • томатна пасату— 200 мілілітрів(або помідори в с / соку)
  • суміш пряних трав— 2 Ст. ложки(петрушка, селера, майорна, кейбер)
Суп «Європейський капусняк» - фото крок 1 Зваріть два літри міцного бульйону, штам его, м'ясо наріжте шматочками. Опустіть в суп картопля і варіть майже до готовності. Поверніть в суп м'ясо.

Суп «Європейський капусняк» - фото крок 2 Наріжте цибулю-порей і моркву. Опустіть в суп і варіть дві хвилини.

Суп «Європейський капусняк» - фото крок 3 Підготуйте капустяне асорті. Якщо ви готуєте з заморожений овочів, просто підберіть шматочки однакового розміру. Свіжі ж овочі розберіть на дрібні суцвіття. У свіжої брюссельської капусти зробіть хрестоподібні надрізи з боку качана для рівномірного проварювання.

Суп «Європейський капусняк» - фото крок 4 Додайте капусту в суп. Якщо овочі свіжі, варите суп п'ять хвилин. Якщо заморожені - дайте закипіти.

Суп «Європейський капусняк» - фото крок 5 Додайте пасат або пробиті блендером томати у власному соку. Знову доведіть до кипіння і вимкніть нагрів.

Суп «Європейський капусняк» - фото крок 6 Посипте суп сухими травами, поперчіть і вирівняйте на сіль. Накрийте кришкою і дайте постояти поза плити хвилин п'ятнадцять.

Суп «Європейський капусняк» - фото крок 7 Подавайте суп гарячим, смачніше з чорним хлібом.

Подібні рецепти

Суп «капусняк»

Пиріг «Європейський»

Іноді так і тягне на прості, домашні та доступні страви. хочете дізнатися, як приготувати суп "; Капусняк" в домашніх умовах? Тоді швидше відкривайте цей рецепт, розповім із задоволенням! опис приготування: Перед вами рецепт приготування супу "; Капусняк ";, і я впевнена, що він вам припаде до...

Європейський десерт

Європейський десерт

Десерт готується довго, але завжди справляє враження на гостей. Шар фруктового желе, шар збитих вершків з ананасами і шар фруктового пюре (тут ківі). кількість порцій: 8 фпуктовое пюре (полуничне)  — 200 грам ананас— 0,5 штуки заварний крем— 300 грам збиті вершки— 200 грам лист желатину— 2 штук...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...