Рецепт Суп квасолевий традиційний

Рецепт Суп квасолевий традиційний
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 5 хв.
Наші предки їли багато квасолі, і дуже погано, що ми майже забули про цей чудовий продукт. Мало того, що квасоля корисна, вона ще й дуже смачна! Ось простий рецепт, який влаштує навіть прівереда.

опис приготування:

1. Якщо ви маєте справу зі старою квасолею, то кидайте її в бульйон, як тільки промиєте і викладіть туди м'ясо, оскільки вона вариться довго. Молода квасоля із зелених стручків буде готова вже через 10 хвилин, тому її кидати потрібно пізніше, після картоплі.

2. Овощи чистим. Цибулю дрібно ріжемо, морква ріжемо дрібними кубиками. Картоплю ріжемо середніми кубиками, часточками або соломкою — як вам більше подобається.

3. Овочі кидаємо в готовий бульйон, туди ж відправляємо масло; якщо у вас молода квасоля, то пора кинути і її. Тепер суп потрібно посолити, поперчити. Тримати на середньому вогні не менше 10-15 хвилин, поки картопля буде майже готовий.

4. Пора додавати зелень, лавровий лист. Тепер залишилося перемішати, дати супу покипіти ще пару хвилин, і все готово. Можна розливати суп по тарілках і кликати домашніх до столу.

  • квасоля— 1 Склянка(молода або стара)
  • м'ясо, реберця— 300 грам(4 шматочка)
  • морква— 1 штука
  • цибуля— 1 штука
  • картопля— 2-3 штук
  • вода або бульйон— 2 L
  • сіль, перець— 1 За смаком
  • спеції— 1 За смаком(лавровий лист або інші)
  • зелень— 1 Склянка(рубана)
  • вершкове масло— 1 Ст. ложка
1. Якщо ви маєте справу зі старою квасолею, то кидайте її в бульйон, як тільки промиєте і викладіть туди м'ясо, оскільки вона вариться довго. Молода квасоля із зелених стручків буде готова вже через 10 хвилин, тому її кидати потрібно пізніше, після картоплі.

2. Овощи чистим. Цибулю дрібно ріжемо, морква ріжемо дрібними кубиками. Картоплю ріжемо середніми кубиками, часточками або соломкою — як вам більше подобається.

3. Овочі кидаємо в готовий бульйон, туди ж відправляємо масло; якщо у вас молода квасоля, то пора кинути і її. Тепер суп потрібно посолити, поперчити. Тримати на середньому вогні не менше 10-15 хвилин, поки картопля буде майже готовий.

4. Пора додавати зелень, лавровий лист. Тепер залишилося перемішати, дати супу покипіти ще пару хвилин, і все готово. Можна розливати суп по тарілках і кликати домашніх до столу.

Подібні рецепти

Квасолевий суп на курячому бульйоні

Запіканка з адигейським сиром

Дуже незвичайний квасолевий суп з овочами, приготований на основі наваристого курячого бульйону. Овочі в супі дуже гармонійно поєднуються, створюючи прекрасну смакову гармонію. Рекомендую на обід! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування квасоляного супу на курячому буль...

Квасолевий суп

Квасолевий суп

Квасолевий суп — традиційне слов'янське блюдо. Справжня класика жанру — цей суп готували ще кілька століть назад. суп — нереально поживний і ситний, тарілку з'їв — і ситий ще півдня. опис приготування: Квасолевий суп — що приходить на думку при згадці цього словосполучення? У мене, наприклад, ...

Суп квасолевий з яловичиною

Суп квасолевий з яловичиною

Напевно, найулюбленіший суп у будь-якого чоловіка — квасолевий. І це не дивно, адже цей супчик не просто дуже смачний, але і неймовірно ситний. опис приготування: Тут я пропоную вам простий рецепт супу квасоляного з яловичиною, але, незважаючи на свою простату, це насправді один з найсмачніших...

Квасолевий суп з куркою

Квасолевий суп з куркою

Цей суп відмінно підійде тим, у кого є маленькі дітки. квасоля — комора білка, який так необхідний при активному зростанні. А легкість приготування оцінить будь-яка мама! опис приготування: Дивовижне поєднання продуктів робить цей суп особливим. Легкий курячий бульйон, поживна квасоля, розім'я...

Суп квасолевий в мультиварці

Суп квасолевий в мультиварці

квасоля — це джерело незамінних білків і амінокислот. А суп, приготований з неї, виходить настільки смачний і ситний, що навряд чи ви встанете незадоволеними з-за столу. опис приготування: Я вже говорила про переваги приготування різних страв в мультиварці, але повторюся ще раз, — це неймовірн...