Рецепт Фаршировані курячі стегенця без кістки

Рецепт Фаршировані курячі стегенця без кістки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Що може бути звичніше і смачніше усіма улюбленої курки на вечерю? Цей птах завжди рятує, адже з неї можна зробити дуже багато різноманітних страв, вміло поєднуючи її з іншими продуктами.

опис приготування:

Захотілося мені зробити незвичайне гаряче зі звичних продуктів. Тепер ви теж дізнаєтеся, як приготувати фаршировані курячі стегенця без кістки. Блюдо виявилося дуже смачним. Його навіть можна подати в свято. А ще спробуйте інші начинки. Я взяла то, що є в холодильнику, і мені дуже сподобалось.

  • Курячі стегенця без кістки— 4 штуки
  • апельсин— 1 штука
  • Свинина— 150 грам
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • майонез— 2 Ст. ложки
Фаршировані курячі стегенця без кістки - фото крок 1 Для початку стегенця добре промиваємо. Потім уявних шкіру з стегенець. Відрубайте кістка внизу ніжки. Далі відокремте кістка від філе.

Фаршировані курячі стегенця без кістки - фото крок 2 філе, яке залишилося на кістки і в середині стегенця, перемолу в блендері. Свинину також подрібніть і додайте до філе. Все перемішайте з сіллю, перцем і 1 ст. ложкою майонезу. Залиште фарш на годину.

Фаршировані курячі стегенця без кістки - фото крок 3 Апельсин очистіть від шкірки і дрібно наріжте. Через годину додайте до фаршу. перемішайте. Наповніть начинкою стегенця. Краї закріпіть зубочисткою.

Фаршировані курячі стегенця без кістки - фото крок 4 Розігрійте духовку до 200 градусів. Форму для випічки змастіть маслом і покладіть в неї м'ясо. Змастіть його трохи майонезом. запікайте 45 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані курячі стегенця

Гомілку індички без кістки

Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати фаршировані курячі стегенця. Смачне і дуже ситне, красиве і апетитне блюдо обов'язково сподобається всім вашим домочадцям і гостям! рекомендую! опис приготування: Перед вами цікавий і простий рецепт фаршированих курячих стегенець. впевнена: вам таке...

Фаршировані курячі стегенця з грибами

Фаршировані курячі стегенця з грибами

З приготуванням цієї страви доведеться повозитися, але результат перевершить всі ваші очікування. У рецепті детально описано, як приготувати фаршировані курячі стегенця з грибами. Підійде на свято. опис приготування: Фаршировані ніжки виходять дуже ніжними і соковитими. Прекрасно поєднуються з...

Фаршировані стегенця

Фаршировані стегенця

Смачне і ароматне другу страву, яке підходить на всі випадки життя. Готувати його легко, просто потрібно навчитися видаляти кістка з курячого стегенця. дивіться, як приготувати фаршировані стегенця. опис приготування: Курячі стегенця можна фарширувати багатьма інгредієнтами, наприклад, овочами...

Фаршировані перці без рису

Фаршировані перці без рису

Фарширований перець — досить популярна страва, яке готують в будні і на святковий стіл. Зазвичай перець готують з рисом, але сьогодні у мене трохи інший рецепт. опис приготування: Фарширований перець з м'ясом і рисом вважають класикою кулінарії, але і без рису це блюдо не втрачає своєї привабл...

Фаршировані курячі стегна

Фаршировані курячі стегна

Фаршировані курячі стегна — це вельми оригінальне блюдо, хоча і всі компоненти досить зрозумілі і звичні. Це свого роду голубці, тільки капустою виступає куряче м'ясо, а фарширується рисом. опис приготування: Фаршировані курячі стегна — страва, яке я випадково зустріла в якомусь ресторані в Гр...