Рецепт Фаршировані курячі стегенця без кістки
Що може бути звичніше і смачніше усіма улюбленої курки на вечерю? Цей птах завжди рятує, адже з неї можна зробити дуже багато різноманітних страв, вміло поєднуючи її з іншими продуктами.
опис приготування:
Захотілося мені зробити незвичайне гаряче зі звичних продуктів. Тепер ви теж дізнаєтеся, як приготувати фаршировані курячі стегенця без кістки. Блюдо виявилося дуже смачним. Його навіть можна подати в свято. А ще спробуйте інші начинки. Я взяла то, що є в холодильнику, і мені дуже сподобалось.
- Курячі стегенця без кістки— 4 штуки
- апельсин— 1 штука
- Свинина— 150 грам
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- майонез— 2 Ст. ложки
філе, яке залишилося на кістки і в середині стегенця, перемолу в блендері. Свинину також подрібніть і додайте до філе. Все перемішайте з сіллю, перцем і 1 ст. ложкою майонезу. Залиште фарш на годину.
Апельсин очистіть від шкірки і дрібно наріжте. Через годину додайте до фаршу. перемішайте. Наповніть начинкою стегенця. Краї закріпіть зубочисткою.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Форму для випічки змастіть маслом і покладіть в неї м'ясо. Змастіть його трохи майонезом. запікайте 45 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Гомілку індички без кістки
Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати фаршировані курячі стегенця. Смачне і дуже ситне, красиве і апетитне блюдо обов'язково сподобається всім вашим домочадцям і гостям! рекомендую! опис приготування: Перед вами цікавий і простий рецепт фаршированих курячих стегенець. впевнена: вам таке...
Фаршировані курячі стегенця з грибами
З приготуванням цієї страви доведеться повозитися, але результат перевершить всі ваші очікування. У рецепті детально описано, як приготувати фаршировані курячі стегенця з грибами. Підійде на свято. опис приготування: Фаршировані ніжки виходять дуже ніжними і соковитими. Прекрасно поєднуються з...
Фаршировані стегенця
Смачне і ароматне другу страву, яке підходить на всі випадки життя. Готувати його легко, просто потрібно навчитися видаляти кістка з курячого стегенця. дивіться, як приготувати фаршировані стегенця. опис приготування: Курячі стегенця можна фарширувати багатьма інгредієнтами, наприклад, овочами...
Фаршировані перці без рису
Фарширований перець — досить популярна страва, яке готують в будні і на святковий стіл. Зазвичай перець готують з рисом, але сьогодні у мене трохи інший рецепт. опис приготування: Фарширований перець з м'ясом і рисом вважають класикою кулінарії, але і без рису це блюдо не втрачає своєї привабл...
Фаршировані курячі стегна
Фаршировані курячі стегна — це вельми оригінальне блюдо, хоча і всі компоненти досить зрозумілі і звичні. Це свого роду голубці, тільки капустою виступає куряче м'ясо, а фарширується рисом. опис приготування: Фаршировані курячі стегна — страва, яке я випадково зустріла в якомусь ресторані в Гр...