Рецепт Фаршировані ананаси

Рецепт Фаршировані ананаси
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Фарширований ананас виходить дуже смачним, він настільки ефектно виглядає на столі, що його можна сміливо приготувати гостям або на романтичну вечерю вашій другій половинці.

опис приготування:

Блюдо "; з сюрпризом ";, а точніше фаршироване, завжди привертає до себе багато уваги, адже дуже цікаво, який смак приховує начинка. Сьогодні я вам розповім як приготувати смачні і ефектні фаршировані ананаси.

Готується це блюдо швидко і просто, а з пошуком потрібних інгредієнтів не виникне ніяких проблем. Тому, якщо ви не знаєте, чим здивувати гостей за святковою вечерею, вам сюди! Ніхто не залишиться байдужим від такого частування!

  • ананас— 1 штука
  • грудка куряча— 1 штука
  • печериці— 5 штук
  • креветки— 6 штук
  • шинка— 5 скибочок
  • цибуля— 1 штука
  • сир— 50 грам
  • масло рослинне— За смаком(для смаження)
фаршировані ананаси - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

фаршировані ананаси - фото крок 2 цибулю очистіть, наріжте кубиками, посмажте в невеликій кількості рослинного масла до прозорого кольору.

фаршировані ананаси - фото крок 3 Курячі грудки і шинку наріжте кубиками.

фаршировані ананаси - фото крок 4 печериці помийте, наріжте.

фаршировані ананаси - фото крок 5 До цибулі додайте курячу грудку. обсмажте, в самому кінці посоліть.

фаршировані ананаси - фото крок 6 додайте печериці, обсмажуйте 2-3 хвилини.

фаршировані ананаси - фото крок 7 Далі додайте шинку. обсмажуйте ще 1-2 хвилини.

фаршировані ананаси - фото крок 8 Розріжте ананас на дві половинки.

фаршировані ананаси - фото крок 9 Акуратно дістаньте серцевину, зробіть човники.

фаршировані ананаси - фото крок 10 Частина серцевинку ананаса наріжте дрібними кубиками. Додайте до обсмаженої курячому філе і шампіньйонів.

фаршировані ананаси - фото крок 11 Викладіть начинку в ананас.

фаршировані ананаси - фото крок 12 Зверху покладіть очищені креветки.

фаршировані ананаси - фото крок 13 Сир натріть на крупній тертці і викладіть на ананас.

фаршировані ананаси - фото крок 14 Форму для запікання застеліть пекарської папером. Викладіть фарширований ананас. Надішліть в розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.

фаршировані ананаси - фото крок 15 смачні, соковиті, апетитні фаршировані ананаси готові.

фаршировані ананаси - фото крок 16 Фарширований ананас смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Подібні рецепти

Фаршировані баклажани в духовці

Варення з кульбаб

Хочете приготувати смачну закуску на стіл? Тоді вам сюди! Сьогодні я розповім, як приготувати фаршировані баклажани в духовці. Цей рецепт вже точно потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Таке блюдо стане справжньою окрасою будь-якого столу, як святкового, так і повсякденного. Б...

Фаршировані млинчики-мішечки

Фаршировані млинчики-мішечки

Млинці-мішечки - оригінальне і красиве блюдо. Не пошкодуйте часу і приготуйте його на святковий стіл. Восторг гостей гарантований, а ви придбаєте славу досвідченого кухаря. опис приготування: Гарну і оригінальну закуску для святкового столу готуйте так: спочатку випікаючи млинці. Потім поріжте...

Фаршировані цукіні

Фаршировані цукіні

Покроковий рецепт приготування фаршированих цукіні. Красиве і дуже смачна страва до святкового столу. опис приготування: цукіні— 8 штук помідори— 3 штуки Мал— 200 грам м'ясний фарш— 700 грам часник— 3 зубчики цибулина— 2 штуки яйця— 2 штуки яловичий бульйон— 250 мілілітрів тертий сир— 50 гр...

Фаршировані гомілки курки

Фаршировані гомілки курки

Урізноманітнити звичні для нас страви можна дуже просто, наприклад, якщо фарширувати звичайні курячі гомілки дуже смачною начинкою і подати їх з ароматним соусом, вечерю вийде королівський. опис приготування: Мені здається, що готувати такі фаршировані гомілки курки в домашніх умовах — досить ...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...