Рецепт Фаршировані перці з соусом
Фаршировані перці з соусом — неймовірно популярна страва слов'янських народів, яке кожен кулінар готує по-своєму. Ділюся своїм фірмовим рецептом приготування фаршированих перців з соусом.
опис приготування:
Фаршировані перці з соусом — це класика жанру, дуже популярна страва, яке готують практично в кожній родині. Ми теж його готуємо, особливо влітку, коли на дачі виростають свіжі перці, за власним рецептом. Блюдо мені подобається: воно досить бюджетне, ніяких дивовижних і дорогих інгредієнтів не потрібно, зате в результаті блюдо виходить і смачне, і святковий. рекомендую!
- перці солодкі— 6 штук
- фарш м'ясний— 350 грам
- Мал— 150 грам
- цибулина— 2 штуки(1 — в начинку, 1 — в соус)
- зелень— — За смаком(кріп, зелена цибуля і петрушка)
- сіль, перець— — За смаком
- Рослинна олія— — За смаком
- часник— 3 зубчики
- Майонез "; Махеев'" з лимонним соком— 100 грам
- Кетчуп & Quot; Махеев'" шашлик— 4 Ст. ложки
Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю. Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Лук обсмажуємо на олії до золотистого (приблизно 3 хвилини на середньому вогні), додаємо зелень, перемішуємо і обсмажуємо ще 1 хвилину. Знімаємо з вогню, солимо, перчимо і поділяємо зажарку на дві рівні частини.
Половину засмажкою змішуємо з відвареним до напівготовності рисом і фаршем, солимо і перчимо до смаку. Вийшла сумішшю фаршируємо перці. Зверху накриваємо перці зрізаними верхівками.
Тепер найцікавіше — готуємо соус. У сковороді змішуємо половину засмажкою, майонез, кетчуп і 150 мл води. готуємо 5 хвилин на повільному вогні, помішуючи.
Укладаємо фаршировані перці в широку каструлю, заливаємо соусом. Ставимо каструлю на середній вогонь і готуємо 35 хвилин під кришкою.
От і все — фаршировані перці з соусом готові. Смачного!
Подібні рецепти
Форшмак з плавленим сиром і морквою
Рецепт приготування запечених болгарських перців, фаршированих яловичим фаршем, шпинатом, цукіні, цибулею, манна крупа, орегано, помідорами і сиром Фета. опис приготування: Завдяки багатій м'ясної начинці з овочами ці фаршировані перці дуже ситні, і можуть подаватися не тільки в якості начинки...
Фаршировані перці без рису
Фарширований перець — досить популярна страва, яке готують в будні і на святковий стіл. Зазвичай перець готують з рисом, але сьогодні у мене трохи інший рецепт. опис приготування: Фарширований перець з м'ясом і рисом вважають класикою кулінарії, але і без рису це блюдо не втрачає своєї привабл...
Фаршировані перці і помідори
Давно не готувала такого яскравого, барвистого і смачної страви, як фаршировані перці і помідори. інгредієнти найпростіші, але блюдо — справжній шедевр як візуально, так і за смаком опис приготування: Ви тільки подивіться на фото — фантастично красиве блюдо, Чи не справедливість?:) Рецепт стра...
Фаршировані перці на пару
Всі люблять фарширований перець. Існує безліч варіацій цієї страви. Я пропоную приготувати перці в пароварці. повірте, це зовсім не буде нудно або без смаку! Спробуйте! опис приготування: страви, приготовані на пару, можна віднести до розряду дієтичних, так як їх приготування не вимагає добав...
Фаршировані перці по-грецьки
Рецепт приготування болгарських перців, фаршированих білою квасолею і сиром фета. опис приготування: Зрізати верхівку з кожного болгарського перцю. видалити насіння. Обрізані верхівки дрібно нарізати. змішати квасолю, сир фета, кускус, білу частину цибулі, часник, орегано і нарізані верхівки п...