Рецепт Фаршировані перці з соусом

Рецепт Фаршировані перці з соусом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Фаршировані перці з соусом — неймовірно популярна страва слов'янських народів, яке кожен кулінар готує по-своєму. Ділюся своїм фірмовим рецептом приготування фаршированих перців з соусом.

опис приготування:

Фаршировані перці з соусом — це класика жанру, дуже популярна страва, яке готують практично в кожній родині. Ми теж його готуємо, особливо влітку, коли на дачі виростають свіжі перці, за власним рецептом. Блюдо мені подобається: воно досить бюджетне, ніяких дивовижних і дорогих інгредієнтів не потрібно, зате в результаті блюдо виходить і смачне, і святковий. рекомендую!

  • перці солодкі— 6 штук
  • фарш м'ясний— 350 грам
  • Мал— 150 грам
  • цибулина— 2 штуки(1 — в начинку, 1 — в соус)
  • зелень— — За смаком(кріп, зелена цибуля і петрушка)
  • сіль, перець— — За смаком
  • Рослинна олія— — За смаком
  • часник— 3 зубчики
  • Майонез "; Махеев'" з лимонним соком— 100 грам
  • Кетчуп & Quot; Махеев'" шашлик— 4 Ст. ложки
Фаршировані перці з соусом - фото крок 1 Перці гарненько промиваємо, зрізаємо у них верхівки, видаляємо серцевину. Відрізані верхівки не викидайте - вони нам ще знадобляться. Тим часом промитий рис засипаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо протягом 7 хвилин (до напівготовності). Відкидаємо рис на друшляк.

Фаршировані перці з соусом - фото крок 2 Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю. Зелень миємо й дрібно нарізаємо. Лук обсмажуємо на олії до золотистого (приблизно 3 хвилини на середньому вогні), додаємо зелень, перемішуємо і обсмажуємо ще 1 хвилину. Знімаємо з вогню, солимо, перчимо і поділяємо зажарку на дві рівні частини.

Фаршировані перці з соусом - фото крок 3 Половину засмажкою змішуємо з відвареним до напівготовності рисом і фаршем, солимо і перчимо до смаку. Вийшла сумішшю фаршируємо перці. Зверху накриваємо перці зрізаними верхівками.

Фаршировані перці з соусом - фото крок 4 Тепер найцікавіше — готуємо соус. У сковороді змішуємо половину засмажкою, майонез, кетчуп і 150 мл води. готуємо 5 хвилин на повільному вогні, помішуючи.

Фаршировані перці з соусом - фото крок 5 Укладаємо фаршировані перці в широку каструлю, заливаємо соусом. Ставимо каструлю на середній вогонь і готуємо 35 хвилин під кришкою.

Фаршировані перці з соусом - фото крок 6 От і все — фаршировані перці з соусом готові. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані болгарські перці в грецькому стилі

Перці в мультиварці, фаршировані киноа

Рецепт приготування запечених болгарських перців, фаршированих яловичим фаршем, шпинатом, цукіні, цибулею, манна крупа, орегано, помідорами і сиром Фета. опис приготування: Завдяки багатій м'ясної начинці з овочами ці фаршировані перці дуже ситні, і можуть подаватися не тільки в якості начинки...

Фаршировані перці без рису

Фаршировані перці без рису

Фарширований перець — досить популярна страва, яке готують в будні і на святковий стіл. Зазвичай перець готують з рисом, але сьогодні у мене трохи інший рецепт. опис приготування: Фарширований перець з м'ясом і рисом вважають класикою кулінарії, але і без рису це блюдо не втрачає своєї привабл...

Фаршировані перці і помідори

Фаршировані перці і помідори

Давно не готувала такого яскравого, барвистого і смачної страви, як фаршировані перці і помідори. інгредієнти найпростіші, але блюдо — справжній шедевр як візуально, так і за смаком опис приготування: Ви тільки подивіться на фото — фантастично красиве блюдо, Чи не справедливість?:) Рецепт стра...

Фаршировані перці на пару

Фаршировані перці на пару

Всі люблять фарширований перець. Існує безліч варіацій цієї страви. Я пропоную приготувати перці в пароварці. повірте, це зовсім не буде нудно або без смаку! Спробуйте! опис приготування: страви, приготовані на пару, можна віднести до розряду дієтичних, так як їх приготування не вимагає добав...

Фаршировані перці по-грецьки

Фаршировані перці по-грецьки

Рецепт приготування болгарських перців, фаршированих білою квасолею і сиром фета. опис приготування: Зрізати верхівку з кожного болгарського перцю. видалити насіння. Обрізані верхівки дрібно нарізати. змішати квасолю, сир фета, кускус, білу частину цибулі, часник, орегано і нарізані верхівки п...